zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inwazja i exp na POH;<

Rybzor
16-04-2007, 16:37
Wracam sobie do domu, logam sie, a tam pełno dsów, popytałem kumpli i okazało sie, że inwazja była jakiś czas temu... Zarzuciłem cama i pozwiedzałem, w zasadzie spodziewałem sie czegoś więcej, prócz hordy dsów, ale chyba trochę sie spóźniłem.. wybiłem to co było z inwazji i pohuncilem se jeszcze okoliczny szit, spadł jakiś loot z gsa chyba, wbiłem jakies 40k expa w niecałe 1/2h.

Film skonczyl sie jak padł mi cam, a szkoda, bo potem pokazałem swoje prawdziwe oblicze lurując gsa na jakiegoś ~30 lvla przechadzającego się środkiem respu gsów :<, ciało z zawartością na jakieś ponad 50k (bohy, manasy i runki)
http://www.speedy-share.com/download.php?file=f17b2d879fa6f65ab9137f6c83d608e3

Baku'
16-04-2007, 17:45
ryba ssaczu fajny film:] czekam na sova/avengera

Soulmann
16-04-2007, 18:25
Lól, a dzisiaj znajomy powiedział mi, że padł na PoH bo jakiś 70 elderek, którego nicka nie pamięta, blokował go na GS. No cóż, to już nick będzie pamiętać ;]

A btw, takie blokowanie graczy celem ich uśmiercenia na non-pvp jest niezbyt legalne, jeśli Ci tęskno za zabijaniem to może PVP plx? :S

sliver
16-04-2007, 18:29
Lól, a dzisiaj znajomy powiedział mi, że padł na PoH bo jakiś 70 elderek, którego nicka nie pamięta, blokował go na GS. No cóż, to już nick będzie pamiętać ;]

A btw, takie blokowanie graczy celem ich uśmiercenia na non-pvp jest niezbyt legalne, jeśli Ci tęskno za zabijaniem to może PVP plx? :S

na pvp juz sie z ryba nagralem, i tez nam calkiem dobrze szlo ;-) gz lootu

Rybzor
16-04-2007, 18:29

Haha :-p, nie samym expem żyje człowiek, czasami trzeba sie rozerwać i nagiąć zasady, nie wiem czego on tam szukał ;P zresztą prawdę powiedziawszy co mnie to gówno obchodzi, że to jest nielegalne :-o

Upierz
16-04-2007, 18:30
pokazałem swoje prawdziwe oblicze lurując gsa na jakiegoś ~30 lvla
Ojj, niegrzeczny, niegrzeczny!

Film - Ładny exp, szkoda, że banszi nie było.

Thebill
16-04-2007, 18:53
@up
Niestety nikt nie chce twojego filmu w formacie scr droga Dorotko hackerko : (

Soulmann
16-04-2007, 19:15
Haha :-p, nie samym expem żyje człowiek, czasami trzeba sie rozerwać i nagiąć zasady, nie wiem czego on tam szukał ;P zresztą prawdę powiedziawszy co mnie to gówno obchodzi, że to jest nielegalne :-o
Czego szukał? Wrażeń, no i z małą pomocą Twej osoby znalazł. Wczoraj expił na DL z explo, wcześniej na dragach bez utamo... efekt? Z 40 lev został 35. Szkoda, że nie ma tego lurowanka na filmie :<

Rybzor
16-04-2007, 19:23
Czego szukał? Wrażeń, no i z małą pomocą Twej osoby znalazł. Wczoraj expił na DL z explo, wcześniej na dragach bez utamo... efekt? Z 40 lev został 35. Szkoda, że nie ma tego lurowanka na filmie :<

No szkoda... ale jak już wspomniałem tibicam crashed ;d.

Camel_m
16-04-2007, 19:23
pcha sie gdzie nie trzeba to ma a film z nagranym blokowaniem by ci gowno dal :D

Soulmann
16-04-2007, 20:46
pcha sie gdzie nie trzeba to ma a film z nagranym blokowaniem by ci gowno dal :D

Satysfakcję by mi dał.

Dawergo
17-04-2007, 14:40
no to teraz juz wiem jak koloes padl... pisze na g czacie ze go jakis ed bloczyl, no mamy winowajce!! xD

Super_Stefan_PvP
17-04-2007, 16:33
Hehe ja ostatnio przestałem grać na candi (non-pvp -,-) ale lognołem sie na stodołe i patrze pisze : Że na pohu będzie inwazja gs(tylko ze po angielsku oczywiście) i poszedłem z kumplami z gildi dobrze że ed był w teami i mnie siohał xd .

Majkeloo
17-04-2007, 17:41
A btw, takie blokowanie graczy celem ich uśmiercenia na non-pvp jest niezbyt legalne, jeśli Ci tęskno za zabijaniem to może PVP plx? :S[/QUOTE]

Nie jest legalne jezeli gracz nie ma gdzie uciec z naszej winy czyli jezeli go strapujemy razem z potworkiem ;p

Morrusek
18-04-2007, 15:21
A jak dla mnie grasz troche "dziwnie" biegasz z 300 many i co gsa ladujesz mane znow do 300~!! Naladuj sobie ta mane raz, a porzadnie, bo takie ladowanie many co chwila jest troche denerwujace podczas ogladania filmu (przynajmniej dla mnie). Za filmik daje 2/10.

Problemaker
18-04-2007, 16:05
Filmik fajny, chyba odwiedze znowu poh i przexpie na gsach, jakos wczesniej nie pomyslalem zeby hmm.. tak jak by trapowac gsa zeby nie chodzil na boki.

Jak patrzylem na filmik to ladny exp szedl bo sam biles gsy.

7/10