Pokaż pełną wersje : Odreagowywanie wirtualnych problemów(filmik)
HabibMarwanBack
10-04-2007, 00:30
Witam,mam nadzieje , że jeszcze nie było tego filmiku.
Filmik przedstawia ... Zobaczcie sami;) !!
link:http://www.youtube.com/watch?v=cXbxMfrCA8k&mode=related&search=
Śmiać się czy płakać?:o
@libner: Może nie wszyscy widzieli...
Programista CipSoftu ... zrobili aktualizacje tibi 7.8 a on nie zdążył zrobić wszystkich poprawek a na monitorze leciały % ładowanej tibi i nie mógł wytrzymać.
MagField
10-04-2007, 00:45
Ja widziałem to samo dotyczące Wolfenstein - Enemy Territory
OMG ja juz to chyba 7-8 raz na tym forum widze -.-
Bylo, nawet az za duzo razy :P
ahah! a najlepsze ze autor tematu jeszcze nie dał orginału<rofl'lmao> bo to jakis brazol sie podjarał odrazu sciagnal film i go znowu postnął zmieniajac tytul na nina aleman blabla
Orginał tego to 'echter gangster'
A co do filmu to był już, a jest wiele (tysięcy) filmów których ludzie nie widzieli chociaż były postowane, to nie znaczy ze jakis baranek boży ma je znowu tutaj odswieżac.
PanKracy
10-04-2007, 01:20
http://www.youtube.com/watch?v=F9pgOmlHE2k&mode=related&search=
orginałka, przetłumaczona na angielski
Nawet jezeli to udawal to on powinnien sie leczyc lol
SkateElement
10-04-2007, 02:42
Kupe razy, poza tym, myślę, że on nie grał w Tibie nawet, umie ktoś Deutsch?
Było wiele razy jak już wiadomo nie chodziło o Tibie tylko o Unreal. A co do gościa to jakiś chory jest
Drakonir
10-04-2007, 08:35
O lol pierwszy raz widze takiego maniaka:D
HabibMarwanBack
15-04-2007, 00:22
ahah! a najlepsze ze autor tematu jeszcze nie dał orginału<rofl'lmao> bo to jakis brazol sie podjarał odrazu sciagnal film i go znowu postnął zmieniajac tytul na nina aleman blabla
Orginał tego to 'echter gangster'
A co do filmu to był już, a jest wiele (tysięcy) filmów których ludzie nie widzieli chociaż były postowane, to nie znaczy ze jakis baranek boży ma je znowu tutaj odswieżac.
Dzieciaku nie wiesz to nie pisz -.- dałem takie jakie znalazłem , a raczej dostałem(lin od kumpla). No ale napewno ty wiesz lepiej...
Dzieciaku nie wiesz to nie pisz -.- dałem takie jakie znalazłem , a raczej dostałem(lin od kumpla). No ale napewno ty wiesz lepiej...
Nie wiem co się ludzie do tego filmu tak doczepili... ja nie mogę go oglądać do końca więcej niż raz.
ps: dorosły się znalazł;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.