Pokaż pełną wersje : Dwarf Soldiery
Robin1357
13-04-2007, 20:22
Mam 2 pytania:
- w ktorej kopalni jest najlepszy resp dwarfow soldkow (moga byc z pojedynczym guardem)
- wbilem 26 lv i zalozylem WoCE, jednak bardzo szybko schodzi mana na krasnalach - Lepiej uzywac tej czy Wand of Dragonbreath?
Duracell16
13-04-2007, 21:52
Nie wiem czy zadowoli Cię moja odpowiedź, ale jednak spróboję:
- Polecam dobić 28(?) lvl, aby móc summonować Monka z nim z pewnością nie będziesz tak szybko tracić many i wbrew temu co piszą niektórzy, że Demon Skeleton to jestem w stanie podważyć ich słowa, gdyż dostają one spore hity od Dwarfów(mówię o Guardach), a Monki stosunkowo małe i oczywiście się leczą. Myślę, że lepiej będzie dla Ciebie doexpić do 28 i spokojnie już zabijać Dwarf Guardy(więcej expa, loota) niż męczyć się z tym problemem... który masz no chyba, że znajdziesz jakieś jasne jego rozwiązanie ;). Mam nadzieję, że moja odpowiedź jest zadowalająca :]
Kellerman
14-04-2007, 02:19
oj ja ci polecam bić do 36(niech nikt mi tu nie gada że od 26 nic się nie zmienia bo mam pewne obliczenia) na dwarfach +rotwormy ...jak będziesz dłużej siedział to szybciej nabijesz) i potem na guardy spokojnie z monkami
i mimo tego co inni będą tu mówić tak jest najlepiej bo guard walnie mu 2 hity i przeżyje a to się liczy ;d czasami podczas 4 godzin expienia żadnego hita nie wyrwałem a czasami nawet po 20 jest różnie...więc radzę mieć hotkey pod exura vita...
Robin1357
14-04-2007, 14:42
Ale prosze o odp. na moje pytania, a nie co mi radzicie :P
Shor'tugal
14-04-2007, 14:54
Manafluidy, manafluidy... i woce
Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak sprawa będzie wyglądała z woi :D .
LookamZzaRogu
14-04-2007, 17:23
1. Na takim lvl'u nie opłaca Ci się chodzić na Dwarfy Soldiery - dają za mało exp'a. Lepiej pójdź z monkiem (27 lvl) na masowy hunt Guardów.
2. Spora kopalnia z Soldkami (są tam też Dwarfy zwykłe i Rotwormy oraz pojedyncze respy Guardów) jest pod Kazoo. Jak jesteś już na pierwszym piętrze kopalni (Dwarfy) , to zejdz pare poziomów niżej, tak aby dojść do wielkiego pomieszczenia (Dwarfy, Rotwormy, Soldiery). Jeśli zejdzesz jeszcze niżej, to są tam pojedyncze Guardy, zaś jeszcze niżej dobre miejsce na mass hunt (prawie same Guardy).
Dobij 26 i lataj z monkiem ;)
Kamil_WZL
14-04-2007, 17:36
dojdz do 27 lvl i przywolaj sobie monka lub 2 i na guardy;d;d;d
Powodzenia!
Kellerman
14-04-2007, 22:12
1.najszybszy jest w tej ostatniej na 2 piętrach tylko musisz latać...
2.Lepiej używaj tej szybciej będzie ci się expiło najlepiej kup sobie do tego kilka mf ;d
Mam 2 pytania:
- w ktorej kopalni jest najlepszy resp dwarfow soldkow (moga byc z pojedynczym guardem)
- wbilem 26 lv i zalozylem WoCE, jednak bardzo szybko schodzi mana na krasnalach - Lepiej uzywac tej czy Wand of Dragonbreath?
Szybkie pytanie, szybka odpowiedz: spróbuj w 5 kopalni tam jak sie schodzi na dwarf hell bo tam najwięcej soldków, a jak nie to w 6 tam jak sie na cruz helm quest idzie. A propos wandów lepiej używać tego Cosmic Energy bo nie będziesz sie tak męczył z nimi i szybciej lv wbijesz :)
1. Na takim lvl'u nie opłaca Ci się chodzić na Dwarfy Soldiery - dają za mało exp'a. Lepiej pójdź z monkiem (27 lvl) na masowy hunt Guardów.
2. Spora kopalnia z Soldkami (są tam też Dwarfy zwykłe i Rotwormy oraz pojedyncze respy Guardów) jest pod Kazoo. Jak jesteś już na pierwszym piętrze kopalni (Dwarfy) , to zejdz pare poziomów niżej, tak aby dojść do wielkiego pomieszczenia (Dwarfy, Rotwormy, Soldiery). Jeśli zejdzesz jeszcze niżej, to są tam pojedyncze Guardy, zaś jeszcze niżej dobre miejsce na mass hunt (prawie same Guardy).
pewnie na demony go poślij bo wiecej expa dają ...
jak na soldach chcesz respic proponuje jeskinie pod kazo (w mieście nie kopalnie) jest tam sporo soldków a jak bedziesz chcial to i guardki sie znajda (oczywiscie nie tak durze respy jak w kopalniach)
problem z mana zalatwia bp manafluidów z jakiego wanda lepiej bic hmm raczej wychodzi podobne zuzycie many
z woce jest napewno szybciej :)
na guardy polecam chodzic z sumonem bo dostaniesz 2-3 strzalów i sie złożyć mozesz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.