PDA

Pokaż pełną wersje : Nie działa mi tibia ani gg://

Masel
23-09-2004, 11:31
przedwczoraj wlaze sobie na kompa a tam mi jakis błąd wyskakuje:/
olalem to i wszedlem na gg a tam zonk:/
kumpel mi cos pisze a ja widze tylko error23://
no to wkurzony postanawiam wlezc na tibie, wpisuje swoj numer i haslo wybieram postac a tu zonk:(
wyskakuje mi jakis błąd i zamyka mi tibie://

do tej pory nie moge grac w tibie:(

pomozcie plz

Vanhelsen
23-09-2004, 11:58
Na WinME/XP występuje ponoć tera jakiś bug z GG. A co do tibii to niewiem co jest :/

Ashlon
23-09-2004, 13:41
Mialem ten problemik. Mozna postepowac tak, jak napisali na www.gadu-gadu.pl, zainstalowac nowy Service Pack lub moj sposob : jesli masz partycje, to zainstaluj po prostu nie na dysku z WIN XP, tylko na innym.

Vander
23-09-2004, 13:46
Cześć. Co do tibi to nie wiem , ale terz tak miałem z gg , zrobilem formata (wgraj od nowa windowsa) i powinno być dobrze :) .

Masel
24-09-2004, 09:30
dalej nie działa:(
tibie przeinstalowałem i chodziła całe 5 minut, a teraz dalej nie chodzi(przeinstalowałem już 3 razy, gg 4 razy:( )

formata jeszcze nie robie bo nie bardzo sie znam i bedzie musial do mnie kumpel przylezc:(

SeN
24-09-2004, 12:22
Coś mi sie zdaje, że w końcu ktoś ma to co ja =] współczuje stary... akutalnie próbuje rozgryźć czemu ten errorek wystepuje...
jak coś sie dowiem to Ci powiem :P

Wordi
24-09-2004, 12:56
Wiec tak :
Po pierwsze GG.
Dziala sie tak na WinXp/2000 jestem to spowodowane usterka programowa.
Oficjane zrodla mowia o sciagnieciu uaktualnien , ale i to moze nie pomoc.
Mozna tez instalowac gg na innej partycji niz na tez z Windowsem , lecz to tez nie pomaga.
Jeseli wyskoczyl raz blad , to sa dwa wyjsia --FORMAT dla bardziej zaawansowanych oraz dla normalnych:) ----Odinstalowanie calego gg , wejscie do katalogu w ktorym zostalo one zainstalowane usunac caly folder GG z cala zawartoscia bo zawsze cos zostaje, zrestartowac kompa najpierw recznie po ponownym zalaczeniem wylonczyc i zalonczyc na nowo i sciagnac najnowsza wersje gg i na 99% powinno dzialac :)

Co do Tibii jest to blad pliku w Tibi. Łamie on zabezpieczenie tzn narusza poziom polaczenia z internetem w starszych wersjach WinXP/2000 ( chodzi o uaktualnienia) i dopoki sie nie zaktualizuje systemu to moze nie dzialac zawsze

Pustynia-Piasek-Fabryka-Komputer i ile to nerwow kosztuje ten piasek po przerobce ...:]

Masel
24-09-2004, 13:32
Tibia*****

Wystąpił problem z akplikacją Tibia***** i zostanie ona zamknięta.
Przepraszamy z kłopoty.

Przekaż inormacje o tym problemie firmie Microsoft.
Utworzyliśmy raport o błędach, który możesz nam przysłać. Raport ten zostanie potraktowany poufnie i anonimowo.

Aby zobaczyć, co zawiera ten raport o błędach, kliknij tutaj.

"Kliknołem tutaj" i:

Sygnatura błędu

AppName: tibia***** AppVer: 7.3.0.0 ModName: tibia*****
ModVer: 7.3.0.0 Offset: 00052291

Szczegóły raportu

Ten raport o błędach zawiera: informacje o stanie aplikacji Tibia***** podczas wystąpienia błędu; wersję systemu operacyjnego i używany sprzęt komputerowy; cyfrowy identyfikator produktu, który może być użyty do identyfikacji licencji użytkownika, oraz adres IP komputera użytkownika.

Nie gromadzimy celowo plików użytkownika, jego nazwy, adresu, adresu e-mail ani żadnych innych możliwych do zidentyfikowania informacji osobistych. Mimo to raport o błędach może zawierać informacje właściwe dla klienta, takie jak dane otwartych plików. Jeżeli takie informacje są dost epne, mogłyby być użyte potencjalnie do określenia tożsamości użytkownika, ale nie zostaną użyte do tego celu.

Masel
24-09-2004, 13:34
Wordi - dzisiaj ściągnołem uaktualnienie i nic:(

Wordi
24-09-2004, 16:10
Trzeba bylo by wejsc do rejestru windowsa i sprawdzic tam
ale nie bede pisal bo jak cos zlejbiesz to ci windows padnie i fromat wita :(
odezwij sie na gg moze omoge
A co do uaktualnien czy aby najnosze masz SP2??

Do milego

Rysa Zapomnienia
24-09-2004, 19:26
Ja bym odrazu zrobij format jak bymi Tibia nie działała:). i wlasnie tak zrobilem bo mialem keyloger;/ ale co to format mam 120giga ale co tam ja chce tylko zeby Tibia dzialala:D

Masel
24-09-2004, 19:30
Wordi: może i bym zagadał tylko jak(gg nie działa)....
jak coś to na tlenie mam nik masel14 - odezwij sie plz

Rysa Zapomnienia: cza umieć:( ja jeszcze nie umiem robic formata a co dopiero zainstalowac windowsa(formata to słyszałem że cza w dosie robić)

może ktoś napisze jak formata zrobic i zainstalować windowsa

Wordi
24-09-2004, 19:44
Wordi: może i bym zagadał tylko jak(gg nie działa)....
jak coś to na tlenie mam nik masel14 - odezwij sie plz

Rysa Zapomnienia: cza umieć:( ja jeszcze nie umiem robic formata a co dopiero zainstalowac windowsa(formata to słyszałem że cza w dosie robić)

może ktoś napisze jak formata zrobic i zainstalować windowsa

Wiec pewnie masz kolegow a oni z pewnoscia sie na tym znaja czyz nie ??

A co do formata jesli juz chcesz sam tak zrobic to tak :P

Wsadzasz Cd z Windowsem ( Orginalnym ... :) ) jesli jest to WinXP a o takim chyba tu mowa. Zalanczasz kompa i botuje ci z Cd i juz leci poczatek informacji o fromacie itp itd teraz musisz wybrac odpowiednie opcje i daj Formatuj , wszystko doczytasz a jak nie to dzwon do kumpli da sie przez telefon wytlumaczyc. WInXp jest jednym z najleprzych co do sterownikow 99% uwczesnego sprzetu sam wykryje i poinstaluje steroniki ale ustawienei musisz dac recznie i tu moga byc shcody ,,,,,,,,,,,,,,,, Wiec sie nad tym zastanow !! :)

Powodzenia :) Dla mnie to sekund kilka dla ciebei masakra wiem cos o tym :)

Masel
24-09-2004, 19:49
dzieki:) zaraz biore sie do roboty:-)

Masel
25-09-2004, 10:05
mo więc nadal mi nie chodzi tibia:/
wczoraj od godziny 19 do 23 i dzisiaj od godziny7:30 do godziny 10 instalowalem windowsa, naprawialem istniejacego itp. i co?? i nadal tibia nie dziala:(:(:(

moze ktos ma jakiegos kumpla informatyka czy cos co bedzie wiedzial co musze zrobic.... plz pomozcie

moze to jakis wirus albo cóś??

:(:(:(:(:(:(:(:(