Pokaż pełną wersje : Bubble
Firkhreg
23-09-2004, 20:36
Jesli macie jakies info o Bubble( screeny,arty, itd.) to dajcie znac pod nr GG : 4887701 :baby: ;)
CXiekawe po co ci? Ksiązke piszesz??
ale wyczerpujaca i ciekawie ciekawa wypowiedz .... chlopak chce sobie popatrzec na najlebszego gracza ja tez bym poogladal :P
Hmm, właściwie to może i dobry pomysł z ta książką? :D W końcu bubble jest sławą na skalę całej tibii. Można by także napisać książkę o DT, wywiady z byłymi członkami, stosunki graczy w gildii, polityka, itp. Co wy na to? :D
Radek 666
23-09-2004, 21:28
Ale jak dla mnie BUBBLE SUX. Ja się do niej odezwałem hello a ona fuck you, When you say something for my you have ban. Jaka głupia jest i tyle!!! X( X( X(
Shardzik
23-09-2004, 21:31
Ale jak dla mnie BUBBLE SUX. Ja się do niej odezwałem hello a ona fuck you, When you say something for my you have ban. Jaka głupia jest i tyle!!! X( X( X(
To napisz ksiazke pt:"This suckin' Bubble"
polskie tlumaczenie "Ta zlizana Babelka" hehehe
poprostu bubble jest zajeta czesto a z tym if you say someting... to nie moze tego zrobic a jak jakis gm cie zbanuje bo zagadales do bubble to zglos to do steve itd
Radek 666
23-09-2004, 21:47
Wiem że mnie nie może GM za to zbanować ale jeśli nie ma czasu to rzeby powiedziała a nie klnie i że ma męża GMa to mówi że bana bede miał. ALE I TAK JESTEM NA NIĄ WKUR***!!!
amagad ... co bubel to bubel nie ma co :P w sumie jak dla mnie bubble to zadna legenda ... gra sobie po prostu kolesiowa od poczatku tibii a w tym czasie taki lvl to chyba nie jest bardzo wygorowane osiagniecie ... ksiazki bym o niej nie napisal, mysle ze jest duzo wiecej interesujacych tematow.. a co do autora - moze zamiast lookac na screeny i arty czas wziasc sie za robote i gonic bubble ? :D a moze o Tobie kiedys beda chcieli pisac ksiazke ? :D
Shardzik
24-09-2004, 07:36
amagad ... co bubel to bubel nie ma co :P w sumie jak dla mnie bubble to zadna legenda ... gra sobie po prostu kolesiowa od poczatku tibii a w tym czasie taki lvl to chyba nie jest bardzo wygorowane osiagniecie ... ksiazki bym o niej nie napisal, mysle ze jest duzo wiecej interesujacych tematow.. a co do autora - moze zamiast lookac na screeny i arty czas wziasc sie za robote i gonic bubble ? :D a moze o Tobie kiedys beda chcieli pisac ksiazke ? :D
Ojj naly blad, ona nie gra od poczatku tibii:
Created: July 21, 2001, 2:23 am
Ale gra praktycznie non stop :/ a Annihlatora nie zrobila :P tylko siedzi na orclandzie ^^
Dark Vilej
24-09-2004, 08:29
ale wyczerpujaca i ciekawie ciekawa wypowiedz .... chlopak chce sobie popatrzec na najlebszego gracza ja tez bym poogladal :P
Bubble to nie jest najlepszy gracz. W lvlu tak, ale to jest taka ciota jezeli chodzi o skille ze ledwo sie w statystykach miesci. Nawet nie chce mi sie jej ogladac :confused:
No cóż, tu bardziej adektwatne jest stwierdzenie, że Oni grają non-stop.
Bubble to nie jest najlepszy gracz. W lvlu tak, ale to jest taka ciota jezeli chodzi o skille ze ledwo sie w statystykach miesci. Nawet nie chce mi sie jej ogladac :confused:
Czy się ledwo w statystykach mieści to nie jestem tego pewny:
http://img.photobucket.com/albums/v197/raulmadryt/skille.jpg
Ale to prawda, że jak na taki lvl to skille ma słabe.
Ojj naly blad, ona nie gra od poczatku tibii:
Created: July 21, 2001, 2:23 am
Ale gra praktycznie non stop :/ a Annihlatora nie zrobila :P tylko siedzi na orclandzie ^^
Ta jasne skąd wiesz że nie robiła annihalatora??Ja myślę że zrobiła tylko się nie chwali i ona mogła to robić bez makra[2khp]
Vanhelsen
24-09-2004, 14:07
OMG, niewiem co dakiego jest w Bubble, ma 195+lev ??, jaki prboblem, posiedzisz pare lat przed tibią to też taki będziesz miał -.-
Założe sie ze do 2005 roku Wurzel przegoni ta......Bubble w levelu !!
Czas najwszyszy zmienic fotel lidera :D
Real :
Imię : Janice
zamieszkała w : Hong Kong
Tibia:
Dom : Central Circle 8 (Shop) (Edron) is paid until 03rd October 2004
Miejsce zamieszkania : Edron
Gildia : Vice-Leader of the Black Dragons
postac zalorzona na swiecie antica w roku 2001 , 21 marca o godzinie 2:23 w nocy .
Bubble jest bardzo niebila , ma największy lvl na swiecie oraz zna bardzo dużo Game Maste*w. Swoimi umiejętnosciami posluguje się także w realnym swiecie (np: je cos w restouracji :) xD) Widac ja na zdjęciu w restouracji ..;o
Dan the Automator
24-09-2004, 15:14
postac zalorzona na swiecie antica w roku 2001 , 21 marca o godzinie 2:23 w nocy .
A zobacz prosze inne h-lv z antiki. Podobny czas, nieprawdaż? Wtedy wprowadzono system kont.
Pare faktów:
Bubble pierwsa nabiłą 100lv
Nabiła w Orc Fortress, dokładniej - na Zerku (mam jeszcze gdzies screena ;-) )
Jest wyjątkowo ładna jak na 190lv ;> (tzn nie nosi okularów wielkości głowy itd)
Nie, NIE gra non-stop
Była posiadaczką Magic Long Sword
itd itd~
Hegemmon
24-09-2004, 15:26
Co wy siętak czepiacie jej charakteru? Ja miałem kiedyś okazje pogadać z nią i była całkiem spoko, miła itp. Pożatrowała i tyle.
P.S. kidy ta sytuacja miała miejsce Bubble trenowała więc ten post dementuje pogłoski o tym, że ona tylko expuje ;)
a co do RL... to na tibianews.net jest zdjęcie zdradzające jej największy sekret-kim jest naprawdę. chcecie sie przekonać? poszukajcie w "Picture of the Day" Zdjęcia pt. Bubble 3.0. :D
Mówi się, zeby nie oceniac ludzi jak samemu sie ich nie zna. Ja nie znam bubble, a mimo to nie czuje do niej 'sympatii'. Zdaje sie byc arogancka i troche nazbyt dumna. Mysle, ze ktos co tylko caly czas expi nie jest az tak dobrym przykladem dobrego tibijczyka.
Swoją drogą jestem ciekaw co się stanie jak osiągnie 200lev.. na zwiastunie Tibii na tibia.com napisano:
Unlimited Character Development
Characters can be improved on and on. There's just no limit!
Ale kto wie.. moze dostanie oficjalny status GMa? albo jakies fri itanz?
Dan the Automator
24-09-2004, 15:31
A i jeszcze tak BTW ;-)
http://dobo1337.republika.pl/bubble.jpg
Sorcers of titania
24-09-2004, 15:32
A zobacz prosze inne h-lv z antiki. Podobny czas, nieprawdaż? Wtedy wprowadzono system kont.
Pare faktów:
Bubble pierwsa nabiłą 100lv
Nabiła w Orc Fortress, dokładniej - na Zerku (mam jeszcze gdzies screena ;-) )
Jest wyjątkowo ładna jak na 190lv ;> (tzn nie nosi okularów wielkości głowy itd)
Nie, NIE gra non-stop
Była posiadaczką Magic Long Sword
itd itd~
Ok... ja słyszałem żę Bubble to postać którą gra m.in. Dziewczyna i pare innych osób ok.5 osób gra Bubble i skąd wiesz że miała MLS ?
Dan the Automator
24-09-2004, 15:44
Ok... ja słyszałem żę Bubble to postać którą gra m.in. Dziewczyna i pare innych osób ok.5 osób gra Bubble i skąd wiesz że miała MLS ?
Antikańskie legendy (bo ja powszechnie wiadomo - Antica to najlepszy świat), mówi się że kupiła go od Alex'a. A jak i wiadomo - legenda to legenda...
Ech, ludzie, gadacie nie majac pojecia o sprawie... Zna ją ktoś dokładnie? Jeden Heggamon z nią rozmawiał. Nie ma sensu wypowiadać sie o kims kogo sie nigdy nie poznało.
@re Powiedział ktoś że w chamski sposób kazała ci sie odwalic. Wcale sie nie dziwie. MA 195lv, kasy jak lodu, pomysl ile noobow ja prosi zeby cos dala. A powiedziala ze dostaniesz bana tylko po to zebys sie odwalil.
@re "Może o to tobie też napiszą książkę?" Proszę, niech pisza, ale pośmiertnie. Tak swoją drogą to ja swój grób zaminuje żeby się jacyś p*******i archeolodzy nie dobrali.
ja na jej miejscu tez tak bym sie zachowywal. Codziennie musi dom z parceli oczyszczac bo jej nooby wrzucaja. Jak tylko sie pojawi to odrazu pisza do niej jakies nooby o cos tam blagaja.
teraz pytanie dlaczego gosc na filmiku ktory ja zaatakowal dostal bana od jej meza, to karalne zaatakowac najwyzszego lvla??
Rysa Zapomnienia
24-09-2004, 19:20
Ja ją rozumiem. Jak co dzienie ktos do niej pisze "hello" albo "hi" to ona poprostu musi cos zroboić:). ale z tym banem to chyba przesada:/
Dr. Omader
24-09-2004, 20:57
Co do tego ze Bubble miala kiedys na wlasnosc MLS to nie jest to prawda...
Historia Magic Long Sworda na Antica jest bardzo pokrecona...
Dostal go pewien gracz(sorry ale nie pamietam nicka moze ktos pamieta) za zorganizowanie 1 konwentu Tibii(razem z 2 kumplami). Bylo to w tak dawnych czasach ze nie bylo wtedy jeszcze systemu Safe Trade, czyli tego ze ty dajesz trade na kogos i patrzysz co on ci oferuje i dopiero akceptujecie. Wtedy w Tibii modna sub-profesja byl takzwany "Trader"(kupiec), nie byla to oczywiscie normalna profesja byl to czlowiek zaufany, ktory mial duzo kumpli i on dokonywal tranzakcji. Jesli ktos cos chcial sprzedac, znalazl kupca, szedl do takiego Tradera dawal mu item, osoba kupujaca dawala zaplate, a trader oddawal item i kase zachowujac dla siebie pewna mala prowizje...
Pewnego dnia wlasciciel MLS postanowil go sprzedac... odbyla sie wielka aukcja ktora zostala wygrana przez Recca, Traderem w tej wymianie zostal Alex najwiekszy Trader w tamtych czasach i chyba najbardziej zaufana osoba. Recca wygrala licytacje placac na dzisiejsze czasy w miare mala sume w postaci e-plate, jakis DSMow i innego sprzetu i kasy na laczna wartosc okolo 8-10mln GP. Wtedy to byly naprawde ogromne pieniadze... dzisiaj taka suma jest nieporownywalnie mniej warta co wtedy. Alex odebral itemy od Recca, odebral MLSa po czym zamknal wszystko w depo, wylogowal sie i poszedl na naprawde dlugi spacer(oczywiscie w RL). Zdecydowal sie nie oddawac MLSa... po kilku dniach oddal Recce jej itemy jednak Magic Long Sword od tego czasu byl tylko jego.
Oczywiscie za taki przekret zostal uwieziony w depo w thais skad do tej pory nie wyszedl...
I tak oto jedynym wlascicielem MLS dzisiaj jest Alex, ktory sam sie przyznal do wypozyczania go ludzia ktorzy bez problemu moga oplacic abonament na niego ;)
Bubble nie miala go na wlasnosc, ewentualnie wiec moze wypozyczac go od Alexa jednak nie wiadomo czy tak jest...
Co do Alexa to sam prowadzi najwiekszy sklep Tibijski w internecie ;) (wiecej nie powiem)
Sorry za offtopic ale trzeba to bylo wyjasnic.
Venderer
24-09-2004, 21:34
a co do RL... to na tibianews.net jest zdjęcie zdradzające jej największy sekret-kim jest naprawdę. chcecie sie przekonać? poszukajcie w "Picture of the Day" Zdjęcia pt. Bubble 3.0. :D
:D :D :D :D ZAJ****** te zdjęcie..... Teraz już wiem jak bubble może grać non-stop i mieć taki level!!!8o 8o 8o 8o :D :D :D :D :D :D :D
ja na jej miejscu tez tak bym sie zachowywal. Codziennie musi dom z parceli oczyszczac bo jej nooby wrzucaja. Jak tylko sie pojawi to odrazu pisza do niej jakies nooby o cos tam blagaja.
teraz pytanie dlaczego gosc na filmiku ktory ja zaatakowal dostal bana od jej meza, to karalne zaatakowac najwyzszego lvla??
a sam gm zkomentowal to tak (bede pisal po polsku) "nie wiezcie w to co muwią" widac dostal bana za cos innego a nie za zaatakowanie bubble
Dan the Automator
24-09-2004, 22:18
Drom - sprostowanie
Wiem że Bubble w swoich łapkach miała go. Nie wiem jak długo, ale miała przez x czasu. Pozatym Arieswar swego czasu też go dzierżył. Ogólnie MLS to jedna z najbardziej niejasnych legend Tibii.
A o Alexie wiem ;-) Nawet jeszcze na gery pisałem o jego powrocie. Kiedy go nie było - grał na Amerze, Josephine czy jakoś tak, ale chyba go(ją) skasował ;-)
A AFAIR jest jeszcze jeden MLS, Great Axe, w domku Lightbringera (który swego czasu był największym posiadaczem rarów)
Dark Vilej
25-09-2004, 18:03
Ja tez mam ten filmik jak ten gosc dostal bana. Rusz troche mozgownica i nie przyspieszaj filmiku na samym poczatku. Gosc zagaduje do Bubble zupelnie bezsensownie i caly czas cos od niej chce, podczas gdy Bubble wlasnie "sprzata" swoj domek z mnostwa parceli. Gdy Bubble wychodzi sobie stoi spokojnie przy domku ten ja leje po hamsko z GFB. Ale to ostatnie zdanie sie nie liczy do tego bana.
Dedoctor
25-09-2004, 18:20
Powiem tylko ze ten koles z filmiku niedostal bana a tylko walnol loga na sam widok GMa to raz. A dwa www.cobalt-tower.de tam pictrue rooma a tam cool and rare items ;p
Co wy siętak czepiacie jej charakteru? Ja miałem kiedyś okazje pogadać z nią i była całkiem spoko, miła itp. Pożatrowała i tyle.
P.S. kidy ta sytuacja miała miejsce Bubble trenowała więc ten post dementuje pogłoski o tym, że ona tylko expuje ;)
a co do RL... to na tibianews.net jest zdjęcie zdradzające jej największy sekret-kim jest naprawdę. chcecie sie przekonać? poszukajcie w "Picture of the Day" Zdjęcia pt. Bubble 3.0. :DPotwierdzam słowa Hegemmona. Gramy razem na jednym swiecie, mialem okazje spotkac Bubble pare razy. Raz (odziwo) stojąc przed domkiem Karr Chaosa (goodi friend) przebiegła, stanęła koło mnie, spytała czy go znam, po czym powiedziała "Ok." i poszła dalej w swoją stronę (zapewne Orc fortress, sądząc po kierunku drogi, tj. północ).
Antikańskie legendy (bo ja powszechnie wiadomo - Antica to najlepszy świat), mówi się że kupiła go od Alex'a. A jak i wiadomo - legenda to legenda...
Ajax Thunderblade...The Rising Phoenix...tak, on jest kimś na Antice ~125 elite knight, jeden z nielicznych, którzy zdobyli Magic Long Sworda.
Karr Chaos - 102 - 103 elite knight, posiada Winged Helmet, Golden Helmet, Great Shield, Magic Sword oraz Teddy Bear (:D)
Bubble - 194 (szybko się nie zmieni) elite knight, Golden Helmet, Magic Sword (?) (nie wiem co jeszcze)
Gimli der Zwerg - 65 elite knight, posiada Great Axe
Erykk - 85 elite knight (koleega xD), posiada Golden Helmet
Havoc the druid
25-09-2004, 18:39
@RE up
dodam jeszcze że Bubble ma w dodatku ~2 demon helmety (widać je na tym filmie z "napadem" na nią), a także Hesperides (149 elder druid) również posiada Golden Helmet
btw ma ktoś moze filmik z annihilatorem na Antice ?
Bubble nie interesuje się nią, (nie lubie jej) nie gram na antice więc, mam ją gdzieś.:D, ja wile setzera gamblera.:D
ja gram na Julerze i też wole Setzer'a Gambler'a :P raz se z nim pogadałem:
ja: hi
on: hi
i koniec dialogu :P
Triciol Pogromca
25-09-2004, 19:11
Moim zdaniem Ingek mial by wielkie szanse wygrac z bubble no ale jako ze to inne swiaty nie dojdzie do takiej walki chyba ze na test.
Ja rowniez slyszalem ze Bubble to postac PG(powergaming) czyli gra nia kilka osob w tym przypadku 5 jak slyszalem
Co do rarow to Deamon helmet to nie takie zadkie Wiekszosc japoncow na rubera tez ma :) kiedys na dachu domku Digo revenge lezaly 2 d-helmy . Pozniej dam screena.
A teraz co do Bubble to ... Tu zamieszczam screena ktory bardzo mi sie podoba :)
http://triti12.w.interia.pl/zabicbubble.jpg
Bardzo przepraszam za interia ale caly czas usuwaja mi konta na lycos .
Ktos by mogl dac zdjecie bubble z rl??
Dan the Automator
26-09-2004, 10:28
Ktos by mogl dac zdjecie bubble z rl??
http://tibia.gamigo.de/images/gallery/showimage.php?pic=320
http://tibia.gamigo.de/images/gallery/showimage.php?pic=375
Havoc the druid
26-09-2004, 10:38
Dzisiaj robiąc UHy na tradzie looknąłem fajną msg:
10:22 Thorin Eichenschild: Selling a great shield (4 Million), E-plate (500k).
Więc kolejnego rara jakim jest Great Shield posiada ten oto człowiek B) Tak przynajmniej z tego wynika.
A co do zdjęcia Bubla to musisz gdzieś szukać TU (http://tibia.gamigo.de/en/tavern/rlpics.wot?sort=0&p=1) :p
Zapraszam do mojego artykulu pt. "Rare"
Golden helmet, great shield, great axe, sov i jeszcze kilka innych bajerow na Antica sa zadkie ale nie niespotykane jak na innych serverach (kiedys naliczono podobno prawie 200 sov na Antica).
Co do demon helmet to jest on dostapny w obecnie istniejacym quescie i nawet kiedys widzialem filmik jak idzie grupa ~40 osob z Antica go zrobic.
Odnosnie tego ze Bubble nie zrobila Anihilatora to mozliwe, z prostego powodu:
Anihilator to 20-50 BP UH, do tego mozna zginac (jesli reszta ekipy padnie to nie ma cudu zeby sama dala rade zabic 2 demony po drodze), w jej wypadku to jedyne 100k (aol + blessy) i jakies 2-3 miliony expa, a skoro ma przynajmniej sov (moze cos lepszego) to po co ma ryzykowac?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.