Pokaż pełną wersje : Playstation 3 do zgarnięcia w konkursie SMS!
Wielkie losowanie Playstation 3 + gry MotorStorm! Weź udział w naszym konkursie SMS (http://sms.tibia.pl) i wygraj! Od teraz do 12 maja trwa Wielka Edycja konkursu SMS (http://sms.tibia.pl). W sumie do wygrania:
http://images.tibia.pl/sms/ps3small.jpg (http://sms.tibia.pl)
Playstation 3
10 PACC "PACC co 3 dni"
10 PACC w losowaniu 12 maja
4 Kubki Tibia.pl
Zobacz Playstation 3, link tutaj (http://images.tibia.pl/sms/ps3.jpg).
Oto rozkład konkursu:
12 maja - losowanie Playstation 3 (http://images.tibia.pl/sms/ps3.jpg), 10 PACC na 90 dni oraz 4 Kubków Tibia.pl (http://xycho.csh.pl/product_info.php?cPath=468&products_id=1766)
19,21,24,27,30 - kwietnia oraz 3,6,9,12 -maja - "PACC co 3 dni", dla osoby, która wyśle najwięcej SMS w przeciągu czasu przed losowaniem.
Wyniki tutaj (http://eny.pl/sms/winners.php). W ramach formalności przypominam, że aby otrzymać Kubek, czy PS3, należy w przeciągu 3 dni od ogłoszenia wyników przesłać adres na jaki ma być wysłana nagroda na adres
[email protected]. Informacje należy wysłać z maila, którego podaliście w zgłoszeniu konkursowym. W razie wątpliwości proszę czytać regulamin na sms.tibia.pl (http://sms.tibia.pl).
Każdy SMS to szansa wygranej!
Nice one! ;O
Niedlugo będa kompy, a potem samochody! a potem kaczki!
Dark Sven
15-04-2007, 22:28
Więcej wydałbym na semesesy by wygrać, aniżeli bym sobie kupił normalnie ; )
Oczywiste, lepsza nagroda = wiecej sms'ow = wiecej kasy dla tibia.pl :P
Juz widze stado ludzi, ktorzy beda wysylali z komorek rodzicow po 50 smsow :D
Wysle 1, nie zaszkodzi sprobowac :)
Descartes
15-04-2007, 22:31
Nie mogę uwierzyć. Jak tylko podniosę szczękę z podłogi* to lecę do całodobowego po doładowanie.
* czyt. jak mi się zachce ;p
Więcej wydałbym na semesesy by wygrać, aniżeli bym sobie kupił normalnie ; )Nie sądze żeby ktoś wydawał 2300 zl na smsy ;)
Ja bym sobie zatrzymał konsolke na miejscu bosala :P
hyh, konsola jest w biurze firmy, ktora zajmuje sie smsami, po to te zdjecia. Zreszta jak powtarzam nie mam wplywu na wyniki.
PLAYSTATION 3?!?!?!
Nie ma ch... Idę wysyłać SMS'y! ; ddd (PS3 w sklepie - np. w Białymstoku, bo widziałem - kosztuje całe 2399,99 zł. Lepiej wysyłać te smsy, bo jest szansa na wygranie. I ma taki seksowny kształt ;d)
hyh, konsola jest w biurze firmy, ktora zajmuje sie smsami, po to te zdjecia. Zreszta jak powtarzam nie mam wplywu na wyniki.
Pewnie se tam z Dromem po obiedzie wpadacie i pykacie ^.-, nie zdziwiłbym sie jakby brakowało kilku klawiszy na padzie xPPPP
W sumie do wygrania:
Playstatnion 3
Literówka.
Będą Pegasusy?
Eternal Maximus
15-04-2007, 23:00
O kcal bym playa 3 :( ale mnie nie stac :(
~
Max
Pewnie se tam z Dromem po obiedzie wpadacie i pykacie ^.-, nie zdziwiłbym sie jakby brakowało kilku klawiszy na padzie xPPPP
kurde rozgryzles mnie :P, a tak na serio opakowanie nie jest firmowo zalepione. jak widac na real fotkach
lord of mag
15-04-2007, 23:07
Moja mama pochodzi z lubelżczyżny wiec wyznaje zasade A Nóż Się Uda
PS.Juz to widze ktos wyslal 200 sms-ow a PS3 wygral jakis pieciolatek ktory strzelil esa z komórki siostry :D Gdyby sie tak zdazylo to jedyne co bym powiedzial to: RoTfL xD
Dr.Unknown
15-04-2007, 23:12
Cha, cha! - przełamałem się. Przestańcie się łudzić - To PS 3 już jest MOJE ; ) !
Czuje, że z Panem @Up będzie ciężka walka XD...
Bardzo dobry pomysł... i zapewne jeszcze na tym zarobicie...
Pozdrawiam
@Down
Tak łatwo ci się nie uda!
Juz wyslalem sms-a. Teraz tyko czekać na przesyłke :D
A ja i tak wygram. Mam sporo kasy na koncie ; d
Dr.Unknown
15-04-2007, 23:27
Niech mnie kule biją, poszedł drugi ; ).
Moj kumpel ma PS3. Fajna sprawa, jak machasz padem chcac skrecic w NFSie badz walczac na "kolby" z nazista w Call of Duty 3... Mniam... :>
Chyba nawet sie skusze na kilka sms'ow.
Kellerman
16-04-2007, 00:01
3 i styka ;d
@2up ;d nie rozpędzaj się tak ;d to ja mam wygrać...
Bedzie jazda jak ktos nawali smsy za 2k, a gowno dostanie. Hahaha :D Kaczek nie bedzie. Ja za to proponuje mundurki do szkoly na przyszly rok.
W domu jest Laptop, PSP, XBox360, PS1 i PS2 ... a uzywam tylko Lapka ;-)... Kurcze w tibi i tak nie zbiore wszystkich Rare jakich bym chcial to moze w swiecie rozrywki mi sie uda ...
Me postanowienie-Wyslac po 1 sms z kazdej kom ktora wpadnie mi w reke, oki z brata posle kilka ... nascie wiecej, bo juz spi :D
Ps. Czy roznica w stanie konta wygladajaca w ten sposob (bylo) 110,00 (jest) 11,00 moze zdenerwowac ?? :D
Nie no jak weszlem na tibia.pl to myslalem ze pomlilem i weszlem na www.playstation.com :) a jednak nie, mam nadzieje ze pieniadze jakie dostaniecie beda wiecej warte niz ps3 abyscie mogli robic nowe konkursy i lepsze nagrody choc do tej pory chyba najlepszy do wygrania byl laptop :)
@ Ktos tam pisal ze byla literowka to pewnie dlatego ze newsa na szybko pisal bo ps3 stygla i bosal musial kolejny 666666 punkt doswiadczenia zdobyc ;]
Trai'ler
16-04-2007, 03:26
Me postanowienie-Wyslac po 1 sms z kazdej kom ktora wpadnie mi w reke, oki z brata posle kilka ... nascie wiecej, bo juz spi :D
Ps. Czy roznica w stanie konta wygladajaca w ten sposob (bylo) 110,00 (jest) 11,00 moze zdenerwowac ?? :D
gdybym byl twoim bratem, zadźgałbtm Cie tym telefonem jak Ty bys spal :o
a tak na serio , to brat może sie nieźle w*****ć ;> chyba że mu to lata :evul:
ps.. najs najs , nie spodziewalem sie z ps3 ^^ trzeba wyslac pare smsów z komy tatusia =)
Duch Guardi
16-04-2007, 08:29
(...) a potem kaczki!
ROTFL :D
Heh chyba wyśle 1 SMS "może" wygram :p
Przebijam Dr.Unknowna - właśnie poszedł czwarty! ; d
Hahahahha :p
To i ja chyba jednego wysle.
Duke Dran
16-04-2007, 11:02
Wow takiej nagrody to bym sie nigdy nie spodziewal! Ciekawi mnie tylko z jaka wersja HDD jest ten Plejaczek?
Dark Deni
16-04-2007, 11:40
mógł byś obeiżeć fotki Ps3 to byś zauważył że 60 Gb
No i prosze panstwa poszedl 13 sms :D, ilosc sms z danego nr powinna byc aktualizowana co 12 h na jakiejs stronie, Ranking SMS.tibia.pl :D
Ejjj a moze to chodzi o PS + 3 gry MS(a nie PS3+MS) ?? Moze kolejna literowka a zdjecia to przez pomylke ... :D ??
Bosal pozostawil za duzo niewiadomych ... jak ja wycofam SMS :D ... nie chce znow PS :D, no chyba ze wersja mini.
Dyski wedle mnie przy posiadaniu Kompa w konsolach sa malo wazne ... 20 giga wystarcza na wszystko jak dla mnie w mym XBoxie 360. Mp3 i filmy zapodaje kablem sieciowym prosto z kompa itp itd. A na jakies sciagane gre itp wystarcza wzupelnosci ... trza pamietac ze Sony nie ma ta rozbudowanego onlline jak MS ...
Duke Dran
16-04-2007, 12:30
mógł byś obeiżeć fotki Ps3 to byś zauważył że 60 Gb
Edit
No tak :P nie zauwazylem srr
Sorcer_Pips
16-04-2007, 14:40
PS3 ładnie wygląda ale X360 jes szybszy, może jednego SMS wyśle :baby:
Żal...
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
No, no ładnie :). Szkoda, że nie Wii :P
Mixoriss7
16-04-2007, 15:57
:D Deni Deni :D
nadal kac po urodzinkach?? :D
nom a co do nagrody hum.. wysle kilka eskow moze sie uda sie uda moze ;p
a co do PS3 moj koles ma w NFS to sie na serio fajnie gra :D ide poklikac eski ;] xD
Necromantor
16-04-2007, 15:58
ja wysle ale 1 ;p niech juz biedny drom ma na tego hamburgera.....
Jak już wygram, to chętnie odsprzedam po promocyjnej cenie. Wolę Wii.
Dr.Unknown
16-04-2007, 16:08
W domu jest Laptop, PSP, XBox360, PS1 i PS2 ... a uzywam tylko Lapka ;-)... Kurcze w tibi i tak nie zbiore wszystkich Rare jakich bym chcial to moze w swiecie rozrywki mi sie uda ...
Zaprzestań i daj innym zgarnąć, burżuju!
@SirPawi
No Tobie to już na pewno nie dam pograć.
Tom The Tanner
16-04-2007, 16:44
Zamiast robić jakieś konqrsy SMS moglibyście sprawdzić ten konqrs literacki. ;) A Drom pewnie teraz siedzi na chacie, je hamburgery i się z nas śmieje. :D
Vial
Jestem w szoku... Kurcze nigdy nic nie wygrałem, ale jak będę miał takie podejście to nigdy nie wygram, zaryzykuje.
Mysle ze z mymi 25 SMS jestem w czolowce ... z czego tylko 2 z mej KOM ... znajomym mowie ze musze poslac SMS i czy moge, dopiero potem jesli wogole mowie ze to na konkurs i cene podaje :D ...
Znajac zycie PS3 wygra jakis koles co poslal 1 sms :D Ale fajnie jest sie ludzic ,,, to takie cyniczne ... :D
error_007
16-04-2007, 20:05
dobra to robimy włam do dromu, kosimy konsolke, uciekamy do meksyku, zyjemy jak paczek w masle i gramy na ps3 ;s
Tom The Tanner
16-04-2007, 20:43
Mnie to nie razi! I tak wszyscy przegracie! ;> Wystarczy, że koma mi oddadzą z naprawy i doładowanie które zbierało mi się przez 4 miechy (ponad 150 pe el en) na esy! Muahahaha! Wymieńcie lepiej twarze! xd
Vial
eldaalon
16-04-2007, 20:45
ja wysle jednego ale od ps3 wolal bym pacca xD
:cup: :cup: i pewnie wygram:D :D :)
Zillek Edonek
16-04-2007, 20:45
Tia , ja nie wyśle SMS , bo i tak małe szanse , że to wygram , pozatym nigdy nie miałem jakiejkolwiek konsoli , tylko PC mam. Na dłższą mete to nawet lepiej , bo zwykle gierki na konsole są cholernie drogie , a PS3 nie wyszło tak dawno , więc b ędą jeszcze droższe.
@Ktośtam up
Wszedłem , a nie weszłem.
Edit: To forum w zaokrągleniu ma 100 tys użytkówników. Zakładając , że 1/10 czyli 10 tys użytkówników wyśle 1 SMS'a za 3 PLN to Drom/Jakiś inny fajfus przy kasie* zgarnia 30 kawałków...
*-niepotrzebne skreślić
up^
Ale na PS3 chodzą też gry od PS2 i PS1
King Mati
17-04-2007, 06:02
a do stanow wyslecie nagrode :D:D??
Jesli tak to napewno wygracie:D :D ...
up^
Ale na PS3 chodzą też gry od PS2 i PS1
Teoretycznie.. szłyszałem, że PS3 ma problemy z odpalaniem gier z poprzedniczek...
Wielki Mancyz
17-04-2007, 09:45
Playstation 3 to spoko sprawa ale patrzac na jej rozwój i różnice między Playstation 1 a tym to niestety mam pewne obawy co do tego ile będzie gier na nią dostępnych :D no ale ten kto wygra napewno będzie ucieszony :] powodzenia all ja już niebiore w tym udziału bo mi szkoda kaski na smsy :d
@Edit: a ci co myślą że są w czołówce bo wysłali 20-25-30-35 smsów to są w błędzie bo na harmoni jakiś kolo sie chwalił że wysłał 50 ^.^ :D
Edit: To forum w zaokrągleniu ma 100 tys użytkówników. Zakładając , że 1/10 czyli 10 tys użytkówników wyśle 1 SMS'a za 3 PLN to Drom/Jakiś inny fajfus przy kasie* zgarnia 30 kawałków...
Co to by było.. jakby się dostawało 100% kasy za smsa wysłanego dla siebie ;)
Raj ;) Ciekaw jestem czy chociaż z 1 zł z 1 sms dla nich idzie ?;p
Zillek Edonek
17-04-2007, 15:56
I tak ich wysyłacie w cholere , więc wyjdzie na to samo :p
Najlepsze by bylo gdyby tylko 1 osoba wyslala by sms'a wiec sprzedaliby ta konsole za jakies 80gr :P
Ciekaw jestem czy chociaż z 1 zł z 1 sms dla nich idzie ?;p
Srednio 40% idzie dla nas.
Gazik_12
17-04-2007, 23:41
trudne będzie zdobycie tej słodziutkiej konsolki :p zaraz wszyscy użytkownicy tibia.pl zaczną wysyłać po 50 sms-ów... a przynajmniej ich znacza część :D ja wyśle jednego "esa" albo wogóle nie wyśle... taka fatyga wyciągnąć komórkę z kieszeni :evul:
Hmm wiecie PS3 ma juz wlasciciela a tu dali fotki a potem cos dodadza ... w sensie kilka fotek z przekazania lub cos tam innego ... A my glupki tylko slemy SMS na kolejne 10 PS3 :D ...
PS. Nie sadzicie ze np. gry na kompa tez mogly by brac udzial w konkursach ... za takiego PS3 mamy z 15 naprawde dobry gier - orginalnych ;) ...
A moze odrazu Windowsa Viste ... tylko komu to pojdzie w 100% mozliowsci :D
imo takie tematy powinny byc z gory zamykane, przez paru 'kozaczk0f' co pierdolą ze wysylają po 100 sms'ow na dzien to odechciewa mi się wysylac tego jednego esa. Pewnie reszta ma tak samo(; a przynajmniej podobnie.
Eternal Maximus
18-04-2007, 02:29
Jusz wyslalem Sms :D Moze wygram xD
olinek931
18-04-2007, 08:46
Hyhy jak ktos niewierzy moge wyslac mu potem fotke na maila posiadam 4 gry w tym:Motor Storm , Resistance Fall of Man , Def Jam Icon , Call of Duty 3 ale moja ulubiona to Dej Jam Icon ale wiekszosc nawet nie uwierzy ale jak cos chcieli byscie o PS3 wiedziec to pisac aaa no i wiecie o SIXAXIS??(Motion Sensitive) ;] Wii tez to posiada ale polega tylko na tym a ps3 w niektorych momentach ;p chodzi o to ze np: w grze Motor Storm mozna jezdzic uzywajac samego Dual Shocka ;p i wiele innych no i trzeba mniec dobre tv... do PS3 ale kazda gra ma inne wymagania ;p;) :]
Hyhy jak ktos niewierzy moge wyslac mu potem fotke na maila posiadam 4 gry w tym:Motor Storm , Resistance Fall of Man , Def Jam Icon , Call of Duty 3 ale moja ulubiona to Dej Jam Icon ale wiekszosc nawet nie uwierzy ale jak cos chcieli byscie o PS3 wiedziec to pisac aaa no i wiecie o SIXAXIS??(Motion Sensitive) ;] Wii tez to posiada ale polega tylko na tym a ps3 w niektorych momentach ;p chodzi o to ze np: w grze Motor Storm mozna jezdzic uzywajac samego Dual Shocka ;p i wiele innych no i trzeba mniec dobre tv... do PS3 ale kazda gra ma inne wymagania ;p;) :]
OKI OKI czyli masz PS3 i co dalej bo nie umiem sie zorientowac :D :D :D Wiem ze majac PS3 to jest wielkie przezycie ale troszke skladniej pisz :)
imo takie tematy powinny byc z gory zamykane, przez paru 'kozaczk0f' co pierdolą ze wysylają po 100 sms'ow na dzien to odechciewa mi się wysylac tego jednego esa. Pewnie reszta ma tak samo(; a przynajmniej podobnie.
A czmy bym akurat nie mogl pisac ze poslalem juz te 36 sms ?? Stac mnie to wysylam i moge o tym pisac, a skoro temat dotyczy sie konkursu na ktory sle SMS to tym bardziej ... Wiec nie rozumiem ...
Haha lolki... wy se wygrywajcie PS3, ja wygram te 20 PACC :)
A czmy bym akurat nie mogl pisac ze poslalem juz te 36 sms ?? Stac mnie to wysylam i moge o tym pisac, a skoro temat dotyczy sie konkursu na ktory sle SMS to tym bardziej ... Wiec nie rozumiem ...
rozkmiń to:
wchodze na tibia.pl->widze temat->widze komentarze->naciskam x w przeglądarce
a teraz zrozum to: wchodze na tibia.pl->widze temat->nie widze komentarzy->sięgam po komórke i wysyłam sms'a.
Dobra, wygrałem PACC. Coś muszę robić poza spersonalizowaniem konta żeby go otrzymać? I kiedy dojdzie?
Proszę o szybką odpowiedź.
Alanus Lutinum
19-04-2007, 16:29
Ładne nagrody. Oby tylko się zwróciło z tych "sesemesów" :P.
Git Drut
27-04-2007, 15:26
Ja tylko chcialem zglosic ze moj postek Shadow Aligator wygral pacca na 90 dni.Minelo juz okolo 10 dni od mojego zwyciestwa a ja pacca nie dostalem... w momencie zwyciestwa nie mialem spersonalizowanego konta i byc moze to wszystko przez to. Zalezy mi na paccu wiez prosze was uprzejmie albo sprobowac jeszcze raz albo wreszcie go wyslac bo juz chce expic na edron :D dziekuje. :D
EDIT: No cóż mijaja kolejne dni a pacca jak nie bylo tak nie ma ale czekam......dlaczego go nie wyslaliscie co on idzie 2 tygodnie czy co? Jesli tak mamy wygrywac te PS 3 to dzieki........
Hegemmon
30-04-2007, 21:27
Nikt, kto nie ma spersonalizowanego konta, nie otrzyma od nas PACC-a, gdyż nie będzie nawet możliwe dokonanie transakcji zakupu. Mało który posiadacz FACC ma spersonalizowane konto i to prawdopodobnie jest przyczyną problemów.
Jeśli ktoś wysyła sms-y w konkursie nie mając spersonalizowanego konta, to sam jest sobie winny za późniejsze opóźnienia w otrzymaniu nagrody.
Tiba.pl to nie mamusia, w prawdzie wskazujemy kierunki, ale nikogo za rączkę trzymać nie będziemy.
Jeśli dopiero po wygranej spersonalizowałeś(aś) konto, czyli po tym, jak osoba dokonująca zakupu, to się nie dziw, że PACC nie wpłynął kilka dni po personalizacji. Osoba ta nie ma aż tyle czasu, aby zaległe pacce próbować wręczać codziennie. Trzeba przecież mieć czas aby wyskoczyć do toalety.
WayneSilverFan
30-04-2007, 21:59
musze wygrac :D
Git Drut
01-05-2007, 11:33
W takim razie przepraszam was bardzo moze bylem nie uprzejmy no ale pytam sie grzecznie kiedy dojdzie bo juz sie doczekac nie moge.
Jeszcze raz sorry :(
Hmm. A co jak powiem, że miałem spersonalizowane konto od zawsze?
Data wygrania PACCa to 19 IV. A który dziś mamy? 2 maj?
Jeżeli ktoś ma od zawsze spersonalizowane konto, nie powinno być takich opóźnień. Mam rację?
Git Drut
03-05-2007, 16:27
http://img120.imageshack.us/img120/7020/screentibianr1wo9.png (http://imageshack.us)
http://img329.imageshack.us/img329/9500/screentibianr2yz0.png (http://imageshack.us)
To dla zwiększenia wiarygodności :D
Widać date...15 kwietnia :( czyli 18 dni sobie minelo a paccolka ni ma :(:(:(:(:(
Zamiast wysyłac tym co wygrali przed chwilą wysyłajcie tym co wygrali ponad 2 tygodnie temu :( jesli moge to jeszcze raz sie spytam..kiedy to dojdzie :( ?? zeby nie bylo to wyslalem 7 sesemesów :(:( jesli nie wyslecie mi to powiedzcie bo czekam i czekam :(
post wyzej, na koncie masz postac pisana przez Q, w systemie wpisales przez G... niby jak chcesz dostac PACC, na dwa rozne konta?
Co do reszty PACCe juz dawno powinny dojsc, mieslismy problemy z systemem, bo CipSoft zmienil sobie parametry oczywiscie nie informujac nas o tym.
no no play 3 by mozna bylo wygrac zaraz sie za telefon zabieram :)
Baklazan
04-05-2007, 18:13
Ja wysłałem 7 xD , ale w pupie mam PS 3 bo mnie to nie kręci wole pacca , a jakbym miał wygrać PS 3 to odrazu sprzedaje :D
Git Drut
04-05-2007, 20:31
up 3 @
nie nie przez Q tylko ta czerrwona ramka przeszkodziła...przepraszam za błąd :(
@baczer czy doszedl Ci pacc?
@Git Drut kiedy spersonalizowales konto ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.