Pokaż pełną wersje : Furora War the movie II - Druga czesc moejgo WMV
kalashnikov
10-04-2007, 13:35
Jak w tytule jest to druga czesc mojego WMV jezeli, ogladales 1 czesc napisz
co sie poprawilo co zjebalem itd. jesli nie, napisz poprostu co o nim sadzisz.
Nothing more to say, enjoy ! ~
A i filmik prosze odtwarzac najlepiej w Windows Media Player 9.0
Link:
http://rapidshare.com/files/25144518/Vision.partII*****.html
P.S.
jak bede mial czas to rehostne ! Na rogepost.com juz rehostowalem i mi neta wywalilo w polowie, wiec rehostne pozniej jak ochlone xd
W miejsce *** nalezy wstawic ,,. wmv" , albo po slashu ,,Vision.partII. wmv.html"
rehostnij na rogepost.com
Ak - 47 Znowu Nas Zaszczycił Wspaniałym Filmikiem ;-)
Pozdro Kalash ;>>
ofc 11/10 ;]
sallceson
10-04-2007, 15:47
pierwsza czesc ogladalem i mi sie podobala, ale tutaj 60 minut czekania na sciagniecie :/ w kazdym razie domyslam sie ze niezly film wiec na pewno sciagne
btw jesli juz mowisz o pierwszym filmie to daj tez link do sciagniecia 1 filmu, bedzie porownanie :)
Imargam ile jest w wojnie? ;]
128 : 45 Dla Vision a Ja Nie Jestem Imargam ;ffff
128 : 45 Dla Vision a Ja Nie Jestem Imargam ;ffff
NO może nie jesteś ale thx :D
Maciorqa
10-04-2007, 16:54
omfg .. part 1 mi sie scinal i ten tak samo w jakiej to rozdzielczosci zrobiles ? 2048x1600 ? Xd sciagnalem WMP 10 i to samo jest co zrobic ? muzyka leci plynnie a obraz przeskakuje co jakies 3sec :<
atmosfera - 10/10(utrzymanie tej mrocznej z pierwszej części:p)
zgranie filmu z muzyka - 10/10
muzyka - 8/10 fajna ale juz w tylu fimlikach ja slyszalem:p
fragi - 7/10 trochę ominąłeś fragów za dużo walki przedstawione niewprawny ogladacz "furorskich" wojen moze czasem nie zauwazyc kto padl przydalyby sie napisy :p
intro moze troszeczke za dlugie;p
ogolnie 8/10 :]
Blacov89
10-04-2007, 17:41
Czy znajdzie sie ktos chetny i poda mi linka do 1 czesci WMV? Chetnie obejrze rowniez pierwsza czesc. A moze sam autor sie skusi? :p
sallceson
10-04-2007, 17:47
filmik wypas, fakt czasem mozna nie zauwazyc kto padl
jednak nie podobala mi sie ta czesc tuz po intrze.. skoki ekranu pasowaly do muzyki ale ni chuja do ogladania :/
intro to najlepsza czesc filmu :)
Poezja :D karacz jak zwykle sie postaral ;o
Milo tak zobaczyc filmik ze swoja gildia w roli glownej :D
kalashnikov
10-04-2007, 18:28
omfg .. part 1 mi sie scinal i ten tak samo w jakiej to rozdzielczosci zrobiles ? 2048x1600 ? Xd sciagnalem WMP 10 i to samo jest co zrobic ? muzyka leci plynnie a obraz przeskakuje co jakies 3sec :<
Rozdzialka jest wysoka, bo zmniejszylem jakosc filmiku aby zyskac na MB ! w WMP 9.0 powinno cykac bez scinek, bo filmik jest nagrany z tym codeciem. Mozliwe tez, ze przez wysoka rozdzialke (1140x1080) Twoj komp nie daje sobie rady -.-
Jak w tytule jest to druga czesc mojego WMV jezeli, ogladales 1 czesc napisz
co sie poprawilo co zjebalem itd. jesli nie, napisz poprostu co o nim sadzisz.
Nothing more to say, enjoy ! ~
A i filmik prosze odtwarzac najlepiej w Windows Media Player 9.0
Link:
http://rapidshare.com/files/25144518/Vision.partII*****.html
P.S.
jak bede mial czas to rehostne ! Na rogepost.com juz rehostowalem i mi neta wywalilo w polowie, wiec rehostne pozniej jak ochlone xd
W miejsce *** nalezy wstawic ,,. wmv" , albo po slashu ,,Vision.partII. wmv.html"
Filmik bardzo dobry =) moglbys poddac link do pierwszego bo nie widzialem :P?
kalashnikov
10-04-2007, 18:50
Filmik bardzo dobry =) moglbys poddac link do pierwszego bo nie widzialem :P?
Jak bede mial czas to uploadne 1 czesc, a potem moze jeszcze raz ta 2 w mniejszej rozdzielczosci, zobaczymy czy to cos pomoze.
Jakim programem robisz zrzuty ekranowe :P
Susan-Dark
10-04-2007, 23:37
@kalashnikov
Moglbys jakos zmniejszyc rozdzielczosc filmiku tak aby na te slabsze kompy [256ram 2ghz] mogl ten filmik "NORMALNIE" dzialac? ;o Bo mi np. przycina sie, tak samo by sie przydalo z 1 filmikiem =]
a mi chodzi plynnie :) GW ak47 :>
team_pk_druid
11-04-2007, 16:48
REHOST! ludzie wrzucajcie to na 2 servy przynajmneij bo szlag mnie trafia :/
Slimamoneko
11-04-2007, 17:40
@up
Popieram;s
@topic
Boshe film sie masakrycznie tnie nie da rady obejrzec;s zrob to na troche gorsze kompy:/
Jucha Furora
11-04-2007, 22:37
Omg!!!!
Filmik poza "Endless shine the killing" jest najlepszy!:D
Na berashare nie wyszukuje tej muzy blagam niech ktos hostnie:D!!!
run motherfucker run! uahauah
i Ta fotka na koncu omg!Dusk powah :~
Edi The Sorcerer
12-04-2007, 00:38
Omg!!!!
Filmik poza "Endless shine the killing" jest najlepszy!:D
Na berashare nie wyszukuje tej muzy blagam niech ktos hostnie:D!!!
run motherfucker run! uahauah
i Ta fotka na koncu omg!Dusk powah :~
Na Bearshare normlanie wyszukalo bez prblemu mi to :p
@topic
Filmik zejbi***, chodzi mi plynie niewiem czemu wiekszosci sie tnie? A To intro z tym glosem kozak! piekne slowa :P to jakas piosenka czy sam to nagrywales?
pozdr!
Nic nie widze. Film tnie sie potwornie :>
Na napisach poczatkowych wszystko jest OK, ale potem porazka. Napisales, ze film w rozdzialce ~1100x1000 o0 to dosc daleko od typowego 4:3 :>
Jesli robiles to w czyms bardziej zaawansowanym niz WMovieMAker i masz kompa ktory kreci ci akcje w takiej rozdzialce plynnie to powinienes miec tez trooche miejsca na dysku. Zgraj to do .avi, a nie wmv. Rozdzielczosc 640x480 z niska kompresja w pelni wystarcza :>
Dziwne jest to, ze jak przewine akcje kawalek to przez ~5 sec film idzie plynnie, a potem zaczyna ciac i film i muzyka.. procek nie jest obciazony na 100% nawet.
komp: celeron 2.66, 1gb ram(ddr400 mhz), GF3 Titanium 200 i dysk 80 GB sprzed ~2 lat :)
Widac, ze akcje niezle, ale pewnie wiekszosc uzytkownikow nie bedzie mogla obejrzec ze wzgledu na za duze wymagania. Jak wieczorem usiade do drugiego kompa i obejrze juz plynnie to edytne komenta i dam ocene filmu. Widze, ze chyba do soundtrackow Matrix'a sie dorwales :)
kalashnikov
12-04-2007, 14:36
Nic nie widze. Film tnie sie potwornie :>
Na napisach poczatkowych wszystko jest OK, ale potem porazka. Napisales, ze film w rozdzialce ~1100x1000 o0 to dosc daleko od typowego 4:3 :>
Jesli robiles to w czyms bardziej zaawansowanym niz WMovieMAker i masz kompa ktory kreci ci akcje w takiej rozdzialce plynnie to powinienes miec tez trooche miejsca na dysku. Zgraj to do .avi, a nie wmv. Rozdzielczosc 640x480 z niska kompresja w pelni wystarcza :>
Dziwne jest to, ze jak przewine akcje kawalek to przez ~5 sec film idzie plynnie, a potem zaczyna ciac i film i muzyka.. procek nie jest obciazony na 100% nawet.
komp: celeron 2.66, 1gb ram(ddr400 mhz), GF3 Titanium 200 i dysk 80 GB sprzed ~2 lat :)
Widac, ze akcje niezle, ale pewnie wiekszosc uzytkownikow nie bedzie mogla obejrzec ze wzgledu na za duze wymagania. Jak wieczorem usiade do drugiego kompa i obejrze juz plynnie to edytne komenta i dam ocene filmu. Widze, ze chyba do soundtrackow Matrix'a sie dorwales :)
Niedlugo zedytuje i wsadze nowy link z nowo zrenderowanym filmikiem, ktory powinien ladnie cykac juz, tak aby kazdy mogl to ogladnac.
P.S.
Sry jeszcze raz za niedogodnosci xd
Lepszy od pierwszego, ale znalazlem blad to jest "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today." you'll powinno byc w miejscu 'your' w waszym filmiku (na sama logike mozna zczaic ze cos nie gra:P ) :) tak poza tym gra :)
Susan-Dark
12-04-2007, 19:31
@kalashnikov
No to dawaj fast =]
@up
Ziomek, zmien sobie podpis bo mnie denerwuje =[
rehostnij ktos blagam niemoge zniesc rapida..X(
West Club
13-04-2007, 13:04
Reeeeeeeehost plx ;(
2/10 jak wyciągasz na tibii 10 fpsów to nie zabieraj sie za filmy
kalashnikov
13-04-2007, 18:26
2/10 jak wyciągasz na tibii 10 fpsów to nie zabieraj sie za filmy
owned, wiem ze dzisiaj piatek 13, ale ogarnij typie ze to Twoj komp muli a nie moj filmik,za duza rozdzielka na twojego starucha, kumasz ? ale nie martw sie niedlugo rehost, narazie mam z tym problemy zeby bylo all git i mialo malo MB.
Susan-Dark
13-04-2007, 20:36
owned, wiem ze dzisiaj piatek 13, ale ogarnij typie ze to Twoj komp muli a nie moj filmik,za duza rozdzielka na twojego starucha, kumasz ? ale nie martw sie niedlugo rehost, narazie mam z tym problemy zeby bylo all git i mialo malo MB.
Walic to ile zajmuje! Aby bylo na rozdzielczosci 800x600 i bedzie gitez. Filmik moze nawet zajmowac 200mb, aby tylko mial "nieco" mniejsza rozdzielczosc xD
@edit
No dawaj fastem filmik =] Raz go ogladalem u kumpla ale to za malo, musze go przeanalizowac XD
Film masakratycznie tnie, nie wiem po co robisz w takiej duzej rozdzielczosci a watpie ze Pentium 4, 3ghz to staruch...
Moze komp H.L.'a ciagnie dobrze w HL:CS, ale widac, ze jak chodzi o kompresje/dekompresje to lapie zamule :>
Na kompie mojego brata:
celeron 2.66, 1 gb ram, GF3 Titanium 200
mialem 1-2 fps :>
Na moim kompie:
Sempron 3000+, 2 gb ram, GF6600 256mb
mam film plynny z wyjatkiem scen w ktorych chyba uzyles jakiegos zwolnienia?
Jak sie robi zwolnienie filmu? Tez bym chcial zrobic w swoim filmie jak sd leca tempo 2 razy mniejsze, a w Vegas tyle opcji, ze nie chce mi sie kazdej po koleji sprawdzac :>
Film fajny nawet. Kolejny w ktorym glownie to ekran drga w rytm muzyki :/
Moglibyscie cos bardziej orginalnego zrobic ;) (pomyslowego)
Film masakratycznie tnie, nie wiem po co robisz w takiej duzej rozdzielczosci a watpie ze Pentium 4, 3ghz to staruch...
Widac twoj P4 to staruch.. ile ma lat? Ja mialem P4 2.4ghz ~4 lata temu i musze ci powiedziec, ze po 3 latach nawet polowy nie wyciagal z tego co mogl jak byl nowy? Zlozyl sie? Przegrzal? Nie wiem, ale P4 to juz dosc stare procki. Jak na moim Sempronie (procek biorowy!) 3000+ (1.8ghz!) idzie plynnie :>
Moze trzeba miec grafike dobra..
Kamil1000
13-04-2007, 21:55
film super i mi nie tnie filmu a mam podobny sprzęt jak gesior (AMD Sempron 3000+, 1,5 GB ramu, ATI Radeon 9550 128 MB)
ewentualnie też może to zależeć od kodeków jakie macie lub odtwarzacza jakim ten film odtwarzaliście, ja używam programu Media Player Classic, a kodeki to:
Video: Windows Media Video 9 (1440x1080 29.97fps 1428Kbps)
Audio: Windows Media Audio (44100Hz stereo 64Kbps)
a te wartości wyglądają jak by film byłby robiony w Windows Movie Maker HD (dostępny w viście)
@edit ale jednak obejrzałem film do końca i było napisane że film zrobiono w Sony Vegas 7.0
kalashnikov
14-04-2007, 20:15
film super i mi nie tnie filmu a mam podobny sprzęt jak gesior (AMD Sempron 3000+, 1,5 GB ramu, ATI Radeon 9550 128 MB)
ewentualnie też może to zależeć od kodeków jakie macie lub odtwarzacza jakim ten film odtwarzaliście, ja używam programu Media Player Classic, a kodeki to:
Video: Windows Media Video 9 (1440x1080 29.97fps 1428Kbps)
Audio: Windows Media Audio (44100Hz stereo 64Kbps)
a te wartości wyglądają jak by film byłby robiony w Windows Movie Maker HD (dostępny w viście)
@edit ale jednak obejrzałem film do końca i było napisane że film zrobiono w Sony Vegas 7.0
Film jest nagrany na tym codecu Windows ,,Media Video 9 (1440x1080 29.97fps 1428Kbps)"
Ale i tak dla tych co mowia ,,I can't ! :(" wrzuce new wersje, ale jeszcze musiscie poczekac xd
Robert Lublin
14-04-2007, 21:03
Prawdziwe cudo o0
Najlpszy film jaki widziłem do tej pory ;]
Tak dalej :]
Troche przesadziłeś z efektami ale i tak git ;]
Muzyka kiepska ale bardzo dopasowana do filmu wiec ogułem 10/10 ;]
A mi sie bardziej jedynka podobała :P.Tutaj sporo efektów i lepiej dopracowana jest ta część ale....w poprzedniej bardziej spdoboała mi sie muzyczka xD.
Adii Getes
15-04-2007, 18:46
REHOOOOOST
PartII
http://www.youtube.com/watch?v=0fBcmoNJ8lo
Dla tych co nie widzieli partI
http://www.youtube.com/watch?v=ZSXFBNRkezM
Chciales na poczatku troche krytyki wiec moim zdaniem efekty sa niezle ale troche przesadziles z ruchami kamery w niektorych scenach, pozatym nie sadze ze "podkradanie";) muzyki z endless shine bylo zbyt dobre, co troche glupio wygladal obraz przy efekcie tv na poczatku. Pozatym film jest fajny i mam pytanie jak sie nazywa ten efekt ktorym podswietla sie ciala?
Hellraiser
15-04-2007, 21:10
I część:
6/10
I część:
7/10
Taka jest moja opinia.
Kamil1000
15-04-2007, 21:20
REHOOOOOST
PartII
akurat przy takich filmach porażka jest po wgraniu na youtube bo nicków w ogóle nie widać
Susan-Dark
15-04-2007, 23:38
REHOOOOOST
PartII
Daj se spokoj... Juz bylo by lepiej jak bys to wrzucil na google.video =/
edit:
Obejrzalem "partI" i sie kompletnie nie zgadzam ze to pierwsza czesc filmiku -.-
Pierwsza czesc zawiera piosenki takie jak "Disturbed-Down with the sickness" i "Manowra-Wariors of the world" i jeszcze jakas, nie pamietam...
Temat, na 3 stronie, ale ściągnałem to odświeżę i skomentuję. Po pierwsze minusy:
-ogólny lag na filmie [pewnie zgrywane SnagIt'em, następnym razem wyłącz całe niepotrzebne ścierwo obciążające procesor, wraz z explorerem i svchostami, a także zmniejsze sam obszar gry do połowy klienta [jak zgrywam na 600 x 400 i filmy są bardzo wyraźne, bez laga]],
-nie wiem jakich kodeków użyłeś, ale to pierwszy z kilku giga filmów, który mi winampa zawiesił i odpalił się w WMP dopiero za 3 razem,
-Liberation![Choir], zostało użyte w Endless Shine i dokonałeś świętokradztwa ;p,
-w pewnym momencie przesadziłeś z efektami i zgubiłem sens tego co oglądam.
A teraz plusy:
-dobrze wykorzystana większość efektów, szczególnie na finiszu z podkładem Snoop Doga [run.. run..],
-muzyka ogolnie niezła,
-lekko patetyczny początek [w moim ostatnim wmv też taki był i też mi to wypomniali ;p], który dobrze się wpisał w linię filmu,
-dobry stosunek wagi filmu do czasu trwania.
Ogólnie film mi się podobał, warto było poczekać na 99 mb i nie oglądać na YouTube, nawet mimo problemów z odtworzeniem. Oceniłbym na 7+/10.
Moglby ktos rehostnac pierwsza piosenke co idzie w intro bo jest swietna a nie moge jej nigdzie sciagnac;(
@up
Mowisz masz
http://rapidshare.com/files/27381773/Requiem_For_A_Dream_Soundtrack_-_Lux_Aeterna.mp3.html
Sam chcialem ja uzyc kiedys w filmie ale znalazlem lepsza ; p
Filmik przepro ! :D
"Ak-47"(cs 1,6 plz rox ! :D) proszę zrehostnij piosenke IMMEDIATE MUSIC - Birth of nation, albo ktos inny z gory dziekuje. Szukalem w googlach i na bearshare i nie wyszukalo mi :( do tego na priv jak by ktos mogl :P jeszcze wyslac IMMEDIATE MUSIC - LIBERATION! :p:p
Vision _/
Filmik przepro ! :D
"Ak-47"(cs 1,6 plz rox ! :D) proszę zrehostnij piosenke IMMEDIATE MUSIC - Birth of nation, albo ktos inny z gory dziekuje. Szukalem w googlach i na bearshare i nie wyszukalo mi :( do tego na priv jak by ktos mogl :P jeszcze wyslac IMMEDIATE MUSIC - LIBERATION! :p:p
Vision _/
Mialem Birth of the nation i to nie jest to
Miales swietny pomysl kalach ale spierdoliles go przez efekty
Kamil1000
19-05-2007, 08:12
rehost:
http://chomikuj.pl/Lord_Nazir/Vision.partII***** (http://djkamil1000.za.pl/visionpart2_redirect.html)
@sorry ze odswiezam, ale nikt nie wyslal tej muzyki :( na pewno ktos musi to miec :> ak47 plx00r :D;( look 3 replaye up
bulbazaur
15-08-2008, 08:09
Najlepsze Filmy Jakie Kiedykolwiek Widzialem!
@up
jestes taki pojebany czy tylko sie tak zachowujesz?
bulbazaur
15-08-2008, 10:45
ahahahahhhhah, masz cos do tego miotajacego filmu ? ;o
Luis Drax
15-08-2008, 11:53
@up
sprawdź mój, (movie III) ;]
@up
jestes taki pojebany czy tylko sie tak zachowujesz?
Niech sobie pokemon pisze, najlepiej ignorować idiote ;]
ahahahahhhhah, masz cos do tego miotajacego filmu ? ;o
nie do filmu widzialem je juz dawno... tylko do ciebie bo odkopujesz temat
@up
ale ile mozna wytrzymac jak co chwile jakis temat to jest z przed kilku miechow/lat
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.