Pokaż pełną wersje : 32 MS a vampy
pyrkosz19
10-04-2007, 23:55
Mam pytanie. Kumpel mi mówił, że mogę spróbować pobić vampy. Myślę że miał na myśli bicie bez mana shielda. Jakie mam szanse? Mam 45 m lvl wiec troche sie granuje. Jak dam rade to gdzie? Na jakim respie. I czy szybki exp?
Dobij 33, weź WOI i leć na tar pit tomb -3 (nie przez teleport a.k.a. blue flame). Exura w pogotowiu (na paraliż), exura gran w pogotowiu (na otrzymanie ciosu), stąpaj ostrożnie, bo DSów wandem nie zranisz, bonebeastów się nie bój, tylko ostrożnie. Samym wandem dasz rade jeśliś nie nub (... i jeśli nic nie będzie zlurowane... no i jeśli żaden PK team nie będzie chciał Cię posłać do piachu).
Raditz Saiya-jin
11-04-2007, 00:41
IMHO nie dasz rady, ale życzę powodzenia ;D
Salarigoth
11-04-2007, 01:28
@up
Poradzi se :) ale tylko z 1 vampem 2 to smierc na miejscu
@Topic
exp zawodowy ale kasa sie wzyciu nie zwroci... ale 33 wbij i narazie jeszcze z 1 dsem chodz do 35 chociarz
IMHO nie dasz rady, ale życzę powodzenia ;D
Ja dawałem.
Ja się kilka razy wybrałem i ładnie sie biło vampy, lecz był okropny waste. W dodatku jak dostaniesz dużego laga i nie masz utamki to śmierć na miejscu. Radzę się więc jeszcze wstrzymać.
Bani Anleabanix
11-04-2007, 22:03
a nie prościej dobić 33 lvl wziąść woi sumonowac 2 ds ??
Jak masz dobry net lubisz hardkorek to lataj z woi tylko lag+łapka od vampka +life drain = zgon :D
Na 33 lvl'u z WoI możesz spróbować za teleportem, w małej tombie, w Ankrahmun (pod świątynią). Ta tomba to taka "spirala" Na wejściu będą jakieś crypt shamblery, mumie, scaraby a trochę dalej vamp, następnie znowu scaraby, shamblery, mumie znowu vamp i tak aż do zejścia na niższy poziom(tam są bodajże ancient scaraby).
Kellerman
14-04-2007, 03:05
ta możesz poprubować ale zapewniam cię że głupi lag i 2 godziny expa na 33 poziom w plecy więc najpierw radzę nabić 34 i jakbyś padł to żebyś się mógł wróciż i dalej z WoI'em expić ;d pozdro
I nie uciekaj przed nimi rzucając exurę, tylko klep z visa - nie wiem jak na 33 lvlu 45 mlvlu, ale na 40~ lvlu 40~ mlvlu tak jest zdecydowanie lepiej - szybciej i taniej.
Kellerman
14-04-2007, 14:03
I nie uciekaj przed nimi rzucając exurę, tylko klep z visa - nie wiem jak na 33 lvlu 45 mlvlu, ale na 40~ lvlu 40~ mlvlu tak jest zdecydowanie lepiej - szybciej i taniej.
Ta dokładnie szybciej go zabijesz niż uciekając...ale czasem odrazu się przeżuca i możemy stracić pół bp uh przez taki sposób...fakt faktem
bardzo humanitarny sposób ;d przy dobrym szczęśćiu bardzo się nie zakrwawimy...
Mam pytanie. Kumpel mi mówił, że mogę spróbować pobić vampy. Myślę że miał na myśli bicie bez mana shielda. Jakie mam szanse? Mam 45 m lvl wiec troche sie granuje. Jak dam rade to gdzie? Na jakim respie. I czy szybki exp?
Hmm, możesz iść na vamp hell to jest tam gdzie na necrosy sie idzie tu masz linka z mapy earth http://tibia.pl/earth.php?x=32993&y=32428&z=12 życzę powodzenia ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.