zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co to było? :/

Rivex
14-04-2007, 14:03
Jakiś koles (na Antice) mówi do mnie w Depo żebym mu pokazał swojego Wanda. Ja mu pokazuje (oczywiście stalismy przy skrzynkach, tak zeby nie mógł go zabrać) a tu nagle znika mój Wand i zarazem skrzynka depo! To jakiś bot? Ja sie go bytam czy jest botterem a on odpowiada że tak :/ Zgłosiłem to GM ale ten koles sam mi powiedział ze nie potrzebnie to robie bo GM nigdy mnie na w grze (oczywiście ma rację :/ ). Jego nick to Hechicera vulsok, podaja go po to żeby was nie oszukał. I znowu musze kupować nową ródzke, bo okazało sie ze on ją ma. Nie wiem jakim cudem mi ją zabrał w Depo! To teraz nawet w Depo trzeba się bać o swoje rzeczy?!

Hyzy
14-04-2007, 14:13
To ze znikl ci wand i skrzynka depo to znaczy ze urzyl runki deistange (czy jakos tak) ona niszczy wszystko co sie znajdyje na tej kratce a ze zycil na depo wanda to mozliwe ze mial go .

Rivex
14-04-2007, 14:17
Ale chyba tego nie można używac w Depo :/ To ja tez moge innym kasować? Np. taki hlvl jak się chwalą w Depo swoimi rzeczami? WątpieX(

Marcin24
14-04-2007, 14:17
To ze znikl ci wand i skrzynka depo to znaczy ze urzyl runki deistange (czy jakos tak) ona niszczy wszystko co sie znajdyje na tej kratce a ze zycil na depo wanda to mozliwe ze mial go .
Ale w depo nie można używać żadnych runek.
Pewnie ci ktoś rzucił tyle rzeczy na dp że ci ono znikło.

Donas
14-04-2007, 14:19
@3up
Nie wiesz, to się nie wypowiadaj. Od kiedy to desintegrate można używać w pz?

@topic
Kolejny naiwny. Rzucił ci prawdopodobnie 8 lub więcej śmieci na różdżkę, przez co ostatnia (pod spodem) rzeczy zniknęła. W tym wypadku był to depot chest. Gdy rzucił dziewiątego śmiecia, zniknął ci również i wand. Jednak gdybyś odkopał te rzeczy, to odzyskałbyś zarówno rózgę, jak i depot chest. A tak... odszedłeś od skrzynki, a koleś podszedł, odkopał skrzynkę i różdżkę i ci ją zabrał.

Hyzy
14-04-2007, 14:23
Jezus moza nie wiedziec przecierz nigdy nie urzywalem tej runki bo jest dla pacc...

Rivex
14-04-2007, 14:25
Teraz już wiem na przyszłość:) Człowiek się uczy na błędach. To był Wand of Plague więc kupiłem nową ródzke za 2k. Lepiej stracić Wand of Plague i dowiedzieć się o co chodzi niż dowiedzeić się później i stracić coś lepszego:p