Pokaż pełną wersje : Klonowanie kasy w Tibii x2 - żaden bug ^^
HellCatcher
15-04-2007, 13:51
http://www.rogepost.com/n/9080950423
Ciekawy sposób, muszę przyznać.
Po dłuższym czasie można się obłowić.
TO NIE jest żadne kolonowanie !! Dziecko podpatrzyło od kogoś jak to robi i teraz pisze "KOLONOWANIE" palant jeden ... nie warto ściągać ,,,, koles kupuje 40 porcji zboża za 40 gp robi z tego chleb i sprzedaje 40 chlebów za 80 gp ... ale filozofia ... zadne klonowanie .. zal
Sory że nie sprawdziłem, ale patrząc na date dołączenia i nazwe filmu byłem niemal pewien.
Weź wyjdź i nie wracaj. KEYLOGGER
Sprawdziłeś ? Nie, więc sam wyjdź i nie wracaj. Żaden keylogger.
Co do filmu według mnie strata czasu.
Replikant
15-04-2007, 14:02
File: kasakasakasa.rec
Status:
OK(Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database)
MD5 9f5330621202275387f0a795e3a5b162
Packers detected:
-
Scanner results
Scan taken on 15 Apr 2007 10:48:43 (GMT)
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
Panda Antivirus
Found nothing
Rising Antivirus
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
--------------------------------------------------------------------------
Nie jest to keyloger - powyzej macie wyniki skanowania. Sposob dla newbie/noobkow dobry (na mala kase). Jednak nie wyobrazam sobie robic takiego czegos np. z 40k ;P
plik w rec debile i przedstawia on bug!
tak btw...pozniej sproboje to zrobic z 1k xDDD
HellCatcher
15-04-2007, 14:04
@Mroku
To nie jest bug. Wszystko działa na zasadzie "kup taniej, sprzedaj drożej" ^^
Weź wyjdź i nie wracaj. KEYLOGGER
: P
Najlepiej to wypróbować z postacią, która ma dużo capa i w lewel w miarę...szybciej by wszystko załatwiała.
Można tez jakiś skrypt napisać, który miałby to robić.
Długa zabawa dla małych lvli, w kilkanaście minut zarobił 40 gp, ja w tym czasie wolałbym expic na rotach...:)
Ale sam kiedys to wyprobuje :P
No tak jak powiedzieliscie taki zarobek to np. do 8 lvli :p no ale chyba sproboje ;p tak za 800 capa ;d
Gracz Tibijski
15-04-2007, 15:03
taskera sobie ustawie i mi bedzie biegalo xd
sivy_fhm
15-04-2007, 15:05
a w venore to gdzie mozna kupic te "Wheat" ?
edit:
@down:
http://images.tibia.pl/static/items/food/205.gif
to jest wheat. czyli doslownie pszennica.
a w venore to gdzie mozna kupic te "Wheat" ?
Powiedzialbym ci ale nigdy sie nie skapne co to wheat, czy jestem noobem?
Texterus
15-04-2007, 16:56
klonowanie to to nie jest ale podoba mi się, przynajmniej jakiś motyw rpg w tej nudnej grze, a nie tylko exp&shit
moze i klonowanie ale reka strasznie boli xD
plik w rec debile i przedstawia on bug!
Nie słyszałeś O Wirusach w Rec? 0o
@topic
Hmm. Sposób dla tych którzy potrzebują kasę, i mają dużo kasy.
@down
Masz rację ;) przeliczmy 250 Wheat = 500 chlebka czyli 500gp. Zanim to zrobimy to minie hoho i jeszcze dłużej. Zbierając hatchety można zarobić przez ten czas dużo więcej.
jak ja potrzebuje kasy to albo pożyczam od kolegów(to już wyjątkowo pilna sprawa) albo ide i zbieram zasrane hatchety jak chcę sobie coś wyjątkowo kupić i nie mam akuratnie mamony, i nie bawie się w żadne robienie chleba, po prostu to się nie opłaca. ~800 capa, odjąć bp to wychodzi około 21 hatchetów, czyli 0,5k Przeliczając to na czas robienia mąki noszenia i sprzedawania zarobi się o wiele wiekszą kase, duzo mniejszym kosztem.
SkateElement
16-04-2007, 11:15
Zbyt długi sposób na jakikolwiek zarobek >.>
Eeee...Kto by się chciał z chlebkami męczyć za 40gp zysku ^.-
HellCatcher
16-04-2007, 16:45
Eeee...Kto by się chciał z chlebkami męczyć za 40gp zysku ^.-
A kto powiedział, że tylko dla 40gp?
Można zarobić o wiele więcej, zależy ile się ma udźwigu ^^
Gracz Tibijski
16-04-2007, 18:49
a bag z chlebkami? powiedzmy o 3 w nocy jakos go tak przetachac to mozna troche zarobic xd przez noc ? :O
Antonio Alin
16-04-2007, 20:46
lOL? przeciesz do Ż.A.L juz lepiej leciec na rotwormy i ci wiecej spadnie niz meczyc sie z tymi chlebami -.- ....(chyba że bym bota ustawił przez noc,ale to bez sĘsU :)
Kellerman
16-04-2007, 23:18
heh niby banalne i klonowanie to też nie jest...ale jakby się tak zastanowić to można na tym zarobić jak ktoś ma wprawioną rączkę ;d
gz pomysłu sam na to bym nie wpadł...
Na nowym serwie mozna poszpanowac i w tydzien zrobic z 50 cc :D ale only bot :D
Taaaka nowosc. Od kiedy tam ten NPC stoi? Od poczatku tibii? Lepszy interes to lowienie rybek i sprzedaz BPow goscia ktorzy maja UHmakerow. Na robaki wydasz ponizej 2k w sklepie, a BP mozna za 4-5k sprzedac zaleznie od swiata. Z skillem 50 mozna ~600 ryb na godzien zlowic (600gp zysku godzina). Na chlebkach tyle nie zarobisz, a w dodatku lowiac mozna robic runy i nie trzeba tyle ganiac.
Juz planowalem taki film nagrac z 2 lata temu. Tyle, ze jednak wybralem PKowanie :)
Stanac w 10 osob i niby fabryka kasy :) Jakis ~50 knight by nosil od jednego stanowiska do drugiego itemy. Zboze do młyna, a z młyna mąke do studni, a z studni ciasto do piekarni. W kazdym miejscu staly by osoby i przemienialy jedno w drugie i tylko po 100 produktow knight by nosil i im wymienial. Kasa niby beznadziejna, ale jak na film moze byc ;)
Dobry sposób na kasę dla znudzonych ciagłym expem i sprzedawaniem loota
--Cienius--
19-04-2007, 18:05
w praktyce to na prawde zarobi sie wiecej na rotach ale wiecie odmiana tez fajna ;]
Powiedzialbym ci ale nigdy sie nie skapne co to wheat, czy jestem noobem?
nie, jestes poprostu kretynem, ktory nie zna ang.
na ratach chyba wiecej zarobi HAHAAAAA
nawet jakby sie mialo bota i 3000 capa to by to bylo lolowe
Lol ;p Ładnie to dawać czyjeś filmy bez pozwolenia? ;p nie no joke :))
To ja nagrałem ten film, to ja go dałem na inne forum, to ja wpadłem przypadkiem na ten pomysł gdy miałem mało kasy na noobcharze i nie miałem czym przyexpić a zbierałem na najsłabszego wanda....
Autor nawet nie zmienił nazwy pliku - dałem kasakasakasa.rec ;))
Nie no, dla mnie to zaszczyt, że mój dziadowski film przedostał się z jednego forum na drugie.
Pozdrawiam,
Avenavo
Mówi autorowi coś nick z innego forum "SZALONY" ? - tak, to ja ;)
Sir Jakub
21-04-2007, 17:05
Aa tam. Na ratach pod Thais szybciej zarobisz:P.
hmm, gdyby tak zapuścić dwa boty na 2 charach - jeden by ścinał i dostarczał wheat a drugi robił i sprzedawał chleb :D Nawet małe lvle bo co to za problem :P Albo zamaist sprzedawać chleb to by go do domq odkładał xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.