Pokaż pełną wersje : "Niewidzialny" zabójca
Witam!
Od niedawna zacząłem swoją karierę na PvP. Moje pytanie brzmi; czy da się zabić afkera w taki sposób, aby nie zobaczył nicku swojego zabójcy na tibia.com? Czy np. Fire Fieldy załatwiłyby sprawę? Albo zjechać go do red hp, a dokończyć fieldami? Proszę o odpowiedzi.
Wendaren
14-04-2007, 20:20
Nie, hyba że go obtoczysz fire fieldami, miną 3 sekundy i bedzie po tym hodził jak obłąkany. :)
Cenarius
14-04-2007, 20:34
Witam!
Od niedawna zacząłem swoją karierę na PvP. Moje pytanie brzmi; czy da się zabić afkera w taki sposób, aby nie zobaczył nicku swojego zabójcy na tibia.com? Czy np. Fire Fieldy załatwiłyby sprawę? Albo zjechać go do red hp, a dokończyć fieldami? Proszę o odpowiedzi.
możesz na niego coś lurnąć...
Nie, hyba że go obtoczysz fire fieldami, miną 3 sekundy i bedzie po tym hodził jak obłąkany. :)
Ee.. afker będzie chodził? Sam? Chyba czegoś nie doczytałes....
siniestro
14-04-2007, 20:48
up
cave bot :)
mozesz zrobic tak:
summonujesz FE, zabijasz go na ropespocie i gdy afker schodzi na fielda to juz nie masz uj :P
Dzięki za podpowiedzi, ale chodzi mi raczej o typ afkera "pod domkiem" ;]
Kwadratowe Koło
14-04-2007, 21:37
Bardzo proste. Napisalem ci PW ; ] zeby maluchy nie probowaly : >
elfo.del.bien
14-04-2007, 22:16
plx napisz mi tesz bo mosze mojom bacie zabic.
Nie no ale na serio mzoesz tez napisac :) nie obraze sie.
TaifunIII
14-04-2007, 23:36
Witam!
Tak musisz go tylko spojscic do red i jechac fildami ;D, albo zaprowadzic go pod drzwi, fielda walnąc obok drzwi i wkladajac kolesia na drzwi zamykać je, otwierac, przesuwać, zamykac, otwierac, przesuwac ~~~~
Bardzo proste. Napisalem ci PW ; ] zeby maluchy nie probowaly : >
Ok, dzięki za pomoc. TaifunIII to samo napisał ;]
albo zrobić sobie 2 postać do PK -.-
Shor'tugal
15-04-2007, 17:34
@UP Czy uwazasz ze takiej osobie jak założyciel tematu, chce się przechodzić rooka ~tydzień ? :baby:
@UP Czy uwazasz ze takiej osobie jak założyciel tematu, chce się przechodzić rooka ~tydzień ? :baby:
Ty przechodzisz rookgard tydzień? o0
Jeśli tak, to niezły amant jesteś bo mi to zajmuje max. 5h.
Wendaren
01-05-2007, 17:49
Dobrze mówicie, można wepchnać w drzwi afkera i rzucić fire fielda przed, zamykać, pchać, zamykać i pchać.
Mnie tak ostatnio próbowali ubić jak byłem w sklepie magicznym, położyli pełno korytek i mnie jechali, prawie bym padł a nie byłem na afku więc to będzie proste.
borekziom
02-05-2007, 00:32
Dobrze mówicie, można wepchnać w drzwi afkera i rzucić fire fielda przed, zamykać, pchać, zamykać i pchać.
Mnie tak ostatnio próbowali ubić jak byłem w sklepie magicznym, położyli pełno korytek i mnie jechali, prawie bym padł a nie byłem na afku więc to będzie proste.
Afkerzy zazwyczaj stoją pod własnym domkiem więc jak będziesz zamykał i otwieral drzwi do JEGO domku ?
Krzychos_CALMERA
04-05-2007, 23:51
Afkerzy zazwyczaj stoją pod własnym domkiem więc jak będziesz zamykał i otwieral drzwi do JEGO domku ?
popchniesz go pod jakiekolwiek drzwi xDD
Matrio23
05-05-2007, 00:46
Pamietaj, ze nikt cie nie moze zobaczyc. Jezeli puscisz fire fielda i ktos w niego wejdzie to masz czaszke, wiec musisz uwarzac. Chyba ze jak sie robi motyw z tymi drzwiami to sie nie ma czaszki, ale tego nie wiem.
Ja tam kiedys jak byla inwazja ancientow w ankh, zlurowalem 3 pod domek 158 druida, ktory byl AFK i go zjechlay :PAle takto ogolnie ten motyw z drzwami jest najelpszy :)
Pamietaj, ze nikt cie nie moze zobaczyc. Jezeli puscisz fire fielda i ktos w niego wejdzie to masz czaszke, wiec musisz uwarzac. Chyba ze jak sie robi motyw z tymi drzwiami to sie nie ma czaszki, ale tego nie wiem.
Ja tam kiedys jak byla inwazja ancientow w ankh, zlurowalem 3 pod domek 158 druida, ktory byl AFK i go zjechlay :PAle takto ogolnie ten motyw z drzwami jest najelpszy :)
tak szkoda tylko ze jak jest najazd to all sie respi za murami miasta.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.