Pokaż pełną wersje : ED a Vampy
Zbyszko_from_morgana
15-04-2007, 10:19
Siemka Mam pytanko związane z Vampami.
Czy dam rade na 37 lvl z 40 mlvl na Vampach ?
Expić na Trapit Tomb ?
Chodzic z Utamką czy bez?
Brac Hmm ?
Ile manasów :)
I jakiego Roda wziąśc :)
i jaką Taktyką je bić
Prosze o odpowiedz
-Zbyszko~:evul:
Darth'Knight
15-04-2007, 10:33
mi sie wydaje ze tak , wez kilka bp manaskow i hmm , aha i wez tempest rod +volcanic
Chuligan Motoru
15-04-2007, 10:37
bez utamki,ale jak Cie 2 dopadna to lezysz.Miej przygotowana exure w razie paralizu.nie bijesz hmmow ,vis i rod:]
Zbyszko_from_morgana
15-04-2007, 10:49
Moze postaw 2 ds?
A jak z Expem ?
@2up
Vis + t rod ? :D
wedlug mnie jesli chcesz na 37 lvlu wbic 50% to wez 8 bp manasow ,tempest+volcanic rod i wal z visa bez utamki lecz sie exura sio ^^najlepiej wez kolek do sciagania vampire dust , jesli wyleci ci vampire shield to nie masz waste :] ja tak robie na 39 lvl :]
Zbyszko_from_morgana
15-04-2007, 11:02
wedlug mnie jesli chcesz na 37 lvlu wbic 50% to wez 8 bp manasow ,tempest+volcanic rod i wal z visa bez utamki lecz sie exura sio ^^najlepiej wez kolek do sciagania vampire dust , jesli wyleci ci vampire shield to nie masz waste :] ja tak robie na 39 lvl :]
Dużo 8 bp manasow :p ale ile te 50% idzie czasu :P bo Jak szybko to sie oplaca :P Bo na Scarabach mi sie nudzi :p
Dużo 8 bp manasow :p ale ile te 50% idzie czasu :P bo Jak szybko to sie oplaca :P Bo na Scarabach mi sie nudzi :p
Weź do tego jeszcze bo hmm :P Jak Vampy bedą do ciebie biegły to hitnij je z 2-3 razy z hmm a pozniej vis + tempest
z jednym vampem dasz rade chociaż ciągle w pogotowaniu miej exure sio. VAMP + mumia to już masz ciepło, VAMP + CRYPT SHAMBLER lub DS to masz przesrane. od 45 lvla to myślę, że już na luzie sie bije te potworki :].
No ja nie wiem, ja swoim 50 msem wybralem sie na vampy to raz od 1 dostalem combo do reda (niefart?) ... Ale pozniej to juz na luzie szlo, z utamka sie nie oplaca, ale jak chodzisz bez to ciagle na full hp badz i dla bezpieczenstwa bij wszystko pojedynczo, szczegolnie, ze nie masz doswiadczenia
Milten Magician
15-04-2007, 11:35
Odradzał bym na razie bicie vampów w Tarpicie, najlepiej sprawdź najpierw na single spawnie jak cię będzie bił potem ew. w tarpicie bij pojedynczo każdego potwora. Możesz sobie postawić 1-2 dsy ( przy dwóch beznadziejnie sie bije bo mało miejsca jest ) i możesz próbować po lewej i po prawej stronie od wejścia bić je. Bez utamo i bez hmm, lepiej już wziąść ze 3 runki explo na wszelki wypadek.
Mozesz isc sprobowac ;)
Dobrze sie "zapakuj" i pojdz zobaczyc.
Staraj sie zawsze brac na siebie najwyzej jednego potworka. Nie powinienes miec wiekszych problemow. Bij je z Visa+ T. rod+ hmm
Exp leci szybko a jak masz szczescie to nie masz waste ( szczescie masz wtedy jak Ci spadnie vampire shield )
Jak uznasz, ze to dobre miejsce to tam zostan ;)
Bo nasze wypowiedzi nic Ci nie dadza, musisz sam sprawdzic a my najwyzej mozemy Ci podpowiedziec jak sobie tam radzic.
Pozdro Zryty
Zbyszko_from_morgana
15-04-2007, 14:26
Odradzał bym na razie bicie vampów w Tarpicie, najlepiej sprawdź najpierw na single spawnie jak cię będzie bił potem ew. w tarpicie bij pojedynczo każdego potwora. Możesz sobie postawić 1-2 dsy ( przy dwóch beznadziejnie sie bije bo mało miejsca jest ) i możesz próbować po lewej i po prawej stronie od wejścia bić je. Bez utamo i bez hmm, lepiej już wziąść ze 3 runki explo na wszelki wypadek.
Expilem na Trapicie na -2 i mi calkiem dobrze szlo :) Expilem z Samym volcanicem :)
A na te vampy to gdzie ? za teleport czy jescze shodami w doł ?
tarpit -3 za schodami tempest+vis+sio/gran od 60 vamp hell bo na tombie sie juz wtedy nie oplaca
Sunblade Fun
15-04-2007, 15:35
Jak się uparłeś na bicie Vampirów na Tar Tombie, to polecam ci iśc >> od wejścia na -3. Tam masz kilka ds, crypt chamblery, mumie i 1 vampira. Polecam ci wziąć na 2h expienia 3 bp mf, 2 bp gfb i bp hmm. Crypt Chamblerow i mummi jest bardzo dużo, więc to wal z Gfb bo bardziej jest to oplacalne. Vampy oraz demon skieletony bij z t rod i exori vis. Polecam postawić demon skieletona, ponieważ znacznie mniej MF ci zejdzie. Ja mam 40 Elder Druida, i wciągle tam expie. Waste jest często, ale uhami nadrabiam :))
Powodzenia
Zbyszko_from_morgana
15-04-2007, 15:42
tarpit -3 za schodami tempest+vis+sio/gran od 60 vamp hell bo na tombie sie juz wtedy nie oplaca
:)) ile manasow
?
Ja tam chodzę moim 49 ed odkąd miałem 33lvl. Wtedy biłem same vampy, bez utamo oczywiście :P . Od 45 lvla expie tam na całym -3, łącznie z bonebeastami i necro. Wbijam około 50k exp/h, ale wastuje przy tym okolo 8 bp mf :)
Zbyszko_from_morgana
15-04-2007, 20:31
Dzieki chłopaki za pomoc :):) Temat do zamkniecia :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.