Pokaż pełną wersje : Czary i ogień
Jakie czary po wypuszczeniu zostawiają na ziemi ogień na jakiś czas i tak samo z energią jak jest?
Z gory thx :D
Czary typu field/bomb zostawiaja poison/energie/ogien na ziemi.
Na Secura prawie bezurzyteczne bo trwaja 5-10 sekund.
Aha a na innych światach ile trwa bo jakbym chciał np. gs zablokować to tylko przez parę sekund?
:O
Oryginalnie dodany przez Matises
Aha a na innych światach ile trwa bo jakbym chciał np. gs zablokować to tylko przez parę sekund?
:O
Na swiatach PvP dzialaja tyle co jest napisane na stronie przy opisie czarow. (kilka minut)
Aha a wkleił by ktoś tabelkę czy coś jak jest na światach non pvp bo mi się niee chce szukać bo mam dzień lenia :D
Bobercjusz
27-10-2003, 18:28
Panie Mati zezie. to jest na logike ze jesli walniesz ogniem to pozostaje on na ziemi przez jakies 3 minutki
sam mi sie chwaliles ze masz ff i ze zabijales nimi bezerkery.
wiec niewidze sensu zeby zakladac nowy temat
No wiem ale koladzy tu mówią że na non pvp jest tylko przez kilka sekund a ja nawalałem z gfb więc pomyliło ci się :D
no cóż, mogła cię wprowadzić w błąd strona, gdzie zresztą jest tyle błędów, ale takich mały że nie wiem co się dzieje.. ale za to wiem że w 1h można by to wsyzstko poprawić ale nikomu się nie chce :D
Sir Cinek
27-10-2003, 19:43
wiec tak na non-pvp wszystkie czary typu field/bomb dzialaja kilka-kilkanascie sekund wiec tam nie da sie blokowac potworow. I ich kolory sa chyba zolte
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.