zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem z domkiem.....

Arrot Hozi
17-04-2007, 13:58
Witam

Chodziłem sobie po domkach na tibia.com. Szukam jakiegs domku a tu patrze moj nick pisze w pewnym domku chociaż nie kupowałem żadnego domku.
Co mogę zrobić żeby nie dostać bana na kupowanie domkw lub czekanie aż ktoś przebije moją ofertę?
;(

sir Tifejo
17-04-2007, 15:44
Witam

Chodziłem sobie po domkach na tibia.com. Szukam jakiegs domku a tu patrze moj nick pisze w pewnym domku chociaż nie kupowałem żadnego domku.
Co mogę zrobić żeby nie dostać bana na kupowanie domkw lub czekanie aż ktoś przebije moją ofertę?
;(

Faktycznie, dziwne. Lepiej czym prędzej zmień passy, bo skoro Ty nie licytowałeś a jest tam Twój nick, to znaczy, że ktoś inny ma dostęp do Twojego konta.
Zrobić nie da sie już nic, pozostaje czekanie aż ktoś Cię przebije lub poproszenie kogoś znajomego, kto jeszcze nie ma domku o przelicytowanie :)

Baczak
18-04-2007, 22:20
Faktycznie, dziwne. Lepiej czym prędzej zmień passy, bo skoro Ty nie licytowałeś a jest tam Twój nick, to znaczy, że ktoś inny ma dostęp do Twojego konta.
Zrobić nie da sie już nic, pozostaje czekanie aż ktoś Cię przebije lub poproszenie kogoś znajomego, kto jeszcze nie ma domku o przelicytowanie :)

Dokładnie, i czekaj aż ktoś Cię przelicytuje. Bo jeżeli nie to domek należy do Ciebie a jak nie zaplaicsz za domek to dostaniesz "ban" na kupowanie domków na danym charze (chyba albo też całym koncie (Ale stawiam na chara))

Człowiek D
18-04-2007, 22:23
Co tak banami straszycie?:)
Poczekaj do konca licytacji (trudno-stracisz kase za czynsz),a później opuścisz ten domek.

sir Tifejo
19-04-2007, 18:28
@Baczak: Po wprowadzeniu systemu bankowego doszło również konto przeznaczone specjalnie na licytacje - autor tematu musiał mieć tam coś odłożone, skoro ktoś zalicytował (jeśli nie masz kasy na tym koncie to w ogóle nie możesz licytować). Warto dodać, że kasy z tego konta się nie da wyciągnąć.