Pokaż pełną wersje : Pro-Babcia kontra TP.
Pro-Babcia (http://nevesu.info/pliki/tpsa/Babcia.wav)
Jest to prze sympatyczna babcia. Tylko się śmiać polecam to wszystkim. Słucham tego od 30 min i ciągle się śmieje :D hehehe. Jeśli sie ktoś boi ze to keyloger to wrzuce na wrzuta.pl i nie bedzie problemu poza tym plik jest wav. :)
POLECAM WSZYTSKIM !!
MILE WIDZIANE KOMENTARZE NA TEMAT TEJ BABCI :D
Duke Dran
11-04-2007, 19:26
Biedna stara kobieta.
niezla poleffka zarababiste xDD
Apocalipis
11-04-2007, 19:32
TA BABCIA MNIE ROZBIJA HAHAHAHHAHAHA8o 8o 8o 8o
Super. Ale trochę mi tej babki żal. ;)
@up
No tak ;> Nie dosc ze nie moze chodzic,smaruje noge zelem,to jeszcze cos ze sluchem ma nie tak ;F
Imo to jest wał.
Po 1. takie coś nie może się przedostać do publicznej informacji, chyba że ta staruszka wyrazi zgode(rofl'lmao)
Po 2. Ta babka z TP nie była za bardzo rozgarnięta, więc sama by tego nie opublikowała
Po 3. Babcia słyszała to co chciała słyszeć, albo pojebały jej się słowa komputer z chodzeniem.
Nie dziala mi ten plik pod winampem.
Niewiemjak
11-04-2007, 21:02
Hahahahah nie no dobre :)
Imo to jest wał.
Po 1. takie coś nie może się przedostać do publicznej informacji, chyba że ta staruszka wyrazi zgode(rofl'lmao)
Po 2. Ta babka z TP nie była za bardzo rozgarnięta, więc sama by tego nie opublikowała
Po 3. Babcia słyszała to co chciała słyszeć, albo pojebały jej się słowa komputer z chodzeniem.
Z tego co wiem ta babcia nie była świadoma ze została nagrana. :) A ten pliczek udostępnił koleś który dostał go od swojego wujka, który prawdopodobnie zrobił te nagranie :P
Mi bardziej żal tej kobiety, niż babci.
Super_Stefan_PvP
11-04-2007, 21:43
ROTLF !!!!
Super xd
Up:zgadzam się z Tobą
Masz komputer?
tak
O!
a internet?
no przychodz
Nie no w sumie to ja sie nie będę śmiać. Jakoś tylko dziwi mnie ze ona jedno zdanie słyszy dobrze, a drugie źle :D
Nolduriel
11-04-2007, 23:42
Nie no w sumie to ja sie nie będę śmiać. Jakoś tylko dziwi mnie ze ona jedno zdanie słyszy dobrze, a drugie źle :D
dla mnie to wogole nie bylo smieszne wy tez jak bedziecie starzy i glupi to moze was ktos tak nagra i tez bedzie wylec nie mowie ze cos tam bronie tej babci czy jaki chuj ale poprostu starosc nie radosc
macie do niej numer
pls dajcie!!
dla mnie to wogole nie bylo smieszne wy tez jak bedziecie starzy i glupi to moze was ktos tak nagra i tez bedzie wylec nie mowie ze cos tam bronie tej babci czy jaki chuj ale poprostu starosc nie radosc
Stary może i bede, glupi raczej nigdy, co najwyzej troche gluchy i slepy. Z samej babci nie ma powodow do smiechu, jednak sytuacja jest po prostu komiczna, wiec nie widze powodu odnajdywania w sobie wyzszosci i nie nasmiewania sie z takich sytuacji.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.