PDA

Pokaż pełną wersje : Problem z kontem

stachson
14-04-2007, 14:50
Mam taki problem że nie grałem od dawna i zapomnialem jakie mialem pasy. Niestety maila tez zapomnialem. Wiem jakie mam haslo do maila ale nie pamietam samego loginu. Z mailem da sie odzyskac konto, wiec jedyne co potrzebuje to mailowy login tego mojego konta. Moge w jakis sposob dowiedziec sie o nazwe swojego e-maila?

BobbyX
14-04-2007, 14:58
Mam taki problem że nie grałem od dawna i zapomnialem jakie mialem pasy. Niestety maila tez zapomnialem. Wiem jakie mam haslo do maila ale nie pamietam samego loginu. Z mailem da sie odzyskac konto, wiec jedyne co potrzebuje to mailowy login tego mojego konta. Moge w jakis sposob dowiedziec sie o nazwe swojego e-maila?

Prawdopodobnie nie masz szans.

Vanhelsen
14-04-2007, 14:59
To zależy, czy portal na którym posiadasz ów maila oferuje możliwości podania loginów poprzez, np: podanie danych osobowych przy wypełnianiu konta, ale raczej wątpię... mail i hasło do niego to są takie dwie rzeczy, o których NIE można zapominać...

Liper
14-04-2007, 15:08
Wejdz na tiebie.com i w characters wpisz nick chara i masz tam login.Przynajmniej ja tak mam.

stachson
14-04-2007, 15:25
hmm...a jak myslicie, jakbym napisal ladnie do cipsoftu o podanie nazwy mojego maila to mogliby odpisac?

jakby ktos wiedzialby jak i chcialby pomóc to moj nick postaci to Naveris. Konto e-mail mam w o2

Astral55
14-04-2007, 17:38
hmm...a jak myslicie, jakbym napisal ladnie do cipsoftu o podanie nazwy mojego maila to mogliby odpisac?

0 szans, cipsoft ma cie w *****

Sozemego
14-04-2007, 17:58
0 szans, cipsoft ma cie w *****
Nie tyle ma cie w dupie, co majac kogos maila, mozna sprobowac go hacknac. A kazdy moze napisac do cipsoftu o padnie emila do dowolnego konta.

stachson
15-04-2007, 01:39
nie no nikt nie moglby shakowac konta znajac login e-maila. ja potrzebowalbym od cipsoftu tylko loginu maila bo haslo mam takie same jak do wszystkich mailow. Potrzebuje tylko login

Misza
15-04-2007, 02:30
@up: mógłby, już ty się nie bój. Maile w wielu portalach są strzeżone 'pytaniami przypomnienia' typu 'ulubiony film' lub 'imię pierwszego żółwia'. Wystarczy znać trochę ofiarę i już się ma jej mail (w sensie: dostęp do konta), a stąd tylko 3 doby drogi do konta...