Pokaż pełną wersje : Samemu na Vocation Quest?
Kiedyś przeczytałem na forum, że jeżeli pall może sam wykonać Vocation Quest. Wystarczy że będzie miał spellbook, apple, crossbow i sworda. Pall zamiast Knighta, Sorca i Druida daje na ich miejsca Energy Field (akutrat 3 miejsca, 3 strzały w jednej runie). Pociąga za dzwignię i gitara. Czy to prawda? Ktoś tego kiedyś próbował?
Plaski93
14-04-2007, 22:11
wedlug mnie nie mozna czegos takiego -.-
gavreonien
14-04-2007, 22:14
Spróbuj a się przekonasz.
Niby trzeba 4 profesje. Ale może gra potraktuje Energy Fielda tak jakby ktoś stał na tym polu (poprostu ktoś wciska tą kratke). Wkońcu np. knight by nie zrobił sam (O ILE WOGÓLE SIĘ DA SAMEMU) wykonać tego questa bo to pall ciągnie za dzwignię. Bo bez czegoś co nie wciska przycisków to sie nie da przejśc bo nie mozna stać na wszystkich 4 kratkach jednocześnie:) ale gdyby tak oszukać gre to kto wie. Może znajde ekipe, która by to razem zemną potwierdził lub obaliła.:D
Jeżeli ktoś gra na Antice, ma 20+lvl i jest knightem, pallem lub druidem i chciałby to sprawdzić to niech napisze w tym temacie.
Wątpię, żeby w rl Tibii był taki bug. Wg. mnie było by to niedopuszczalne i CipSoft by to od razu zlikwidował, gdyby takie coś zaistniało.
TaifunIII
14-04-2007, 23:32
Napewno się nie da, Zresztą każda profesja ma wyznaczone dla siebie specjalne miejsce, np jeśli knight stanol by na miejscu druida to nie poszlo by nic ;D
Krzychos_CALMERA
14-04-2007, 23:49
Spróbuj a się przekonasz.
że sie nie da :D
Na bank się nie da, bo EF nie ma profesji. Bo już większe szanse ma wzięcie na questa 4 palów, bo można sobie wydumać, że gra liczy tylko osoby/zajęte pola. A raczej reszta ekipy jest nadal potrzebna...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.