zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Film pełnometrażowy - TIBIA

Czarny Murzyn
23-09-2004, 21:25
Czy myślicie o tym co ja?? Chciałbym na ekranach kin zobaczyć film pt: Tibia. Ale nie animacyjny. Amerykanie napewno by zrobili świetny film. Piszcie swoje pomysły o czym mógłby być film. Może ktoś wychaczy wasz pomysł i na serio zrobi taki film :) a pozatym fajnie by było poczytać jakies historyjki o TIBI

cya

pzdr. dla wszystkich CZARNUCHÓW :D

Radek 666
23-09-2004, 21:34
Nie wiem o czym. A może my zrobimy taki długi filmik TibiCam. Ale to nie to samo co taki prawdziwy :/.

Zenon
23-09-2004, 21:40
Można nakręcić film od 0 do highlevela :) Oczywiście bedą tam nagrane wszystkie zalogowania i logouty z gry. :]

P-Y-T
24-09-2004, 11:20
od lvl do hight to by sie nudziło oglondającym Ale najwarzniejsze urywki w zyyciu postaci by pasowały np wsadzic advens i wyprawy to by bych HIT

Tomix6
24-09-2004, 20:02
Można nakręcić film od 0 do highlevela :) Oczywiście bedą tam nagrane wszystkie zalogowania i logouty z gry. :]

Wiesz co? sam o tym myślałem kiedyś i treraz nadarza sie okazja bo mam chara nowego na galanie:)

Nexagon
25-09-2004, 06:43
nie no wy to tylko o Tibi myslicie.Zaloze sie jak by kumpel dawal ci e plate za matke to bys ja sprzedal ^^
No comment pls :D

Vegefa Ziom
25-09-2004, 08:15
"Od low levela do high lvla" :D film skazany na zapomnienie :( od zalogowania do logauta.Jeżeli w tydzień zrobisz 20 lvl to jesteś kolo, czyli od 1 do 20 lvlu film trwałby około... dużo, ale coś tu nie gra.. 20 lvl to nie jest high lvl. Jeśli miałby już powstać to awe z na przykład nabijaniem mlvlu albo skillowaniem. Dużo by to pracy zajęło i wysiłku a efekty były by chyba marne. w czasie jakim bym obejżał ten film sam bym zdążył już zrobić high lvla :p Noi rozmiary... 43242343547952kb albo coś całkiem podobnego to jednak dużo.
powodzenia w pracy nad filmem;)

Czarny Murzyn
25-09-2004, 20:21
widze ze jakies sprzeczki co do rezyserii :) ja myslalem o jakims filmie z podbojami albo cos takiego, zeby byla jakas akcja

pzdr. dla wszystkich czarnuchow

kidler
26-09-2004, 18:39
Bardzo ciekawy film 50+lv knight treni 6 miesiecy skille a ty to ogladasz... ekm:P

Faxero paladyn
26-09-2004, 18:58
Hmmmm......... Może to i dobry pomysł nakręcić taki film. Jeśli bym był jego reżyserem na pewno zrobiłbym wywiady z ważnymi osobistościami w tibii. Poza tym nakręciłbym urywki z imprez organizowanych prez tibijczyków na całym świecie. I jeszcze trochę by było teorii - czyli o grze w tibię. Porady high-lvli itp. A z tym pomyslem od low lvl do high to trzeba by bylo chyba w odcinkach i to takich co trwaja 3 godziny - lol. Tylko kto się podejmie tak ważnego zadania..............

Red Bull
27-09-2004, 07:53
re: up

Zgadzam się lepiej by było jak byłby to jakiś film dokumentalny.