Pokaż pełną wersje : [Nebula] 149 MS Own3d
Jak w temacie 149 mS z SW pada xD
Link:
http://www.rogepost.com/n/9892855411
Thorianin
17-04-2007, 15:25
Hah noto se chłopak zrobił DHQ XD Myśle że nie tak trudno było go zabić po mimo tego że był na utamce...Wkońcu każdy z nich miał 100lvl+... Ale ogólnie gz
Ahh sprostuje Heiks oglądał jak Sowqu sobie radzi na dole za pomocą TIBIA BOT NG i dlatego nie było natychmiastowej reakcji z jego strony, fakt faktem ze to zapewne plotka. Padł za nic, po prostu pewnym osobą na pewnym serwerze sie nudzi :)
Rocketsss
18-04-2007, 00:49
Kiedy zaczalem grac na nebuli , zaden z tych durni tam nie gral .
Hespios (Draverik) z poczatku mial 3 ownerow . Zostal jeden a dwóch gra ........ nie powiem kim bo za bardzo go lubie ; ). Maledrus to bałwan który nie ma pvp a zawsze szuka dymu , w ogole wszyscy z nich jada na botach , no teraz juz nie musza. Hinogoos - 2 licowiec. Arthas of nebula - do niego chyba nie trzeba komentarza , zacznijcie grac a sami przekonacie jak szybko staniecie sie ofiara jego pałer abjuzingu! Archer of fear - nc . Castor - zabil go kumpel z gildii i pisal posy na forum wyzywajac cala gildie . Jak widac juz jest zgoda . Co do filmiku . Heiksa nie znam , Juroqu to asslicker i w ogole dobrze ze zmarł.
Nolduriel
18-04-2007, 10:04
Hespios (Draverik) z poczatku mial 3 ownerow . Zostal jeden a dwóch gra ........ nie powiem kim bo za bardzo go lubie ; ). Maledrus to bałwan który nie ma pvp a zawsze szuka dymu , w ogole wszyscy z nich jada na botach , no teraz juz nie musza. Hinogoos - 2 licowiec. Arthas of nebula - do niego chyba nie trzeba komentarza , zacznijcie grac a sami przekonacie jak szybko staniecie sie ofiara jego pałer abjuzingu! Archer of fear - nc . Castor - zabil go kumpel z gildii i pisal posy na forum wyzywajac cala gildie . Jak widac juz jest zgoda . Co do filmiku . Heiksa nie znam , Juroqu to asslicker i w ogole dobrze ze zmarł.
Lol Juroqu zmarl irl?
Idz, książke kucharską napisz.
Rocketsss
22-04-2007, 01:45
Idz, książke kucharską napisz.
O was chetnie , VU to smiecie na nebuli i taka jest prawda , no moze xaemus jest od poczatku
@ Co do juroqu to nie rl , pomyillo mi sie , bo ktos tak napisal ze zrozumialem ze padl tez
kierowca_smieciarki
22-04-2007, 12:38
Heiksa nie znaleś, to już raczej nie poznasz mocno się w*****ł i raczej juz nie wróci.
Wiesz kiedyś do niego zagadałem akurat zaczełem grać na nebuli. Mysłałem, że jak do niego napisze to sie nie odezwie. On pomogl mi i wielu osoba wogóle nowym wybić.
Szkoda chłopka znalazł sie nie wtym czasie i nie na tym serwie.
Chłopak pomagał kazdemu kto pomocy porezbował. Widać VU sie go przesreaszło.
Moze wkoncu bedzie jakas sensowna wojna :< Ciekawe kto bedzie next :>
kierowca_smieciarki
23-04-2007, 17:48
Hmm, a wiesz chodziaż za co ludzie padaja?
Pho~
Vilir
Ciekawe jak z hespios teama beda padać? To wtedy bedzie śmiech na sali:D
lycha_ziom
23-04-2007, 23:07
90% tego co napisales o sherowaniu i abusingu to gowno prawda.Jezeli nic nie wiesz to zamknij morde bo przez takich noobow jak Ty pisza ze na nebuli sie nie da grac etc-.-
kierowca_smieciarki
25-04-2007, 10:26
90% tego co napisales o sherowaniu i abusingu to gowno prawda.Jezeli nic nie wiesz to zamknij morde bo przez takich noobow jak Ty pisza ze na nebuli sie nie da grac etc-.-
Prawda prawda. Może mi powiesz, żę Celandia nie ma 3 ownerów:D Spytaj się zwoich kolegów, prosze nie ściemniaj mi tu.
Rocketsss
25-04-2007, 12:51
Lycha ziom ty gowno wiesz o tym servie , pewnie jestem silver chan albo inny pajac , ktory broni dupy kumpli przed prawda.
Taka jest prawda z tym sharowaniem wiele osob sie do tego przyznawalo
Propan Butan
25-04-2007, 13:34
Można prosić o rehost ?
lycha_ziom
25-04-2007, 19:18
hahaha a wypisz mi h lvli ktorzy nie sheruja?po huj tracic rl life jak mozna szybciej wbic lvl?
hahaha a wypisz mi h lvli ktorzy nie sheruja?po huj tracic rl life jak mozna szybciej wbic lvl?
Ja nie sharuje.
Zdzwil bys sie ze jest wielu h lvli ktorzy sami zapracowali na swoj lvl.
109 to nie az taki h level do sharu?:> tu chodzi o wbijanie lvi w dzien w dzien na 140 etc :)
oczywiscie nie mowie ze 109 to zly bo nigdy takiego nie mialem:)
kierowca_smieciarki
26-04-2007, 07:59
Ale czy uczciwe? Jakieś zasady, konwenanse chyba panuja co?
powie Mi ktos jak to sciagnac bo nie wiem ^^ THX
powie Mi ktos jak to sciagnac bo nie wiem ^^ THX
ten temat od 3~~ komenta już nie jest o filmiku tylko o sytacji na Nebuli więc raczej ci nikt nie odpowie
na nebuli przynajmniej teraz grać się nie da. Na początku all cacy wojna z phy~ poźniej już PA rosło a teraz jest poprstu n/c nowi h lvl na nebuli to nooby bez pvp co się podniecają bo wojne wygrali celowaniem na battle. Przez nich i tylko przez niech nie grają ludzie którzy tak naprawdę pozwolili nazwać nebule polskim serverem. Rzecz jasna nie mówie o wszystkich. i zabójczym tekstem dla mnie pozostaje " macie all boty włączone?" a zabicie heiksa jedynie podkreśla czym stała się nebula - jednym wielkim PA
Sir'Matek
26-04-2007, 21:10
@up
Kiedys to sie dalo grac (??) bo jeszcze wojna PL vs SWE, ale teraz to juz wszyscy ida PL vs PL vs SWE, PL vs BR (wojna noob charow)
@up
Kiedys to sie dalo grac (??) bo jeszcze wojna PL vs SWE, ale teraz to juz wszyscy ida PL vs PL vs SWE, PL vs BR (wojna noob charow)
Owszem jak było Pl vs. Swe rzadkokto z PL pomyślał o zabiciu srednio\wysoko poziomowego polaka nie tak jak teraz, bo jak sam powiedziałeś są wojny pl vs. pl. Dziwi mnie też to ze walczą ze sobą ludzie, którzy kiedyś sie kolegowali, albo walczyli o serwer.
:evul: To dla lepszej Nebuli :evul:
lycha_ziom
26-04-2007, 21:57
tert jaki z Ciebie h lvl? HAHAH i tak sie nie liczysz na tym servie :)
Może w końcu da ktoś tego rehoscika >.<?
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23447
Macie:P
Rocketsss
28-04-2007, 01:12
Tert gra tutaj prawie od samego poczatku i tacy jak arthas czy inni to dla niego pałki . Jakby ciagle gral to byl by tym HAJ LEWELEM
Finix , Ty tez sie ine odzywaj , nastepny sharer ktory ch0j wie kiedy zaczal grac i sie kozaczy bo ma kolegow ktorzy i tak go kiedys wych0jaja hahaha
Z RLA MAM KUMPLA KTORY MA 171 MSA I NIE SHARUJE !!!! -.- jego nick na nebuli to Pradziadek ormowski.
tert jaki z Ciebie h lvl? HAHAH i tak sie nie liczysz na tym servie :)
Ty tym bardziej kimkolwiek jestes :)
@2up
Jesli cie koledzy robia w h*ja to Ci wspolczuje.
Sharingu nie bede komentowal bo oczywiscie ty jestestym jedynym "sprawiedliwym" a jesli Ci cos nie pasuje to daj adres wysle Ci sznur i przynajmniej z niego mysle zrobisz jakis uzytek :)
lycha_ziom
28-04-2007, 09:33
UAHAUAHAU nawet nie wiesz kim jestem ;s
kierowca_smieciarki
29-04-2007, 10:49
Wykłuciliście się? Jednym słowem na nebuli jest wolna amerykanka.
Magik van Kamikadze
12-05-2007, 00:13
Heiks wyszedl z dh bo walil z ue wiec wiecie paru ich tam wpadlo wiem bo to kumpel z rl
Rocketsss
13-05-2007, 04:07
Co za barany , lizecie dupsko dla vury i myslicie ze jestescie zajebisci . Ja leje na was i na ta wasza gre , jedynie ostrzegam ludzi ktorzy chca isc na Nebule , zeby tam nie szli BO STANIE SIE TO SAMO. Chyba ze dobrze wylizecie dupsko komus z vu
Kto mi poda 1 server PvP, na którym nie ma PA, dostanie w nagrodę cukierki smakowe Czesia :))))))))))))
Doowidzieeeniaaaaa.
Heiks w tym momencie rozmawial z Sowqu ktory siedzial na dole, gadali na tsie.
Sowqu mial powiedziec w ktorym momencie Heiks ma zejsc, lecz jednak vu wpadlo i zrobilo swoje przed zejsciem Heiksa na dol.
kierowca_smieciarki
17-05-2007, 19:40
olecko wyleci z tego serwa to nie będzie PA.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.