zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Barles Karste, 130~ RP senior tutor usunięty?

Raymort
16-04-2007, 17:27
Jak możemy zobaczyć na Tibia.com, postać Barles Karste została usunięta. Nikt nie wie jak to się stało, ponieważ wczoraj była ona Senior Tutor'em.

Dyskusje na ten temat można prowadzić tutaj lub na http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1619542.

Można także wesprzeć Barles'a na http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1619714.

Miejmy nadzieję, że sytuacja się wyjaśni.

Co o tym sądzicie?

Cyrillus
16-04-2007, 17:31
Jak możemy zobaczyć na Tibia.com, postać Barles Karste została usunięta. Nikt nie wie jak to się stało, ponieważ wczoraj była ona Senior Tutor'em.

Dyskusje na ten temat można prowadzić tutaj lub na http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1619542.

Można także wesprzeć Barles'a na http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1619714.

Miejmy nadzieję, że sytuacja się wyjaśni.

Co o tym sądzicie?

139 ms... ;]

NaRuTo__xD
16-04-2007, 18:29
odj.eba.l cos a co mial innego zrobic :D ????

Milten
16-04-2007, 19:14
też myślę że to był rp <ironia> wejdź na wydarzenia z Furory

Gotic
16-04-2007, 19:16
Nawet jezeli, to na chuj robic kolejny temat w wydarzeniach ze swiatow??? zasmiecasz tlyko forum imbecylu

Sachar
16-04-2007, 19:18
nie ma co plakac dostal delete i nikt juz tego nie cofnie.
Nawt płakanie Imargama na tibia.com oO
StfU imargam!#

Antonio Alin
16-04-2007, 20:51
Omfg2<lol> nastepny temat ;o i co zabijesz sie ?usuniety to usuniety 1 cw*la mniej -.- idz zrób 2 Temat że eternal nie ma juz PACCA!!!!!?! Tylko fastem .X(

Suppcio
16-04-2007, 22:41
2 smiecie ktore chialy by pouczac
delete = delete
noob = Borut

o tak, tak... Nie mam sił by dyskutować z ludźmi twojego pokroju.
Powiem tylko jedno... nick w twoim podpisie i inteligęcja którą w nim zawarłeś
mówi sama za siebie. x) 3m się dzieciaku.

NaRuTo__xD
16-04-2007, 23:16
japa śmieciu

Ej bo nie wieadomo co sie stalo ? co odjebales ze dostales delete ??

Rosi
16-04-2007, 23:21
Dokładnie.

Liczę na to iż jego char zostanie przywrócony do gry... zobaczymy co się wydarzy w najbliższym czasie.

RIP.

Nie podlizuj się.
Hahaha, tak tak.
Niech jeszcze cofną servery tak, że każdy kto padł miał dodany lvl buahah -.-
Rozwaliłeś mi serce ; <

@Topic : buaudashdhasdhasdhas Bardzo dobrze x dddddddd

Suppcio
17-04-2007, 09:54
Nie podlizuj się.
Hahaha, tak tak.
Niech jeszcze cofną servery tak, że każdy kto padł miał dodany lvl buahah -.-
Rozwaliłeś mi serce ; <

@Topic : buaudashdhasdhasdhas Bardzo dobrze x dddddddd

Nie mam powodu by mu się podlizywać więc.? Go fuck yourself...

a za serce przepraszam.

Slovik
17-04-2007, 12:29
@Sachar

może ty będziesz taki dobry i zrobisz 139 msa i ci go skasują za NIC?!

Wyjdz z tąd

Sachar
17-04-2007, 13:47
o tak, tak... Nie mam sił by dyskutować z ludźmi twojego pokroju.
Powiem tylko jedno... nick w twoim podpisie i inteligęcja którą w nim zawarłeś
mówi sama za siebie. x) 3m się dzieciaku.

zasrancu czemu kogos od smieci wyzywasz gdy kogos nie znasz i nie widziales na ovczy i nie zamieniles z nim slowa? jakies problemy? czujesz sie dowartosciowany tym ze wyzwiesz starszego od siebie od dzieciakow?

@Sachar

może ty będziesz taki dobry i zrobisz 139 msa i ci go skasują za NIC?!

Wyjdz z tąd

pisze sie stad a po 2 on kupil ta postac
cipy za free deletow nie daja ten ;lamus cos zrobil tylko ze teraz chce konto odzyskac (ktorego juz nie odzyska) nie przyznaniem sie do winy

Raks Ninja
17-04-2007, 14:50
@Sachar

Myslisz ze jezeli jestes starszy to jestes koniem? Ja tez mam nadzieje ze mu tego chara przywroca chociarz nigdy z nim nie rozmawialem i go nie znam, tez sie podlizuje?

Raymort
17-04-2007, 15:12
@Sachar

Myslisz ze jezeli jestes starszy to jestes koniem? Ja tez mam nadzieje ze mu tego chara przywroca chociarz nigdy z nim nie rozmawialem i go nie znam, tez sie podlizuje?

A tam starszy, moim zdaniem pryszczaty gnojek z kiepską samooceną. Lub zawyżoną.

Ja też liczę, że Barles'a przywrócą. Nie jestem za Vision, ale uważam, że gdy jest wojna, powinna być rozegrana fair.

Raditz Saiya-jin
17-04-2007, 15:53
Botów pewnie nie używał, bo i po co... A za sharing nie dostaje się deleta ot tak... Według mnie to przyje**** sytuacja, ostro bym sie wkur... na miejscu Barles'a xd

Suppcio
17-04-2007, 21:07
zasrancu czemu kogos od smieci wyzywasz gdy kogos nie znasz i nie widziales na ovczy i nie zamieniles z nim slowa? jakies problemy? czujesz sie dowartosciowany tym ze wyzwiesz starszego od siebie od dzieciakow?

pisze sie stad a po 2 on kupil ta postac
cipy za free deletow nie daja ten ;lamus cos zrobil tylko ze teraz chce konto odzyskac (ktorego juz nie odzyska) nie przyznaniem sie do winy

Chłopczyku, mam więcej lat niż twoich 2 ownerów razem wziętych to raz.
po 2 nikogo nie wyzywam od śmieci. Nikogo nie obrażam mam swoje zdanie na ten temat. Mówisz że nie znam człowieka i go wyzywam. i że sie tak nie robi.
A potem wyzywasz człowieka którego sam nie poznałeś i nigdy nie poznasz od lamusów. Weź wyjdź na dworek. Pograj z Dziećmi w swoim wieku w zbijaka. a nie tracisz wzrok na tą grę.

Co do barlesa
Wydaję mi się że juz nie odzyska swojego acc... nawet gdyby to była pomyłka ze strony grupy Cip softu nie przyznali by sie do tego.
PAMIĘTAJCIE ONI SĄ NIE OMYLNI!

EDit:
@Ashlon.
Powiedz mi Gdzie w moim poście znalazłeś jakikolwiek kolokwializm że skasowałeś mojego posta? -,-

Jiibav
18-04-2007, 01:09
taki koles nigdy nawet nie istnial, nie klamcie :<