Pokaż pełną wersje : Expienie
Przempol
13-04-2007, 21:58
mam sorka 19 lvl 15 magil lvl i nie wiem na czym mam expic:( narazie expie na dwarfach soldierach bo sa slabe chcialbym uslyszec wasze opinie(sorkow) Na czym w expiliscie na moim lvlu?? jestem w CARLIN
po 1 sa od tego tematy ;] po 2 na DC na ghoulach nie tracisz wogole manaskow a kasa ladnie idzie
Kellerman
14-04-2007, 02:13
idz sobie na roty +dwarfy do 26 lvlelu -.- ja ci proponuje kupić paka i na darashi zajmie ci wbicie 40 lvlela 5 dni...
Kellerman - nie za dużo tych postów? Nie masz nic lepszego do roboty? Czy chcesz utrzymać średnią 25 postów/dzień?
edit:
down: Mogłeś zedytować powyższego posta, jednak wolałeś podwyższyć średnią do 25,5/dzień. Bo taka jest prawda, że wszędzie udzielasz się jak opętany, niekoniecznie pisząc z sensem.
Kellerman
14-04-2007, 02:41
Nie wniosłeś nic nowego do tematu mogłeś to napisać na pw zawsze odpisuje... nie poprostu to mój ulubiony dział...
mam sorka 19 lvl 15 magil lvl i nie wiem na czym mam expic:( narazie expie na dwarfach soldierach bo sa slabe chcialbym uslyszec wasze opinie(sorkow) Na czym w expiliscie na moim lvlu?? jestem w CARLIN
szukaj poradniki dla sorców X(
Nie wniosłeś nic nowego do tematu mogłeś to napisać na pw zawsze odpisuje... nie po prostu to mój ulubiony dział...
tylko czemu zawsze wypowiadasz sie nie na temat/bez sensu
na pytanie gdzie mam expić odpowiadasz coś w stylu kup pacca zal.pl
co do tematu soldy to dobry wybór potem jak będziesz mógł monka stawić to guardy
>Xardas666<
15-04-2007, 13:07
Doliczylem sie juz 20 takiego tematu. To naprawde nie boli jesli wbijesz 26lv na rotach i zwyklych dwarfach. potem to juz mozesz z summonami chodzic na wieeelllleeeee potworkow. Zreszta po co ja sie rozpisuje jak juz wspomnialem jest od h.... takich tematow wiec se poszukaj.
elfo.del.bien
15-04-2007, 16:45
W 5 dni na darashi 40lvl lol chyba z botem
Na tym lvl to exp na minosach, cyclopach, ghulach, orkach ale bez przesady
Evil'Sniper
15-04-2007, 19:30
Z trującą rozgą to na cyce,rotki, minosy a więcej nie wiem co by mogło byc:baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.