Pokaż pełną wersje : Zakładam rodzine!Io Family!:o}
Rodzina Io
Nicki będą się kończyć na io np Sav'io lub Chan'io.Rodzinę proponowałbym założyć na Isarze ponieważ grałem tak kiedyś i teraz powracam do gry ;).
Jest to mało zaludniony server pvp.Pacca mieć nie trzeba a narazie rekrutuje(my) od 8 lvl.Mój nick to Sav'io pisać o dołączeniu w temacie.
Pacca mieć nie trzeba choć mój dojdzie juz w poniedziałek.
Wiem takich pomyslów było dużo ,ale mam nadzieję ,że ten wypali.
O
D
Ś
W
i
E
Ż
A
M
Leon Gz!!
No dobra. Dołączam się. Mój nick to Leonc'io. :]
Piotrek Marycha
17-04-2007, 20:47
Żal.pl, żony tez z ogłoszenia bedziesz szukac? W ten sposob nazbierasz noobow ktorzy dolacza tylko po to zeby reszta ich bronila, a jak bedzie jakis przypał (wojna czy hunt) to od razu spieprzą z gildii
Żal.pl, żony tez z ogłoszenia bedziesz szukac? W ten sposob nazbierasz noobow ktorzy dolacza tylko po to zeby reszta ich bronila, a jak bedzie jakis przypał (wojna czy hunt) to od razu spieprzą z gildii
Nie będę ukrywał, że też się tego obawiam. No ale kto nie ryzykuje ten nie zyskuje, na pewno trafi się nam jakiś noobek ale też zawsze jest szansa na trafienie na jakiegoś wartościowego gracza. A że bedą spieprzać z gildii podczas wojny to nawet dobrze bo przynajmniej noobów sie prędzej pozbędziemy.
Pozdrawiam.
Leon Gz!!
No dzia ;)
PogromcaDwarfGuardow
17-04-2007, 23:34
Hehehe,pomysł naiebywały ale orginalny a to sie liczy-co do mnie nie chce mi się bić 8 lev na Rooku.:D Nawet fajna gildia będzie.
Ja bym mogl ;). Posiadam PACC.
Piszcie na pm jakbyście chcieli mnie przyjąć.
Szkoda, że mogą przystą pić tylko ci z takimi końcówkami imion..Otóż nie chce mi sie tworzyć nowej postaci od początka aby przystąpic do gildii..a może przyjeli byście mnie chociaż moje imie nie kończy sie na..eee..jak to było??;)
Szkoda, że mogą przystą pić tylko ci z takimi końcówkami imion..Otóż nie chce mi sie tworzyć nowej postaci od początka aby przystąpic do gildii..a może przyjeli byście mnie chociaż moje imie nie kończy sie na..eee..jak to było??;)
Z tego co wiem to gildii jako takiej narazie nie ma bo brakuje graczy z PACC.
Rekrutacja do rodzinki jest cały czas otwarta. Jeżeli chcecie dołączyć to wpisujcie się w tym temacie albo piszcie w grze do Leonc'io lub Sav'io.
Siroheri
07-05-2007, 10:38
Tez chcialbym sie przylaczyc do rodziny nick Trion'io narazie 1 lvl bo srwer jest off jak bedzie on odrazu wbije 8 i bede gral drutem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.