zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Owntibia Vip Deleter

-Mixawik-
10-04-2007, 22:20
OWNTIBIA VIP DELETER
Tak, powstał nowy program do usuwania płatnego i niewykrywalnego przez antyvirusy keylogger'a w wersji VIP. Został on stworzony przez Orc'a i Bikstopa, a zassać go można z tąd http://download.tibia.org.pl/index.php?action=file&id=295

Ps. Proszę Adminów i Modków o nie usuwanie tego tematu, tylko ze względu, iż program został stworzony przez użytkowników tibia.org.pl. Wielu userom napewno się przyda.

Pozdrawiam ^^

NeX_1337x7
10-04-2007, 23:52
taaa minie 3 dni i znowu bedzie bezuzyteczny ;d

wiesz jak szybko oni tam robia updat'y?

-Mixawik-
11-04-2007, 00:02
Wiem, ale osobom które miały na kompie OwnTibi'e na pewno pomogło :)

Klawiatura
11-04-2007, 00:06
Jestem małym newb:> Ktokolwiek mógłby mi powiedzieć co ten program daje?:P
Z góry dziękuje:)

Tzn mam na myśli co to za keylogger:P Bo widzę co robi ten program, usuwa je:p ale co to za keylogg:P

-Mixawik-
11-04-2007, 00:09
OwnTibia jest to płatny i nie wykrywalny przez Antyvirusy Keylogger. Jak masz takiego na swoim komputerze to możesz pożegnać się ze swoją postacią. Ten program likwiduje te Keylogger'y

Garo
11-04-2007, 00:15
Równie dobrze może to być podpucha ... ale nie mam na to dowodów tylko sytuacja jest idealna do tego niby ze cos co pomoże i usunie a moze być wręcz przeciwnie. Moja niechęć wychodzi z tego iż nie mam zaufania do org.pl

Coray
11-04-2007, 00:17
Wszyscy jesteśmy pwn3d ... Najgorsze, że prawo im nie zabroni i policja dla tego osobnika nie może nic zrobić ! Prawo go chroni ... i dalej to gówno tworzy...
Zapytacie pewnie jak go chroni prawo?
Otóż tłumaczę :
Stworzył on program do odzyskiwania hasła - tak to nazywa i nie wie do czego bierzemy ten program, tzn. jak do użytkujemy, a jeszcze powiedział jedno : do kwoty opodatkowania to mu jeszcze daleko ! ... Mamy problem ;/ Także możecie nasyłać na niego Policję, Milicję, FBI, CIA, Ministra Edukacji itd... a oni nic mu nie zrobią, bo nie mają podstaw :)

elmo_us
11-04-2007, 12:29
Także możecie nasyłać na niego Policję, Milicję, FBI, CIA, Ministra Edukacji itd... a oni nic mu nie zrobią, bo nie mają podstaw :)

Sadze ze jakbys mial wtyki w CIA to, jakims cudem jego strona by zniknela z internetu a tworce programu by znalezli 2 tygodnie pozniej na bahamach z 2 kulkami w glowie.
Wara od CIA :)

H.L
11-04-2007, 14:58
Deleter już jest nieakutalny

Vlad Dracula
11-04-2007, 16:04
Ja jakoś też nie mam zaufania do tibia.org.pl Kiedyś ściągnołem z tego serwisu program i po 5~6h miałem hacka.Więc nie polecam.

Cery
11-04-2007, 17:14
Ja jakoś też nie mam zaufania do tibia.org.pl Kiedyś ściągnołem z tego serwisu program i po 5~6h miałem hacka.Więc nie polecam.

Tak, wszedłeś na forum następnie w 1 lepszy post o nazwie superbot free pacc download now!.

pobrałeś i teraz płaczesz ze keyloger ^.-

Vlad Dracula
11-04-2007, 19:06
@up
Tak,masz racje było tam napisane dużymi literami " kórffa chcesh mieci paca za darmu? napis mi pasy i mas o rażu!!11"

matiiii
11-04-2007, 20:07

Ja też. Jak ma ktoś tego OwnTbia keloggera to jest tylko jego wina.

..::QRAS::..
11-04-2007, 22:22
a ja sie zaloze ze Dwim ten temat usunie :p

Zdjecia_rar
11-04-2007, 22:49
a ja sie zaloze ze Dwim ten temat usunie :p

jakby tak sie mialo stac, to juz dawno by to zrobil.

temat stoi prawie 24h.

mlody_50
22-11-2007, 17:03
sciagnelem XD dzieks za pomoc ale nie wpisywalem passow >>na szczescie<< ;) ale padlem 14drutem ;( ((crusader helmet, fur boots)
to ze mnie polecialo :(:(:( zal