Pokaż pełną wersje : Dragon lair(land) sorkiem solo
czy moge isc na dragon lair sorkiem 38lvl 50 magic lvl solo??(z sumonowanymi dsami)
i czy mógłby mi ktos zamieścić mapke żebym sie nie wrąbał na dragon lorda
Mozesz. Najlepiej popros jakiegos knighta, ktory tam czesto chodzi, o pokazanie terenu. Z mapki sie nie nauczysz. Pozatym po powierzchni dle nie biegaja ;)
Żeby iść do dragonlandu trzeba mieć pacca ??jeżeli nie to jak tam trafić ??
a czy mozna tam trafic na trzy smoki jednoczesnie(mniej wiecej w jednym miejscu)??
bo jezeli tak to z decia taki lekki wiekszy zonk:(
a czy mozna tam trafic na trzy smoki jednoczesnie(mniej wiecej w jednym miejscu)??
bo jezeli tak to z decia taki lekki wiekszy zonk:(
Mozna tam trafic na 5 smokow w jednym miejscu :)
Wiec na 3 tez mozna trafic.
Najwiekszy spawn to 15 smokow w duzym pokoju.
Cors Ent
23-09-2004, 18:20
@Masel
jakbys hunotwal na podwojnym spawnie smokow na powierzchni kolo wierzy z dl'em to powinienes bez problemu.
bijesz je pojedynczo - nie 2 na raz, a sa blisko siebie
respia sie co 3 minuty wiec calkiem sympatycznie
gorzej jak ktos przyjdzie dl'a tam huntowac to zonk bo Ci beda resp blokowac :(
wez jakiegos silniejszego palka czy rycka niech Ci pokaze co gdzei jest zebys zwiedziajac na dl nie zawedrowal czy resp 7 - bo blisko double :]
@alien06
Dragon's Lair jest na poludniowy-zachod od venore.
a wiec dla facc- rownierz
Jakbys troche poszukal .... to bys znalazl ... w moich postach a zalozylem ich troche o dragonach i dragon landzie poruszalem sprawy smokow :)
moglbym CI podac linki ale chyba nie bedziesz az tak wygodny i wyrazisz cos swojej inicjatywy :)
pozdro
więc jak moge iść czy nie bardzo??
wziołbym np. bp mfów, bp sd, bp uhow i na full bp hmmow i explosionow + dwa dsy
aha mam na myśli smoki na powierzchni bo na dół i tak bede sie bał zejść:P
pozdrawiam
z bp sd to dlugo nie pochuntujesz
czemu z bp sd mam dlugo nie pohuntować??
przeciez sd to biore tylko na nagle wypadki kiedy wyskoczy mi troche wiecej smokow niz mialo wyskoczyc(:P) lub cos w tym stylu bo normalnie to bede atakowal z hmm/explosionów
Ja powiem tak...raz tam byłem i po 4 sec. dostałem combo :D i "You are dead" ... od tamtego czasu mam uraz do tego miejsca... :(
Prasios Didymos
25-09-2004, 09:09
na nowych terenach sa spawny z 4 dragami, wchodzisz ue i tyle, a 1 bp sd spokojnie wystarczy mi sie udaje jusz tylko z hmm rozwalac ...
NaughtyDog
25-09-2004, 21:16
Moim skromnym zdaniem mozesz chodzic na dragona na ocnajmniej 35 lv z bp wszelkich runek bez problemu, 2 dni temu bylem z kumplem palem (też jestem palem) na 20 na pojedyńczy respawn smoka koło kaz i zjechaliśmy go a miałem tylkok 3 uh :D smoki są cool bo duzo expa i dobre przedmioty
jak potrenuje wybieram sie na Dragon Lorda :D
Ja powiem tak...raz tam byłem i po 4 sec. dostałem combo :D i "You are dead" ... od tamtego czasu mam uraz do tego miejsca... :(
który lvl i profesja??:(
Ostatniomi czasy zawędrowałem tam aż 3 razy. Za każdym razem dead. Pierwsza, to pomoc kumplowi jak go osaczyl Pk (45 lvl royal). Następne to próba blokowania DL'a na 30 lvl (zabilismy jednego, drugi szajby dostał), no i trzeci raz, który miał być z summonami, ale zajeli respa więc wyglądało to tak (filmik w TibiCam):
Dragon liar by Kozasasso (http://www.budorex.com.pl/~kotek/Tibia/movies/dragonliarbykozasasso.rec)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.