zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytanie o zrookowanie

Lilitha
23-09-2004, 13:03
Chciała bym się dowiedzieć pewnej rzeczy mianowicie kiedy ktoś nas zrookuje a my mamy pare rzeczy w depo to czy te rzeczy w depo zostają az do ponownego pojawienia sie na mainie czy tez znikaja na zawsze????

Ashlon
23-09-2004, 13:34
Zostaja.

Ps. Chyba moj najkrotszy post ;)

Enakin
23-09-2004, 23:22
Chciała bym się dowiedzieć pewnej rzeczy mianowicie kiedy ktoś nas zrookuje a my mamy pare rzeczy w depo to czy te rzeczy w depo zostają az do ponownego pojawienia sie na mainie czy tez znikaja na zawsze????

@up: Nie Zostają!

W chwili śmierci... wypada wszytsko z depo co miałeś w postaci... wszytskie itemy z całej gry sa w twoim Ciele a ty lądujesz na rooku!

pozdrawiam
Mefisto Er

Radek 666
23-09-2004, 23:29
Może kogoś Zrookujem i zobaczymy? !!!lol!!! Nie wiem bo nie byłem jeszcze Zrookowany ;) .

Dark Vilej
24-09-2004, 08:42
Itemy nie zostaja. Gdy miales jakies eq przy sobie i cie zrookuja to tak jakbys zalozyl sobie nowa postac - masz 1 lvl, ojawia ci sie opcja "change outfit" i masz taki jaki jest na poczatku i masz eq takie jakbys sobie nowa postac zrobil. Wiem bo se zrookowalem kiedys palla z redem :)

Sir Patologia
24-09-2004, 08:58
Itemy nie zostaja. Gdy miales jakies eq przy sobie i cie zrookuja to tak jakbys zalozyl sobie nowa postac - masz 1 lvl, ojawia ci sie opcja "change outfit" i masz taki jaki jest na poczatku i masz eq takie jakbys sobie nowa postac zrobil. Wiem bo se zrookowalem kiedys palla z redem

A wróciłeś tym pallkiem na maina. Mi zrookowali postać wróciem na maina i rzeczy były w DP. Ja wiem swoje wy myślcie swoje.