Pokaż pełną wersje : Owntibia Vip Deleter
-Mixawik-
10-04-2007, 22:20
OWNTIBIA VIP DELETER
Tak, powstał nowy program do usuwania płatnego i niewykrywalnego przez antyvirusy keylogger'a w wersji VIP. Został on stworzony przez Orc'a i Bikstopa, a zassać go można z tąd http://download.tibia.org.pl/index.php?action=file&id=295
Ps. Proszę Adminów i Modków o nie usuwanie tego tematu, tylko ze względu, iż program został stworzony przez użytkowników tibia.org.pl. Wielu userom napewno się przyda.
Pozdrawiam ^^
NeX_1337x7
10-04-2007, 23:52
taaa minie 3 dni i znowu bedzie bezuzyteczny ;d
wiesz jak szybko oni tam robia updat'y?
-Mixawik-
11-04-2007, 00:02
Wiem, ale osobom które miały na kompie OwnTibi'e na pewno pomogło :)
Klawiatura
11-04-2007, 00:06
Jestem małym newb:> Ktokolwiek mógłby mi powiedzieć co ten program daje?:P
Z góry dziękuje:)
Tzn mam na myśli co to za keylogger:P Bo widzę co robi ten program, usuwa je:p ale co to za keylogg:P
-Mixawik-
11-04-2007, 00:09
OwnTibia jest to płatny i nie wykrywalny przez Antyvirusy Keylogger. Jak masz takiego na swoim komputerze to możesz pożegnać się ze swoją postacią. Ten program likwiduje te Keylogger'y
Równie dobrze może to być podpucha ... ale nie mam na to dowodów tylko sytuacja jest idealna do tego niby ze cos co pomoże i usunie a moze być wręcz przeciwnie. Moja niechęć wychodzi z tego iż nie mam zaufania do org.pl
Wszyscy jesteśmy pwn3d ... Najgorsze, że prawo im nie zabroni i policja dla tego osobnika nie może nic zrobić ! Prawo go chroni ... i dalej to gówno tworzy...
Zapytacie pewnie jak go chroni prawo?
Otóż tłumaczę :
Stworzył on program do odzyskiwania hasła - tak to nazywa i nie wie do czego bierzemy ten program, tzn. jak do użytkujemy, a jeszcze powiedział jedno : do kwoty opodatkowania to mu jeszcze daleko ! ... Mamy problem ;/ Także możecie nasyłać na niego Policję, Milicję, FBI, CIA, Ministra Edukacji itd... a oni nic mu nie zrobią, bo nie mają podstaw :)
Także możecie nasyłać na niego Policję, Milicję, FBI, CIA, Ministra Edukacji itd... a oni nic mu nie zrobią, bo nie mają podstaw :)
Sadze ze jakbys mial wtyki w CIA to, jakims cudem jego strona by zniknela z internetu a tworce programu by znalezli 2 tygodnie pozniej na bahamach z 2 kulkami w glowie.
Wara od CIA :)
Deleter już jest nieakutalny
Vlad Dracula
11-04-2007, 16:04
Ja jakoś też nie mam zaufania do tibia.org.pl Kiedyś ściągnołem z tego serwisu program i po 5~6h miałem hacka.Więc nie polecam.
Ja jakoś też nie mam zaufania do tibia.org.pl Kiedyś ściągnołem z tego serwisu program i po 5~6h miałem hacka.Więc nie polecam.
Tak, wszedłeś na forum następnie w 1 lepszy post o nazwie superbot free pacc download now!.
pobrałeś i teraz płaczesz ze keyloger ^.-
Vlad Dracula
11-04-2007, 19:06
@up
Tak,masz racje było tam napisane dużymi literami " kórffa chcesh mieci paca za darmu? napis mi pasy i mas o rażu!!11"
Ja też. Jak ma ktoś tego OwnTbia keloggera to jest tylko jego wina.
..::QRAS::..
11-04-2007, 22:22
a ja sie zaloze ze Dwim ten temat usunie :p
Zdjecia_rar
11-04-2007, 22:49
a ja sie zaloze ze Dwim ten temat usunie :p
jakby tak sie mialo stac, to juz dawno by to zrobil.
temat stoi prawie 24h.
mlody_50
22-11-2007, 17:03
sciagnelem XD dzieks za pomoc ale nie wpisywalem passow >>na szczescie<< ;) ale padlem 14drutem ;( ((crusader helmet, fur boots)
to ze mnie polecialo :(:(:( zal
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.