Pokaż pełną wersje : Guard Mine :?
Rookslayer of Dolera
09-04-2007, 20:31
Mam pytanie. Szukałem już ale nie znalazłem za wiele na pytanie które mnie nurtuję (18 stron w szukaj i weź wszystko sprawdz -.-). A więc która kopalnia będzie najlepsza do expienia na guardach i który poziom, ile tam wyciągne na godzine i jakie runy się przydadzą. Temat zdawał mi się nie pasować do tematu przyklejonego.
eq:p-arm, p-legs, itp. (nie dawno ded i prawie full straciłem ale na guardach se radze. Postać w podpisie (ludzie pomyślcie na 9 lvlu knightem na guardy??). Sorc bez PACCa.
Thx za to tylko jeszcze pytam gdzie z monkiem będzie lepiej w labiryncie. Na -4 czy -5.
:confused:
Twój lvl? W podpisie inny, pod foto inny. Jeszcze przyda się profesja i EQ.
podaj eq lvl facc czy pacc jestes co do najlepszych to z dwoma pozioami dwarf hell maze crush labirynt
ZeboslawCalmera
10-04-2007, 10:43
Mam pytanie. Szukałem już ale nie znalazłem za wiele na pytanie które mnie nurtuję (18 stron w szukaj i weź wszystko sprawdz -.-). A więc która kopalnia będzie najlepsza do expienia na guardach i który poziom, ile tam wyciągne na godzine i jakie runy się przydadzą. Temat zdawał mi się nie pasować do tematu przyklejonego.
eq:p-arm, p-legs, itp. (nie dawno ded i prawie full straciłem ale na guardach se radze. Postać w podpisie (ludzie pomyślcie na 9 lvlu knightem na guardy??). Sorc bez PACCa.
Thx za to tylko jeszcze pytam gdzie z monkiem będzie lepiej w labiryncie. Na -4 czy -5.
:confused:
Radze nauczyc sie używać opcji SZUKAJ.
kamil_palek
10-04-2007, 21:49
W każdej jest podobnie. Najlepiej pójść sprawdzić:D
NeX_1337x7
10-04-2007, 21:55
srodkowa,
ta za 2-gim mostkiem
Patysiak
11-04-2007, 22:00
Bierz tą, która jest wolna :P. Co do run, niektórzy radzą gfb, ale osobiście uważam, że lepiej lać z wanda tylko, zawsze lać biegnąc do wyjścia, a w razie czego ropować i po 1-dnym lvl up ubijać. Zabierz sporo mf. Przypuszczam, że nie masz postmana, to powodzenia w turlaniu lootbaga. :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.