zaloguj się

Pokaż pełną wersje : PK dla sorca i druida

TadzioS
09-04-2007, 20:28
Witam!
Mam 29lvl 29mlvlsorcerera (facc, miał 31lvl ale padłem przez pk). Mam rowniez 24lvl druida mlvl 24mlvl. Na sorcu eq mam takie: crusader helmet, scarf, crown armor,plate legs,dragon shield, nie mam butów bo przy dedzie wypadły :( Drut eq: devil helmet, elven amulet,knight armor, plate legs, croco boots, medusa shield. Na sorcu mam 3k kasy w banku :( dlatego nie chce już grac na postaci nie dawno koleś mnie oszukał i straciłem 35k (bohy) heh... Na druidzie mam 1k wydałem na eq ale teraz mam już 50piórek jeszcze jedne 50 i bede mieć 100 czyli jakieś 10k B) ale to tak za tydzień ale druid mnie za bardzo nie interesuje tylko sorc. Z sorca chce zrobic PK (red skull) nie mam na nim run i kasy nudno mi jakoś więc dlatego robie skulla. :evul: I teraz mam prosbe do Was o porade skąd mam wziaść kase na runy i mf... a może mam coś z eq na gorsze przełożyć lub kupić lepsze?? Albo może znacie jakieś sposoby innego zarobienia kasy (bez wykorzystywania run i mf) Plz porady!! Plz porady!! A także chce zeby ten temat był rownież jako poradnik dla PK: Najlepsze miasto dla PK dla lvli 20-35, runy potrzebne (ilosc w bp) Mam także pytanko czy w Kazz dobrze mi bedzie PeKować? Jakbym miał kasę tobym wiedział jak PeKować ale niestety nie mam ;(

Twoj_Miszcz
09-04-2007, 20:42
lol,znajdz se pk team,czyli jakies 4 osoby + ty,kupcie bp sd i robcie kombosy,chyba ze wolisz normalnie pekowac to zrob zerka i fd/fe jak mozesz + troche hmmow zrob no i wez jakeis biedne eq(scale armor,studded legsy legion helemt dwarfen shield) i szukasz gdzies po respach dla takich 20 ~ lvli odpowiednich ofiar(najleoiej sorkow) zreszta poogladaj filmy jak pekuja 30 lvle ~

TadzioS
09-04-2007, 20:48
dzieki za rade z tym teamem :) ale co do ogladania filmow ogladalem duzo ale owszem zaje.biscie pekowali ale mieli PACC i sd :confused: a co do teamu sprobuje zrobic xD

salatka
09-04-2007, 21:07
nie wiem jak inni, ale ja bym sprzedal to eq, po co takie do pkowania, zwykly p set starczy ;] a kasa na mfy i runy by byla

TadzioS
09-04-2007, 21:16
Niom to chyba zrobie tak zbiore dobry team :) sellne to eq i zaloze eq takie jak kolega wymienil scale armor itd a za kasy z eq kupie runy i mf a jeszcze team sie zlozy to bedzie cacy ale najpierw trzeba miec ten team....:(

Dozorca
09-04-2007, 21:28
pisz na trade że szukasz ekipy na deserta:) weź parcel, sd i kilka mf:)
btw. polecam bić knighta, najlepiej facc

good luck:D

TadzioS
09-04-2007, 22:15
ok bic knighta a jak reszta sie na mnie tez rzuci?? :confused: a jak beda tez przygotowani na takie cos?? Ooo

Dozorca
09-04-2007, 22:24
ok bic knighta a jak reszta sie na mnie tez rzuci?? :confused: a jak beda tez przygotowani na takie cos?? Ooo

poczekaj az reszta zniknie z ekranu, po prostu idź za swoją ofiarą i zaatakuj.. wątpie że ktoś zacznie Cie bić zazwyczaj inni uciekają gdzie pieprz rośnie jak widzą że masz sd... jakiś sorc może mieć czasem kilka mf ale to nie powinno byc problemem:)

Ufocznik
11-04-2007, 20:34
sprzedaj eq, kup sd, mf, ihy, popros kogos z paccem zeby ci kupil magic walle; idz na deserta z jakimis ludzmi ktorzy jeszcze go nie wykonali, w pokoju ze skrzynkami gdy bedziesz juz pewny, ze wszyscy wzieli z nich nagrody, uderz raz z gfb (zeby sie nie wylogowali), postaw 2 magic walle w przejsciu by nie mogli uciec, nastepnie zsummonuj 2 lidery/dsy, bij ich summonami + sd przy malej ilosci hp, przy tym uwazajac by postawic kolejne magic walle gdy tamte znikna;

jesli dobrze pojdzie bedziesz 30k do przodu, lub 20k jesli nie bedziesz chcial nabic rsa

Extari
14-04-2007, 17:34
Co do pkowania na desercie radze skołować jeszcze 1 albo 2 osoby. Gdy juz bedziesz w pokoju z nagrodami od razu leć do przejscia i zastaw sie parcelami ;) i zarobek gwarantowany ;D

Kellerman
16-04-2007, 03:40
Co do pkowania na desercie radze skołować jeszcze 1 albo 2 osoby. Gdy juz bedziesz w pokoju z nagrodami od razu leć do przejscia i zastaw sie parcelami ;) i zarobek gwarantowany ;D

Taa ;d nawet nagrywałem z tego film...jak wsadzi w miejsce ropa kase żaden problem ;d wypadnie coś innego na desercie zawsze są zyski starajcie się jak najszybciej go zabić ;d