Pokaż pełną wersje : 193 Ms na hydrach - Goroma
Makaveli of Chaos
12-04-2007, 23:08
filmik sklada sie z dwoch czesci, nie ma nic specjalnego, ale kto nie byl tam to moze sobie ogladnac:)
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22555
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22556
Gl, Makaveli
Film moze byc, kiedy planujesz wbic 200 ?
@down
"Moge byc kims, pozastajac soba"
Chyba jestes jedynym h-lvl który się tutaj często udziela tzn. daje filmy, mozna zagadac i wogóle :P bo reszta jak ma 150+ lvl to myślą ze zdobyli cały świat i nawet nie raczą odpisać ... a filmiki spoko przynajmniej 1 cześć bo dopiero ją oglądnąłem .
Makaveli of Chaos
12-04-2007, 23:26
Chyba jestes jedynym h-lvl który się tutaj często udziela tzn. daje filmy, mozna zagadac i wogóle :P bo reszta jak ma 150+ lvl to myślą ze zdobyli cały świat i nawet nie raczą odpisać ... a filmiki spoko przynajmniej 1 cześć bo dopiero ją oglądnąłem .
150lvl, czy 250 lvl, to tez czlowiek :]
A jesli chodzi o forum, to loobie powiedziec swoje zdanie i pokazac jakis film:]
@Post up 200 juz zaczelem wbijac, co widac po staminie:P:P
Ile mf poszło? Exp zajedwabisty, szkoda że z lootem cienko :( Dziwne to, na gs island większość ludzi zachwala jaki tam loot leci czasami, a tutaj to bieda na maxa :D
Makaveli of Chaos
13-04-2007, 00:17
Ile mf poszło? Exp zajedwabisty, szkoda że z lootem cienko :( Dziwne to, na gs island większość ludzi zachwala jaki tam loot leci czasami, a tutaj to bieda na maxa :D
Ponad 30 bp poszlo, tam czesto jest lipa, ale tez czesto w miare sie zwraca, zadko sa kokosy, typu z 30k do przodu...
Teraz nagrywam filmik na demcach :P bije z mort'a, z siochaczem:P:P jak skoncze to wkleje tu linka :P
Hedrus_Alex
13-04-2007, 10:18
Zgadzam sie z tym Panem. Makaveli jest jedynym któremu woda sodowa nie uderzyła do głowy, oby to sie nie zmienilo. Zycze Ci abys pierwszy na candii zdobyl 200 lvl.
Nygga789
13-04-2007, 14:19
mam pytanie po jakim czasie staminy sie dostaje polowe expa?? aaa i ile bys musial teraz nie grac zeby ci sie na full zaladowala :P
Makaveli of Chaos
13-04-2007, 15:02
mam pytanie po jakim czasie staminy sie dostaje polowe expa?? aaa i ile bys musial teraz nie grac zeby ci sie na full zaladowala :P
Po 14 h dostajesz polowe expa, o czym juz dzisiaj sam sie przekonalem:P
rosnie 12h/ jak jestes cala dobe off
Czyli jak grasz praktycznie caly dzien do nocy, to przez noc nie wiele zdola urosnac 4-6h.
Na pelna stamine ok 3 dni musialbym czekac, ale to jest glupota, wystarczy 30h na pare dni ;pp jak grasz 8-10h dziennie
grajac rowne 8h dziennie bedziesz mial zawsze full stamine, nastepne godziny to juz spadek staminy, przez tydzien czy dwa moze nieco spasc ;]
pzdr
SkateElement
13-04-2007, 16:07
@up
więc nie warto sharować :>
już ściągam film;
Makaveli of Chaos
13-04-2007, 18:08
@up
więc nie warto sharować :>
już ściągam film;
Niby nie warto, ale co niektorym przynosi to spore korzysci :]
Chociaz sharowanie to teraz glupota gdy jest stamina :] no chyba ze graja noobki po 4h -5h i sie zmieniaja...
Kellerman
13-04-2007, 18:59
;d ta filmik fajny obejżałem film na większej szybkości i powiem że fajnie niby nic nowego ale i tak przyjemnie się ogląda ;d
On nie sharuje,
Nie jestem kapusiem ; ] (12-03-2007 15:44)
1 owner ale on na cafe pracuje
i daje po nosie to daje rade grać
Magson (12-03-2007 15:44)
Co bierze?
no amfetamine
Jak widzę, sprawnie Ci idzie kasowanie moich poprzednich postów, gratz =]
Dodatkowo pracuje w cafe i śpi 2x w tygodniu, co się nie robi dla tibii, ehh? x.x
@up
zazdroscisz?
NOOOOOOOOOOOOO
JAK CHUUUUUUUUUUUJ
FRI ITEMZ PLXXXXXXX
radzik master
13-04-2007, 22:41
Wiecej filmów twojego autorstwa na tym forum prosze :) jest na czym zawsze oko zawiesic i jak powiedzial ktos wyzej.. tak przyjemnie sie oglada :D
Miodojad
13-04-2007, 22:51
On nie sharuje,
1 owner ale on na cafe pracuje
i daje po nosie to daje rade grać
Magson (12-03-2007 15:44)
Co bierze?
no amfetamine
Jak widzę, sprawnie Ci idzie kasowanie moich poprzednich postów, gratz =]
Dodatkowo pracuje w cafe i śpi 2x w tygodniu, co się nie robi dla tibii, ehh? x.x
Łał super. Ale o ile pamiętam, to jest temat do komentowania filmu.
ehh ty pewnie tez grasz tyle co on jego sprawa czy on cpa czy nie..
Mnie To nie Interesuje .. Jak ciebie tez nie interesuje to po co sie udzielasz?
przescigl cie z lvl i marudzisz ...
Niby nie warto, ale co niektorym przynosi to spore korzysci :]
Chociaz sharowanie to teraz glupota gdy jest stamina :] no chyba ze graja noobki po 4h -5h i sie zmieniaja...
"No chyba że grają noobki po 4-5 h i się zmieniają"
Więc twierdzisz że jeśli ktoś gra po 4-5 h to jest noobkiem ? ;-)
Makaveli of Chaos
14-04-2007, 02:45
"No chyba że grają noobki po 4-5 h i się zmieniają"
Więc twierdzisz że jeśli ktoś gra po 4-5 h to jest noobkiem ? ;-)
Przeczytaj dokladnie noobkow nazywam tych co graja po 4-5h i sie zmieniaja z kims innym :]
nie interesuje mnie kto ile gra, jesli gra sam.
NOOOOOOOOOOOOO
JAK CHUUUUUUUUUUUJ
FRI ITEMZ PLXXXXXXX
żal... sentencja którą zawarłeś w swoim poście jest nad wyraź inteligenta i jakże
poruszająca. to że ty sherujesz acc na lewo i na prawo.. to nie znaczy że on tez to robi...
Go fuck yourself NAWB.
żal... sentencja którą zawarłeś w swoim poście jest nad wyraź inteligenta i jakże
poruszająca. to że ty sherujesz acc na lewo i na prawo.. to nie znaczy że on tez to robi...
Go fuck yourself NAWB.
Gdzie ja kurwa napisałem, że Maka~ sharuje?
MORON!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.