PDA

Pokaż pełną wersje : [Xantera] 201 RP demon hell (solo)

skun__
10-04-2007, 19:45
Filmik przedstawia jak 201 RP ( Kal-torak) solo expi na demon hell. Filmik nie mójB)

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22330

EDIT
W powodzie edycji specjalnie napisalem, że zapomniałem umieścic key~. Nie ma tam żadnego wirusa, to miała być forma sarkazmu (czy jak to sie nazywa).

Native16
10-04-2007, 21:02
nono nice ale jaki z niego osiol ze on Hotkeysow nie urzywal lal

bTw nie ma tam key bo na tibiacams umieszcza sie tylko filmy rec,..

Sir'Matek
10-04-2007, 21:08
@up
Jakbys ogladal uwaznie to przed tym jak uzywal albaresta to sprawdzal ile ma sd..... A nie uzywal caly czas hotkeyow bo robi sobie exhousted niezle a tak to recznie wyczuwa kiedy ma czas na exure vite i na sd.... I nie wyzywaj od oslow... Poprostu nie wykorzystuje duzej zalety tibii, albo wygodniej mu kontrolowac wszystko i miec wszystko pod reka, a nie zrobi missclicka i hmm pojdzie w demona i kolejna tura poszla, exhousted, brak exury vity i (kiedys byl taki brzydki napis: You are dead., teraz tego nie ma) pokazuje sie tabliczka na ciemno szarym tle.

@Topic
Podoba mi sie ten film ^^
Lubie ogladac jak palki soluja lub expia solo na lepszych potworkach (od dragow zaczac)
Pozdro Jajco~

Koszyk
10-04-2007, 22:17
nono nice ale jaki z niego osiol ze on Hotkeysow nie urzywal lal

bTw nie ma tam key bo na tibiacams umieszcza sie tylko filmy rec,..

na hotkeyach masz ok. 2 sec a bez 1,5 sec oczywiscie ok.

ale loota to pozazdroscic :P

MagField
10-04-2007, 23:02
Tak mozolnie mu idzie że wyłączyłem po upływie 10 minut fiilm.

Pan Kracy
10-04-2007, 23:36
na hotkeyach masz ok. 2 sec a bez 1,5 sec oczywiscie ok.

ale loota to pozazdroscic :P

nom serio serio ten loocik to naprawde wypas :D:D:D

zwróciło mu się za nastpne 4 takie same hunty na demonach ^^ :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Mandegorion_91
11-04-2007, 01:33
Lol filmik byl tu jakis miesiac temu... ;d

@Topic BTW. Ten loocik co spadl mu z demonów byl dla jego kolegi, on mial za free expa za sd-deki kolegi ale lood dla kumpla ;s proste ;d

skun__
11-04-2007, 16:02
Był tu PODOBNY film, równiez z Kalem, wtedy właśnie loot był dla kolegi a tym razem nie wiadomo. To jest jakby kolejny film z cyklu " Kal solo na demon hell " ;)

edit
a pozatym nie wiem czy miesiąc temu kal miał juz arbelast ( nie wiem jak to sie dokładnie pisze )

Klawy69
11-04-2007, 20:37
Szkoda tylko ze mu sie nie zwrocilo w ogole, tzn temu jego koledze<ta?>

A tak to calkiem ladnie mu szlo :d