PDA

Pokaż pełną wersje : Main ==> Rook

Ziomalek
23-09-2004, 16:26
Mam takie pytanko ! Jestem na Mainie, ale mój brat jest na rooku i chciałbym mu pomóc (dać mu jakiś pożądny ekwipunek) i niewiekm czy jest jakiś sposób żeby z maina wszkoczyć na rook !?!? Jeżeli jest to prosze o napisanie go a jeżeli nie ma to prosze napisać że nie ma i zablokowac temat !!
Pozdro i z góry Dzięks !!

Desigit
23-09-2004, 16:33
Mam takie pytanko ! Jestem na Mainie, ale mój brat jest na rooku i chciałbym mu pomóc (dać mu jakiś pożądny ekwipunek) i niewiekm czy jest jakiś sposób żeby z maina wszkoczyć na rook !?!? Jeżeli jest to prosze o napisanie go a jeżeli nie ma to prosze napisać że nie ma i zablokowac temat !!
Pozdro i z góry Dzięks !!

Tak,tak mam sposob jak wrocic na roc B) Zrob tak:Podejdz do jakiegos goscia z high lvlem i powiedz ,,hi fuck u ''i zaatakuj. Jak zginesz to zorb tak jeszcze raz az do momentu jak bedziesz mial 3lvl wtedy cie przeniesie na roc ale stracisz wszystkie itemy :D Mge pomoc cie zrockowac jak chcesz :berserk: Ale tak na powaznie to nie da sie wrocic na roc innym sposobem ;)

CyA

aktus
23-09-2004, 16:41
nie od 3 lvl tylko od 5 lvl to raz. dwa jak zostawisz sobie graty w depo to ci nie znikna to dwa. jak by byla taka mozliwosc to z mila checia bym sobie pochodzil moim ryckiem na rooku to trzy...

Dabek
23-09-2004, 16:51
Tak,tak mam sposob jak wrocic na roc B) Zrob tak:Podejdz do jakiegos goscia z high lvlem i powiedz ,,hi fuck u ''i zaatakuj. Jak zginesz to zorb tak jeszcze raz az do momentu jak bedziesz mial 3lvl wtedy cie przeniesie na roc ale stracisz wszystkie itemy :D Mge pomoc cie zrockowac jak chcesz :berserk: Ale tak na powaznie to nie da sie wrocic na roc innym sposobem ;)

CyA
Co to jest "roc"?:/

Alone Spiryt
29-09-2004, 08:51
Co to jest "roc"?:/

'roc' to jest skrót od 'roccard' -jakoś tak się pisze-
no i jest to wyspa początkowa na której startujesz na 1 lv
:tongue:

Alone Spiryt
29-09-2004, 08:52
a tak normalnie ze znanych mi środków nie dostaniesz się na roka bez zgona :D

Falcon
29-09-2004, 10:10
jeśli idzie o ścisłość to jest to rook (rookgard)

aktus
29-09-2004, 21:01
a tak normalnie ze znanych mi środków nie dostaniesz się na roka bez zgona :D

nie zapomnij o gm. oni moga wszystko i wszedzie... nawet na 10 lvl anihilatora zrobic ;)

Dj Fara0n
30-09-2004, 14:13
1.Zrookować sie i powracasz do pierwszego miasta ale poco jak lepiej zrobić nową postać(chyba że masz red skulla i chesz zaszpanować:P)
2.Jakimś cudem G.M cie przenieśie
3.Nic innego nie ma bo parcelem nie wyślesz