Pokaż pełną wersje : Gierka ktora wyjdzie na poczatku 2008r
Znajomy pokazal mi bardzo fascynujacy screen z nowego mmorpg :) ktory bedzie na koniec 2007( listopad , grudzien) beta. oficjalnie ruszy na poczatku 2008 ( prawdopodobnie styczen luty :) ) w najblizszym czasie zostanie podany mi link do www :) narazie czekam na odpowiedz . Co wy sadzicie o tej gierce dragon balla 3d ?
posiadam 1 screena :)
http://img153.imageshack.us/img153/6316/dbocb04br4.th.jpg (http://img153.imageshack.us/my.php?image=dbocb04br4.jpg)
Basswarrior
10-04-2007, 13:33
Cienizna. Może i ma swój klimat, ale jeżeli MMORPG 3D to tylko WOW albo Lineage 2
ehh jezeli dragon ball dla ciebie to nic :) to co ty ogladales jak miales hmm 10-13 lat xD ja ogladam sobie nie kiedy a mam 16-.- poprostu db forever
Czyżby spełnienie marzeń fanów? Dragon Ball Online pojawi się na na ekranach naszych telewizorów w 2008 roku. Pozostaje jednak pytanie, czy na pewno telewizorów, a może tylko monitorów?
Na razie nie mamy konkretnych informacji o tej pozycji Namco, choć fakt, że beta testy odbędą się w Korei Południowej (lato 2007) może sugerować, że mamy do czynienia na razie z wersją na PC'ty. Będziemy martwić się o to później, bo mamy inny problem. Świat, w którym przyjdzie nam walczyć to Ziemia znana z serii Dragon Ball, ale 200 lat po ostatniej serii Anime. Co z naszymi ulubionymi bohaterami i na jakich konsolach zagramy?
Wiemy na pewno, że nad grą będzie czuwał ojciec serii Dragon Ball, czyli Akira Toriyama. Naszą postać wybierzemy spośród trzech ras (Ludzie, Saiyanie oraz zieloni goście z planety Namek). Bohater, którego wybierzemy zacznie rozgrywkę jako młody dzieciak, a w trakcie gry będzie dorastał.
Gra ma bardzo podobna grafike do konsolowych bijatyk z universum DB.Tylko czekac az wyjdzie i modlic sie zeby byla darmowa
@downo
Licencja musi troche kosztowac wiec moze bedzie trzeba tylko zakupic gre(tak jak GW) a nie placic miesieczne oplaty(WoW).
na 99.99 % bedzie za free
Zylkolak
10-04-2007, 14:56
na 99.99 % bedzie za free
I do tego po koreansku, a tego juz autor nie wspomnial.
Do czasu kiedy nie zaczolem ogladac anime myslalem ze DB jest najlepszym. Yhm mylilem sie.
Szkoda, że już nie emitują Dragon Balla w telewizji (chodzi mi o te najpopularniejsze kanały). Kiedyś leciało chyba na RTL7 czy TVN7
Yoh Asakura
14-04-2007, 11:13
Mam nadzieje, że ten screen nie ukazuje już finalnej wersji tego, jak ta gra będzie wyglądać...
Jestem ciekaw jak to będzie wyglądac w grze. Jak będzie sie wybierac postacie, jak będzie sie uczyc skilli itp.
Apticer's
16-04-2007, 15:46
Jeśli tak ma wyglądać finalna wersja tej gry to moge zagrać. Pod warunkiem że będzie darmowa, po angielsku i z serverami w jakiś normalnych krajach. Jeśli nie, to nie ma sensu... Zbyt dużo już widziałem gier za które trzeba było płacić a leciały tylko na popularności/legendzie jakiegoś filmu/książki/serialu.
Ghard Lage
18-04-2007, 19:23
He he to w grudniu będzie ta kameha?
Myślę, że gra jeżeli będzie za free to będzie dnem ale jeżeli będzie płatne tak jak GW to wróżę jej duży sukces w naszym pięknym eeeee kraju....
mlodyjagla
19-04-2007, 20:15
Moim skromnym zdaniem niema co sie podniecac ...Wszyscy sie nastawia ze se pograja w super giere a tu nagle......dupa!okaze sie ze tylko w japoni bedzie mozna kupic i 90% fanow db sie powiesi.I poco komu to ??
LOL jak to zobaczyłem to myślałem, że puszczę pawia. Ścierwo totalne jak widać po ss. Skopiowałeś kilka różnych menu z różnych gierek, a postacie narysowałeś w paincie ? Bo albo to jest fake albo nie wiem jakim cudem konsola gry jest w pełnym 3D + rozmywanie poświaty a postacie jak z painta. Normalnie no comment koleś ...
mlodyjagla
19-04-2007, 22:12
Nubbaa powiem krotko,JESTES TOTALNYM NOOBEM !!haha fake???prosze dam ci dowod ze to nieprawda ,weidz na www.wikipedia.com i wpisz w wyszukiwarke dragon ball online.Wyskacza ci fotki z gry !!ale nie, nubbaa musi sie wymądrzac i myslec ze sie zna !!noob plax
[BeW]Azberito
21-04-2007, 22:29
I do tego po koreansku, a tego juz autor nie wspomnial.
Do czasu kiedy nie zaczolem ogladac anime myslalem ze DB jest najlepszym. Yhm mylilem sie.
Dobrze mówi! Polać mu!
Już mnie denerwują fani tego dennego anime które dawno sie skończyło nie rozumiem ludzi którzy oglądają tak stare anime i uważają je za najlepsze ze wszystkich to jest takie męczące.
Azberito;1381138']Dobrze mówi! Polać mu!
Już mnie denerwują fani tego dennego anime które dawno sie skończyło nie rozumiem ludzi którzy oglądają tak stare anime i uważają je za najlepsze ze wszystkich to jest takie męczące.
To jest tylko twoja opinia. Ja jestem innego zdania bo DB lubie :)
Yoh Asakura
25-04-2007, 10:35
Azberito;1381138']Dobrze mówi! Polać mu!
A ja nie rozumiem ludzi którzy nie mają za grosz tolerancji do poglądów innych ludzi. To takie dziecinne.
A ja nie rozumiem ludzi którzy nie mają za grosz tolerancji do poglądów innych ludzi. To takie dziecinne.
Za to trendy i dżezi ;).
@Topic
Czytałem o tej grze na dbforever.com, może być ciekawa.
Sylwia656
02-05-2007, 18:12
hmm... Grafiką przypomina DBZ Budokai 3 na play station 2, jak będzie za darmo to się zobaczy.
Nubbaa powiem krotko,JESTES TOTALNYM NOOBEM !!haha fake???prosze dam ci dowod ze to nieprawda ,weidz na www.wikipedia.com i wpisz w wyszukiwarke dragon ball online.Wyskacza ci fotki z gry !!ale nie, nubbaa musi sie wymądrzac i myslec ze sie zna !!noob plax
Szkoda mi energii na szukanie screenów z tej niby-gry. Noob nie noob nic ci do tego. Przynajmniej nie jestem gejem tak jak ty :)
Będzie to jak zawsze japońskie szajstwo i do tego po Japońsku jak wszystkie te gry. Ja i tak bym w nią nie zagrał bo nie lubię Dragon Balli. Ale życzę fanom DB żeby ta gierka wypaliła i mogli pograć se w nią.
Cienizna. Może i ma swój klimat, ale jeżeli MMORPG 3D to tylko WOW albo Lineage 2
Ani to ani to RYL ROX :D
InVersoN
26-06-2007, 00:08
Szkoda mi energii na szukanie screenów z tej niby-gry. Noob nie noob nic ci do tego. Przynajmniej nie jestem gejem tak jak ty :)
No gejem to nie wiem czy nie jestes...ale wiem ze TROLLEM TAK!
@topic
z kad wiecie ze gra bedzie po japonsku,korenasku czy tam w jakims innym jezyku,skad wiecie ze gra bedzie platna?!Prosto z mostu..Skad wiecie o grze jak w nia nie graliscie przejechaliscie sie za daleko -.- omfg jasnowidziowie za dyche
Krakersanczyk
09-07-2007, 15:24
Mm .. wygląda mi to na Dragon Ball Online
http://www.dragonballonline.pl/
Znajomy pokazal mi bardzo fascynujacy screen z nowego mmorpg :) ktory bedzie na koniec 2007( listopad , grudzien) beta. oficjalnie ruszy na poczatku 2008 ( prawdopodobnie styczen luty :) ) w najblizszym czasie zostanie podany mi link do www :) narazie czekam na odpowiedz . Co wy sadzicie o tej gierce dragon balla 3d ?
posiadam 1 screena :)
http://img153.imageshack.us/img153/6316/dbocb04br4.th.jpg (http://img153.imageshack.us/my.php?image=dbocb04br4.jpg)
czekam na tą grę z niecierpliwością . Większość fanów db wie że gra wyjdzie już od kilku miesięcy...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.