Pokaż pełną wersje : EraGG - problem
rafalk-92
16-04-2007, 19:55
Witam, mam problem z EraGG. Wszystko wczoraj było pięknie, ale dziś jak chciałem wejść to normalnie było i potem bardzo długo ustalało wersje aplikacji i się rozłączało. Co się stało?? Wczoraj było wszystko pięknie....
Kamil1000
16-04-2007, 20:12
pewnie jakiś błąd sieciowy (ja też tak mam czasami) musisz spróbować później
rafalk-92
16-04-2007, 20:18
i jeszcze dotego super extra wolno chodzi ;(
Dr.Unknown
16-04-2007, 20:26
Wyobrażam sobie, jak taki ułomny komunikator musi szwankować na komórce ; ) . Szczerze proponuję poszukać na stronie Ery.
rafalk-92
16-04-2007, 20:29
Nie no... wczoraj było na prawde spoko, bez zarzutu... ale dziś... porażka...
Mi też nie działa, wiec można wysnuć wniosek że to oni mają jakieś problemu techniczne. Wystarczy poczekać i nie płakać tu...
Vanhelsen
16-04-2007, 21:26
Komórka w łapki, książka telefoniczna i szukasz BOK (Biuro Obsługi Klienta)... Czy to forum wygląda ci na pomoc techniczną Ery?...
rafalk-92
16-04-2007, 21:41
Komórka w łapki, książka telefoniczna i szukasz BOK (Biuro Obsługi Klienta)... Czy to forum wygląda ci na pomoc techniczną Ery?...
Chyba po to jest założony temat "O wszystkim i o niczym", hm?
Korektor
16-04-2007, 22:02
Wiesz, to tak jak z przemienieniem z www.google.pl na www.goggle.pl i wejście na stronę erotyczną... (nie próbować! Tatulo patrzy!)
Zobacz jak łatwo można zamienić www.forum.tibia.pl na www.pomoc.techniczna.era.pl
Kilka literek i link szlag trafia.
PS.
Zazwyczaj jak jest coś nowego to występują problemy zanim wszystko się ustabilizuje. Proponowałbym poczekać 2-3 dni. Jeśli nic się nie poprawi to zagadaj do kumpla, który też ma EraGG i może jemu też nie będzie chodziło. Jeśli zaś będziesz wyjątkiem, to radzę wejść na stronę Ery i tam szukać rozwiązania. Nie wiem czemu ale ludzie traktują "Załóż nowy temat" jako "google.pl" ew. "goggle.pl"
Vanhelsen
16-04-2007, 22:19
Chyba po to jest założony temat "O wszystkim i o niczym", hm?Nie drogi kolego, OWION jest do rozmawiania o wszystkim w pewnych granicach... A twój problem zostanie rozwiązany w 60sec jak zadzwonisz do BOKu, przecież oni po to tam są!...
Ludzie, nauczcie się załatwiać sprawy samodzielnie! Po prostu żal 4 litery ściska, jak się widzi niektóre tematy na forum z problemami, które można rozwiązać za pomocą gógli...
Witam, mam problem z EraGG. Wszystko wczoraj było pięknie, ale dziś jak chciałem wejść to normalnie było i potem bardzo długo ustalało wersje aplikacji i się rozłączało. Co się stało?? Wczoraj było wszystko pięknie....
Hmm... też miałem wczoraj ten problem że nie mogłem się zalogować chociaż ja mam Heyah GG.
Tak samo ci nie wchodzi gdy nie zakupisz nowej subskrypcji lub na koncie jesteś na -
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.