PDA

Pokaż pełną wersje : dziwni ludzie

MARCIN123456789
13-04-2007, 19:41
Czasami robisz feika a jakiś noob wyśmiewa sie z ciebie,że to nudne albo do d**y itp.Często ci ludzie sami nigdy nie zrobili nic i nie wiedzą ile trzeba sie natrudzuć żeby zrobić feika.Pewnie na ten temat wiele osób wypowie sie w taki sposów.A czy was wnerwiają takie nooby

Cloy
13-04-2007, 19:51
A czy jesli ktos nie zrobil w zyciu fake to znaczy ze sie nie zna?

Jak mawiaja najstarsi gorale:
Krytyk filmowy niekoniecznie musi zrobic film zeby sie na tym znac

Sory, ale co ty kurwa mozesz o tym wiedziec jak sam fake nie zrobiles i sie przeciez na tym nie znasz? Tak samo ja moge do ciebie tak powiedziec, ty nie zrobiles zadnego fake'a, a zalozyles taki temat.

PwK
13-04-2007, 23:05
Czasami robisz feika a jakiś noob wyśmiewa sie z ciebie,że to nudne albo do d**y itp.Często ci ludzie sami nigdy nie zrobili nic i nie wiedzą ile trzeba sie natrudzuć żeby zrobić feika.Pewnie na ten temat wiele osób wypowie sie w taki sposów.A czy was wnerwiają takie nooby

No, przepraszam...

1. Nie n00b'ój mi tutaj.
2. Może ktoś nie umie robić fake'ów, ale ktoś może siedzi na tym forum długo. Na tyle długo żeby wiedzieć jaki fejk jest dobry, a jaki nie!!!(np. Ja! Nie umiem robić fakeów, ale siedze na tym forum już dość długo żeby wiedzieć co jest kompletną kichą, a co jest arcydziełem(Fake'i Avager'a). Patrz użytkownik pwkucia(mój stary użytkownik: nie umiem robić fake'ów,a dość dużo widziałem)

Więc proszę o niewyzywanie tu ludzi od noobów, ale jak już to od "ludzi nie znających się na rzeczy". Apropo pytania: NIE!

Drakon
13-04-2007, 23:13
<Drakon wchodzi na forum>
"Zobaczmy co nowego u tych fajfusów"
<Drakon patrzy>
"Spam, spam, spam, nic ciekawego..."
<teraz Drakon widzi temat o nazwie "dziwni ludzie", klika na niego>
"Nou kill me plis, or hunt baj Tajwun Dileryw!"
<Drakon czyta>
<*Łup* Drakon piznąu na ziemie razem z krzesłem i biórkiem, prędkośćbyła wiksza nić prędkość spadającej do klozetu kupy o jedną DebiloSekundę>
"Błagam tylko nie to! Następnego takiego tematu nie przeżyje!"

Założyłeś ten temat tylko po to żeby nam sie wypłakać jaki to ty nie jesteś zbulwersowany, tym że ludzie którzy nie robią fake też się wypowiadają...
A ty zrobiłeś?
Modkowie chętnie sie tobą zajmą...

<drakon naciska na klawisz "report", wyskakuje mu okienko "Do you want to Own that user, and tell to a Moderator, what do you fink about him?", wybiera odpowiedź "Yes! Yes! Yes!">

@Down
Popularne? Chyba kultowe :P
Wiesz twoje fake zawsze kojażyły mi się z Fucikiem :D
A co do tej dziwności, każdy na swój sposób jest dziwny, dzieki temu świat nie jest nudny ;)

Misza
14-04-2007, 00:01
ei a ja jestem dziwny pliks????? prosze powiec mi!!!!!!

Tak naprawdę nie jest ważne ani to, jak się robi fejki, ani to, jak długo jest się na forum. Ja jestem na forum od niecały dwóch lat, zrobiłem fejki cieszące się swego czasu popularnością, a jakoś nie trawię wszelkich 'Humans Doom' lub 'Gangsta', które inni oceniali na 15/10 itp.
Po prostu każdy ma swoje zdanie, a to, że ktoś nie jest asertywny i narzuca swoje oceny innym (np. bluzgając), to już jego problem.

Omega Ziom
14-04-2007, 00:15
<Drakon czyta>
<*Łup* Drakon piznąu na ziemie razem z krzesłem i biórkiem, prędkośćbyła wiksza nić prędkość spadającej do klozetu kupy o jedną DebiloSekundę>
Ha! Mam to w podpisie :D

A co do tematu jezeli cie to wkrwia to twoja sprawa, nikogo to raczej nie obchodzi ze ktos zle skomentowal fake lub polamaly ci sie kredki.

Krizz
14-04-2007, 19:54
- czyścimy.

Kedven
14-04-2007, 20:46
@up
Tia, coś marnie z Avagerem, jakoś nie widać 1 części jego super nowego fake'a. Coś czuję, że się już tu nie pokaże xD
Rządy sprawuje Eerion :P Może fake nie ma super grafy, ale fabułę ;)
@topic
Bez urazy, ale sam jesteś dziwny :P

Nadrill
14-04-2007, 22:30
Rozumiem, że ten, kto nie zrobił fake'a ma się tu nie pokazywać i i nic nie pisać? To chyba nie o to chodzi. Wystarczy wiedzieć, o co chodzi i jak to się robi. Nie, nie chodzi mi o to, że komentujący musi znać starożytną technikę kopiuj/wklej.
Zauważyć fabułę. Wysiłek włożony w stworzenie. Sam nigdy nie trawiłem fake'ów Space Dumz, wybrańcy i zło vs dobro. Zawsze lubiłem Przygody Zenka, Marek idzie na orci i takie tam. Bo były robione tak naprawdę z pasją i chęcią. Najczęściej ukazywały się w jednej części, rozśmieszały mnie swoim dziwactwem i niechlujstwem. Po prostu były takie, jakie miały być, nie były czymś innym. Widać to w fake'ach w stylu Kosmiczne Wojny itp. Do tego sprite'y z Tibii się nie nadają.
Ok, koniec bzdur. Ostatnio nie było takiego fajnego fake'a, Piwko z Dragonami dalej niepokonane. Tylko Naruto na Moscie próbowało je przebić.
BTW. Avengera nie zapamiętam za jego super efekty, boskie grafiki i fabułę, tylko fajne wyliczanki co ma do roboty prócz robienia fake'ów. Pamiętajcie dzieci, dziewczyna, szkoła i dom na pierwszym miejscu. Tak, jestem cholernie zazdrosny.

Zeberek
14-04-2007, 22:35
Jak to powiedzial Drakon...
<Drakon wchodzi na forum>
"Zobaczmy co nowego u tych fajfusów"
<Drakon patrzy>
"Spam, spam, spam, nic ciekawego..."
<teraz Drakon widzi temat o nazwie "dziwni ludzie", klika na niego>
"Nou kill me plis, or hunt baj Tajwun Dileryw!"
<Drakon czyta>
"Błagam tylko nie to! Następnego takiego tematu nie przeżyje!"

Ps(offtop):Brak mi pomyslu na Fake(w wykonywaniu jestem calkiem dobry ale brak mi fabuly :D wymysl mi ktos i na pw wyslij plax ;])

RozP
15-04-2007, 14:12
Dziwny temat, a nie dziwni ludzie o_O

MARCIN123456789
15-04-2007, 19:09
w sumie nie oto chodziło bo chodzi o takich ludzi kturzy są zawsze złośliwi np.Jakiś fejk wszyscy są zdanie że jest dobrze zrobiony a jakiś "noob"oczywiście pisze że to szajs o to chodziło

Cloy
15-04-2007, 19:16
Kazdy ma swoje zdanie.

Plaski93
18-04-2007, 20:19
zal.pl

niewidze tu fake'u

KPSNF

Xearo
18-04-2007, 20:31
Ja nie robiłem żadnego fake'a ale jestem juz jakiś czas na tym forum i umiem rozpoznać czy coś jest arcydziełem czy jest do dupy

Zeberek
22-04-2007, 18:52
heh jak to raz uslyszalem :

Puk Puk ! http://217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/amfora.jpg

RozP
22-04-2007, 20:38
heh jak to raz uslyszalem :

Puk Puk ! http://217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/amfora.jpg

Któryś tam post LolnY'ego - jest ten sam obrazek. Ba! Jest ten sam link!

;[ Och, ach!
|\_;[ Spyerdalay?
)) \\

eerion
22-04-2007, 22:07
Co do tematu to:
http://img122.imageshack.us/img122/5655/krolikjp5nv9.jpg (http://imageshack.us)

Albo wersja druga:
Krytyk nie musi być pisarzem.
Rządy sprawuje Eerion

Żeś mnie połechtał :P

Misza
22-04-2007, 23:14
@up: tak, ty jesteś nasz pan, ty ołn i rok. Ale tylko dzięki królikowi. ;)