Pokaż pełną wersje : Zamieszki Na Hibernie
Wszystko zaczęło się około godziny 20 w Ab
Spora grupa (nie wiem jakiej narodowości) (espanol?) chciała zabić Lifelego Sorecerera 110lv oraz 20:20 You see Veltis (Level 117). She is an elite knight. She is Elder of the Archonts (Sword Dancer). Ich napweno chcieli dopaść, Lifely ukrawał sie gdzieś na edornie, tak pisali:
20:04 Souhjiro: Lifely in edron
20:05 Souhjiro: 14:04 Lifely Sorcerer: im not in edron newbie...
http://img.photobucket.com/albums/v142/gumez/jeden.gif
http://img.photobucket.com/albums/v142/gumez/dwa.gif
http://img.photobucket.com/albums/v142/gumez/trzy.gif
nie wojna zaczęła sie od 20 !!! tylko ta zrzóta hiszpanów!! czytać uważnie !
kurde odczep sie od Veltisa to moj qmpel !
Dla tych co chca wiedziec co sie tam dziej to jest teraz wojna Red Drum Vs Archonts. W rd czyli starym DD jest duza ilosc graczy z hiszpani tacy jak : articorz,cerniaka etc i oni prowadza wojne ktora narazie przegrywaja z archontsami(rd ponioslo wiecej strat).
KieloN|Veltis
24-09-2004, 20:48
Hmm.....Co wy wiecie o wojnie na Hiberni ?
Widze ze wypowiadaja tu sie nooby...a przynajmniej koles ktory zalozyl ten topic.
Wojna caly czas jest w toku...puki co mozna powiedziec ze wygrywamy...zabilismy ich najwyzsze lvle...a propo akcji w ab...
Banda noobow + wysokie lvle Hiszpanow przybyli do Ab aby nas pozabijac (okolo 40 osob,nas okolo 15)...zastwsowalismy ta samam taktyke co oni przesiedzielismy ich napor w Protecting Zones (oni saiedzieli 3 dni my okolo 3 godzin).
Dzisiaj zabilismy Gargan Funkera (120 royal palladin) ktory "wybujal sie" i myslal ze jest niezniszczalyny...niestetety ekipa z Bielska Bialej (mutsumi-chan+Przemlu+Jedna osoba z Kalnej(wioska kolo bielska 8o ) zapoczatkowala atak na niego a zakonczyla kolejna osoba z Bielska (moons mage + Szwed Master Fusion).
Wiec Zamieszki to malo powiedziane skoro Wszystkie Hi lvle ze strony Hiszpanskiej walcza ze Hi lvlami pochodzenia Polskiego i Szwedzkiego.
Hail Archonts Hail Mutsumi-chan and Veltis.
Hail me ;)
KieloN|Veltis
24-09-2004, 20:52
:berserk: kurde odczep sie od Veltisa to moj qmpel !
Jaki Veltisa>>?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to Veltis!!!!!!!!!1
Podpalacz
24-09-2004, 21:13
No tak No tak
Ziomki z Hiberny znow zapomnialy kim jest Kielon:] o Fenixie tez juz nikt nie pamieta
Ale tym razem bedzie Wam darowane gdyz i tak jestescie w wiekszosci bezmyslnymi n00bkami ( Kielon tak mowi wiec tak jest )
A pozatym wojne i tak wygra Archonts:)
Pozdro
Fenix
KieloN|Veltis
24-09-2004, 21:15
No tak No tak
Ziomki z Hiberny znow zapomnialy kim jest Kielon:] o Fenixie tez juz nikt nie pamieta
Ale tym razem bedzie Wam darowane gdyz i tak jestescie w wiekszosci bezmyslnymi n00bkami ( Kielon tak mowi wiec tak jest )
A pozatym wojne i tak wygra Archonts:)
Pozdro
Fenix
Fenek Kofam cie^^^^^^^^
Podpalacz
24-09-2004, 21:17
Wiem Kielon:)
Czekam az wpadniesz do Wro albo ja wpadne tam do Ciebie:]
Znow polejemy wodeczke:)
Pozdro
KieloN|Veltis
24-09-2004, 21:21
Wiem Kielon:)
Czekam az wpadniesz do Wro albo ja wpadne tam do Ciebie:]
Znow polejemy wodeczke:)
Pozdro
Ty do nas:)))
ja tez juz niestety poleglem w tej wojnie :p hrhrhr moj blad ;) no ale trudno, bede mial nauczke :p i oczywiscie gratz wielkie dla moonsa :D
Ej niestety się nie moge zgodzić w zdaniu o tej ekipce...
Przemlu jest ze Stargardu, nieważne czy gra nim Kamikazze czy Przemlu ale on zawsze bedzie w ekipie ze Stargardu... :P
hmmm....
< to co pisze to pisze po kilku browarach takze sorry za bledy :PPP
Wojna jak wojna... raz oni w PZ raz MY ... jak na wojnie ... nas jest wiecej oni maja wiecej kasy.TO co jest na screenie to jest przyklad ich sily ... tylko ze z 7 osob od nich ma wysoki lvl(+100) + kilka ok 80-90 ... czyli liderzy ... a reszta , ok 40 osob to byly same nooby z srednia lvli miedzy 10-40 lvl ... poco mielismy wychodzic i nabijac sobie skulle ;]
przeczekalismy ... rano sie zalogowalismy z kafe ... i za***alismy kolesia kotory nigdy nie zgina z rak gracza :P gragana ... kto gra na HIberni to wie oco chodzi :P ( jak bedzie dzialac FTP to damy tu screeny z jego smierci )
jesli was interesuja statsy to na www.tibia.com forum i tam jest topic na temat deadow .... od nas tylko padl miseq lifel :P bo mial laga ;/ i jak uciekal ( z pingiem 800 ) to zamiast wejsc do domku to sobie zamknol drzwi ... no cuz to jedyny dobry ich frag... 110 MS .. u nich troszke wiecej z wysokim lvl popadalo ...
Ta wojna bedzie bardzo dluga..
co to polakow jak ktos moze to niech wysle nam jakas kase / runy / timie ringi :P bo jednak nasza wojna jest wasza wojna .. kazdy chyba wie o co chodzi ... jesli chcecie nas wspomodz ... wysylajcie kase do mnie do :
Przemlu // Venore albo do
Mutsumu-chan venore
Veltis // venore albo
Lifely Sorcerer // venore
albo do kogos z liderow...
jesli cos wysylacie dopiszcie do labla od kogo to jest ... jakos potem sie odwdzieczymy..
ps. fenek kuffa odezwij sie kiedys ;P albo wpadaj do nas do bielska na jakas bibe :P i jak bedziesz na tibi to odezwij sie domnie do Przemlu :PP
ps2.. sry za bledy ale tak jak mowilem :P jestem po kilku browarkach :PP
Przemlu ( stary Loppus z eterni ;p )
Ej niestety się nie moge zgodzić w zdaniu o tej ekipce...
Przemlu jest ze Stargardu, nieważne czy gra nim Kamikazze czy Przemlu ale on zawsze bedzie w ekipie ze Stargardu... :P
to fakt :P ja to kamikazze ... gram teraz przemlem ... ale przemlu to moj najlleprzy kumpel w tibi , ale ma jakies problemy w rl i nie moze grac to dal mi passy i teraz ja nim gram ;P a ja jestem z bielska ;p
To wszystko wyjaśnia B)
Można wam jakoś pomóc oprucz dawania kasy, uh'w itd.
??
Heros Hunter
24-09-2004, 22:54
Myśle że inaczej sie wam nie uda pomóc...
do tamtej listy można dołaczyć
Heros Hunter / ab'dendriel
Moons Mage / ab'dendriel
ss ze śmierci garganfunkera - moons mage i mutsumi-chan sa na dole... sry ale ftp interi sux!http://elvis0.w.interia.pl/garg1.jpg
Gimli From Kazz
25-09-2004, 09:58
:( w sumie to nie wiem czy mamy szanse w końcy jest tam największy level na hiberni i pare innych... wysokich leveli ale nasi i tak górą
KieloN|Veltis
25-09-2004, 11:23
:( w sumie to nie wiem czy mamy szanse w końcy jest tam największy level na hiberni i pare innych... wysokich leveli ale nasi i tak górą
Zobaczymy jak bedzie^^
nono już coś wiem o wojnie można prosić o ssy tylko nie na interi proszę:)
Aha i jak to się zaczęło itp może niektórzy z was mnie pamiętają jako pawelekthedruid albo piksik;)
Huzssaress
25-09-2004, 12:17
Z tej strony Styla Sorcer.Hmmm slyszalem o tej wojnie z 2 tyg. temu jak se redrumy zebraly pod depot w carlin i szpanowali ostro.Nie wiem jakbym mogl wam pomoc,jedyne co mam na swoim starym charze to 1 bp hmm,jesli ktos chce to powiedzcie i dajcie nick.
P.S Kiedys bylem providerem Arcanda,ale joix poszedl na Aurea.
P.S 2 A Przemlu to zarozumialec ;)
P.S 3 Dawajcie tu wszystko co macie na temat wojny.
@up
przemlu to zarozumialec? ciekawe czy ty bys wytrzymal jakby pisalo do ciebie 10 low lvli na raz... ;)
Huzssaress
25-09-2004, 13:50
ta,szczegolnie kiedy on se stoi pod depot i nic nie robi...poza tym nie jestem 10 lvlem^^
Gimli From Kazz
25-09-2004, 15:42
Spoko wygramy... Veltis od jakiego levelu przyjmujecie??
Heeh...za swojego czasu grania na Hibernie sam niezle kozaczylem. No moze sam to za duzo powiedziane (Lendark, max 28 lvl, 13 mag, 68/54). Dziwi mnie, ze nigdzie nie widzialem Vic'a De'sala ani nikogo z de'Saint albo Smith... El Biris na pewno musiał gdzieś przemknąć zostawiając trupa z lvl ~40. Niestety szkoda ze moi hiszpańscy przyjaciele (począwszy od Smith na Garganie skonczywszy) tluka sie z nami =/. Zawsze byli aroganncy, i tera mam nadzieje ze w dupe dostana!
Jak to mówił Articorz po hacku: "Sometimes shit happens..."
DJ TIESTO
25-09-2004, 18:56
siema veltis wygracie archonts silniejsze z archonts mniej ludzi padlo a w redrum to som piz.. pozdro dla veltis -.^
DJ TIESTO
25-09-2004, 18:59
veltis przyjmijcie mnie do archonts plx :>
myslalem zeby zaczac tam grav na tej hiberni smiesznej ale sull system sux
i jednak pozaostane na inferni ;)
Pozdro
Dowizul z Inferny
25-09-2004, 20:12
czy to nie dziwne że na infernie sa też czensto zamieszki w ab???
czy to nie dziwne że na infernie sa też czensto zamieszki w ab???
lolz czlowieq bardzo intelignetne pytanie...
Druid Regis
25-09-2004, 22:24
Mam pytanie jak mogą Wam pomóc niskie lvl?? (sam jestem takim ;] )
Moja przydatność bojowa jest 0, wiem że potrzebujecie ringów, runek itp. więc w miarę możliwości powinniśmy pomóc naszej elicie :)
Ale jeśli macie jakieś inne zastosowanie dla niskich lvl to mówcie jak my możemy pomóc Wam w tej wojnie.
PS: Mam prosbę do Veltis i reszty zróbcie tutaj na tibia.pl temat o tej wojnie i opiszcie o co w niej poszło i o co chodzi. Będziecie rówież zdawać świeże relacje z pola bitwy :)
Pozdrowienia i powodzenia! Hail Archonts!
Jesteśmy z Wami duchowo i chociaż psychicznie wspierani jesteście :)
Podpalacz
26-09-2004, 16:39
@ Przemlu ( Jaks )
Spoko odezwe sie:)) Jak bede mial czas to skocze do BB i wypijemy cos:PP z Kielonem i Wladkiem ( koniecznie z tym ziomem )
Czemu ja nie zostalem mianowany BB squad??? :PPP
Tak pozatym od zdzis jestem a Archonts i bede sie bic. Zyczcie mi szczescia i jak najmniej deadow:/
Pozdr
Fenix
@ Low lvlki
Jak chcecie koniecznie pomoc to runy runy runy UH/SD i time ringi
Pawelek paladyn
27-09-2004, 09:39
Ta , ja ci rzycze szczescia , i dawajcie ssy z wojny albo niech ktos nagra filma jak sie bijecie :D
Co sie na tej mojej hibernie porobilo. Nie bylo mnie 2 tygi i odrazu wojna.
Co do pomocy to mam time ringa 9 minut i uh makera i uhy :P
Hmm moze niektorym z archonts pomoge :D Np. kamikazemu :)
Veltis nie pomoge bo jestem ivul i mam dobra pamiec jak veltis splawil mojego knighta :P
Ogolem to trzymajcie sie (ramy i majtek mamy :D ) i skopcie redrumow ale nie bijcie bixi :(
Magic knight of hiberna
@Tompior
To jest wazna wojna, polacy musza sie jednoczyc i zapomniec przynajmniej na czas wojny wszelkie urazy do rodakow. Tylko w ten sposob mozemy wygrac. Ja tez niedawno mialem nieprzyjemny incydent z mutsumi i kielonem ale mimo to jestem w archonts i pragne zwyciestwa z calego serca.
Heros Hunter
28-09-2004, 15:56
bixi została zmieciona w walnej bitwie i porzegnała sie z hiberna...
Podpalacz
28-09-2004, 16:17
Slyszalem ze dzis byla fajna zadymka:] SPire gral Podem i mowil ze poszlo troche UH i bp xpl:)
Mam nadzieje ze porzadnie skopaliscie im dupy -.-
Wpadne w jakis dzien pograc to ich przegonie troche przez mainland:)
Pozdr
Fenix
a mnie nikt niekocha?...
prze***ane :P kielon wpadajcie mam pol litra xDDD staczy dla kazdego podwarunkiem ze sam pije xD
Name: Articorz
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 126
28.09.2004 13:28:36 CET Killed at Level 127 by Fuseka
and by Castin Artila
Gratulujemy archontsom zabicia articorza trzeci raz :D Trzymajcie tak dalej.
Dla nie pokapowanych articorz to najwyzszy lvl na hiberni.
Archonts (duuuuzo polskich high lvl) vs Redrum (duzo br i reszty spoleczenstwa z najwyzszymi lvlami) !!!!!!!
ARCHONTS WIN PLZ!!!!
znow zadyma.... ehh najlepsze mnie omija :p pewnie by byl trzeci ded ale co tam :D wazne zeby skopac im tylki i tyo porzadnie ^^
hehehe, widzialem jak polacy przygotowywali sie przed brama w ab na sieczke i przyszly n00by sie patrzec, i jeden mowi lol, moze jakis loot wypadnie drugi, no fajnie by bylo, ktos walnal gfb i zmyli sie jak by ich ktos gonił ;]
Fenix chyba zaczynam robić uhki etc Mamy to wygrać jasne???? :P
(potem mi sypniesz blue roba lub cos w tym stylu :] )
Podpalacze Rulez!!
Podpalacz
28-09-2004, 21:53
Ja nie widze innej opcji niz wygrac.....
Jak oberwiemy to koniec z Podpalaczami:/ "Hantet Forever" :/
Pozdr
Fenix
P.S Damy Rade:)
Gimli From Kazz
29-09-2004, 18:06
A czemu forever są uzależnieni od wyniku?? :D
Podpalacz
29-09-2004, 18:56
Ale mam podjarke
Jednym slowem
I LOVE THIS STUFF
Character information
Name: Jincox Starsky
Former Names:Jincox The Vzla
Sex:male
Profession:Royal Paladin
Level:45
World:Hiberna
Residence:Ab'Dendriel
Last login:29.09.2004 18:29:57 CET
Comment:
Hello to all what esten seeing this char. Good at end(purpose) my char I want to dedicate it specially to zenuf, Zetome, Bafipowe and to geforce-xfx I had to change to this world for which they they all were my corduroys. I want that they know that my goal is to be the best xD
My royal(real) friends :
Topo Stress
Froy Vnzl
Puticavzla
Xefutemi
My brother :
Zetomit-Boquita
Kracked ozz
Account Status:Premium Account
Character deaths
29.09.2004 13:08:20 CET
Killed at Level 46 by Ginuf and by Podpalacz
26.09.2004 23:33:30 CET
Killed at Level 48 by Lifely Sorcerer
Pozdro ;]]
Druid Regis
30-09-2004, 20:12
GRATZ Podpalacz :)
Bilbo12 ja robie skille ty mlvl i ruszamy dokopać tym bucom z Redrum. Nie ma mowy, żeby ktoś nam huntował Podpalaczy :) Tylko ty możesz to robić ;]
A to link do statystyk wojny (Arcand go prowadzi i niech zaktualizje wreszcie
;p)
http://icecube.wroclaw.net.pl/war.txt
http://jaks.ok.one.pl/tibia/war/
tam macie kilka skrinow i filmow
ech pierona tyle ludu ze sie prosi o ue...
johnnny_b
01-10-2004, 23:53
siema . Ja duzo tez slyszalem o tej wojnie ... jesli cos pomylilem to nie komentujcie zle bo troche juz nie pamietam... w tej poslkiej gildi jest moich dwuch kumpli z RL (Zacharjasz & Konstancjusz) jak slyszalem to nasi wygrywaja bo zabili ich wiecej ...
ja tez niedawno gralem na Hiberni mialem nicki: Elder fighter , Kioshumitsu , Croyan'Mage ale juz niewiem co z tymi postaciami jest ... ale pozdro dla moich kumli z hiberni : Moons mage , Masterek Balla , Zacharjasz , Konstancjusz , oraz dla tych o ktorych zapomnialem bo jest ich wielu tylko ze nie pamietam nicku...Piozdro dla all i ziomow z Hiberny
Hmmmm,wyslalem dla lifely sorcerer kilkanascie uhow i kilka sdkow cos kolo 2k,juz jest jakis czas po wojnie i jakos mi sie nie odwdzieczyl...jak cos do niego pisze-nie odpowiada...i wez pomagaj polakom...
ladne ladnie, a mnie to nikt niekocha?:>
heh.... niech na test servie zrobią taką zbiurke....Ingek i Cachero tylko wejdą w ich środek...*****vo gran mas vis i papa.:D..Ewentualnie kilka takich UE...są w koncu tez mocni gracze:P
Hail Archonts!!! :berserk:
General/Demonius 1ow.
08-10-2004, 11:10
wojan wojna i po wojnie.
fenek zapraszamy do bielska na popijawe :D (mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietasz Soul River)
lol siedzielismy wszyscy w depo bo co mielismy robic ? wyjsc i ic sie z tym tlumem ? Padl masterek bala bo sie logna przed depo i padudar w taki sam sposub... Potem ganialismy fire lock :D ale sie w swiatyni schowal ;/ Hail Archonts
ktoś napisał koniec wojny a kto ją wygrał??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.