zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Konto zchakowane:(

Myshacheq
23-09-2004, 15:03
:( chakneli mi konto i nie wiem co robic(CHAKNELI MNIE 2 RAZ WCIAGU 4 DNI)
w 2 dni zdazylem odrobic caly eq jaki mialem na sobie i LoL loguje sie i jestem pod depo(oczywiście pustym) nawet mi worka nie zostawili:(

Nie wiem co mam robić. Mam zrobić formata dysku? (ściagnalem raz cos tylko i nie bylo to nedzne gg tylko jakis kalkulator ze strony) Nie wiem czy to sie gdzieś zagnieździlo na kompie czy w innym miejscu:(
BŁAGAM O POMOC

Ashlon
23-09-2004, 15:08
Super. I tak to jest wlazenie na nieznane strony o tematyce "tibia".Formatuj dysk, zainstaluj tibie od nowa.Po formacie zmien haslo.I odrob eq, zawsze po hacku formatuje sie komp i dopiero odrabia eq, a nie na odwrot.Masz nauczke na przyszlosc, nastepnym razem uwazaj :/

Drybrych
23-09-2004, 15:14
Twój temat jest tuz nad moim tylko mi hackneli 20(prawie)lvl knight i 13(14 prawie)lvl paladin do tego 9 druid i 9 knight ale to byly gówna...:( chlip...chlip
słona kropelka mi się w oku zakręciła.

Myshacheq
23-09-2004, 15:14
spox strona jest dość znana(nie powiem bo sie bluzgi posypią)a to z formatem to też prawda i mam nauczkę dość sporą( w tym momencie chciałbym cofnąć czas:))

PS. szkoda mi takich ludzi jak ja czy ty:( ale jestem dobry i nic mi nie przeszkodzi (jeszzce sobie muze z bravehearta, taki sment fajnie sie gra polecam, puścilem i patrze nic nie ma chlip.. chlip.. tez mi cos kapło z oczu :()

PSS. Jeszzce ci bezczelni hakjery do moich qmpli pisali z listy VIPow i jakies skill kalkulatory polecali(to co ja wlaczylem:(). na trade i do mnie na priv "klonuje przedmioty itp." pisali polacy(i to jeszcze z polskiej glidi) nowy skill kalkulator. Ale ja to malem wczesniej niz to napisali:( moze bym sie zorientowal:(