zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Knight Rox!!!

Extari
14-04-2007, 17:47
Zastanawia mnie czemu wszyscy mówią że knight jest do bani,że slabiutkie hity i wogóle X( .Wg mnie knight jest najlepszą profesją!!!Hity są nawet bardzo dobre na dobrych skilach.
Załóżmy że 60 ek bije się z np 60 msem.Msowi bedzie baaardzo trudno ubic knighta jak tylko knight bedzie mieć w miarę dużo uhów.Sorcowi raczej szybciej się skończą sdki niz knightowi uhy,sorc walnie knighta 2 razy z sd a knight sie uhnie i co?I sorc niejest w stanie zrobić krzywdy dobremu knightowi :D .Wszyscy chwalą sorcow,a taki nawet 50 sorc moze pasc bardzo szybko bo ma baardzo mało hp.
Jeśli chodzi o expienie,knight expi prawie za darmo,a palek druid i sorc z każdym hitem tracą!!!Knight ma ,,darmowe hity" a np palek traci bolty które musi kupywac,sorc i druid mane.Knight przy expieniu wydaje kase prawie na uhy :D
Co o tym myślicie??

Thoundoom
14-04-2007, 17:52
Ale jesteś zajebisty.

Extari
14-04-2007, 17:55
O co ci chodzi???X(

Exolius
14-04-2007, 18:12
Po co zakładasz kolejny taki temat, skoro jest 188042374902792709 innych tematów o knighcie?

Btw. widziałem film jak 40ed ubił 80~ek'a, który się normalnie leczył i nie był noobem.

Browarrior
14-04-2007, 18:15
@Extari prze chvj jestes moim idolem!!!dzwon do tvn!!Ja pierdole kolejny.....Brawo zalozyles swietny temat ale mogles omowic go z mama

@Exolius:No i co?? a ja widzialem jak 67(?) ek zabil 127 ms strapowal go na pohu w "niebie" ale to przeciez o niczym nie swiadczy

Extari
14-04-2007, 18:15
Ten knight to musial byc niezły noob!!!!Niewiem jak ten ed mógł go ubić,może podasz link do tego filmiku???:o

Extari
14-04-2007, 18:17
prze chvj jestes moim idolem!!!dzwon do tvn!!Ja pierdole kolejny down
Na huj sie wypowiadasz jak ci coś nie pasuje???X(

Browarrior
14-04-2007, 18:23
a co myslales zjebie??Ze napiszesz pierdoly nic nie warte i wszyscy albo wejda i napisza oł jee ja tez mam knajta on jest mega cool albo omina temat...

Na chuj sie wypowiadasz jak nic nie wiesz :)

Astral55
14-04-2007, 18:33
Zastanawia mnie czemu wszyscy mówią że knight jest do bani,że slabiutkie hity i wogóle X( .Wg mnie knight jest najlepszą profesją!!!Hity są nawet bardzo dobre na dobrych skilach.

a jak ms, ed ma dobre eq i wezmie full def na pewno go mniej hitnie -.-

Załóżmy że 60 ek bije się z np 60 msem.Msowi bedzie baaardzo trudno ubic knighta jak tylko knight bedzie mieć w miarę dużo uhów.Sorcowi raczej szybciej się skończą sdki niz knightowi uhy,sorc walnie knighta 2 razy z sd a knight sie uhnie i co?I sorc niejest w stanie zrobić krzywdy dobremu knightowi :D .Wszyscy chwalą sorcow,a taki nawet 50 sorc moze pasc bardzo szybko bo ma baardzo mało hp.

- utamo vita
- sork nie walczy stajac obok przeciwnika
- ms z dobrym mlv moze duzo zdzialac za pomoca sd

Bzykman
14-04-2007, 18:48
Z tego z wiem to knight nibedzie walil w sorca 100+ wiec sorc go latwo ubije nawet. Wystarczy, że tak jak ty powiedziales 60 EK i 60 MS sie leja, to sorc bierze SDki i exevo mort hur, myslisz ze jak dostanie takiego kombosa to sie zdadzy wyratowac? EW. jak bedzie duze pole do manewru to i malo ludzi to z UE sieknie to juz wogole... Sorc na pvp jest najlepszy i niema co

Zamiast grac w tibie kupcie gitare i zacznijcie grac :D