PDA

Pokaż pełną wersje : Senja

Gimlos
27-10-2003, 15:25
Co znajduje sie na Senji ? czy sa tam jakies potwory? chcialbym sie tam wybrac ale nie wiem czy to bezpieczne:) ?(

Gremlin
27-10-2003, 15:47
Na senje da sie rady dostac albo z foldy (10gp) albo od tego samego goscia co przewozi na folde (20gp chyba).

Na powiezchni niema tam nic groznego, ale zdaje sie w podziemiach jest cos silniejszego.

Gimlos
27-10-2003, 19:58
ale jak wejsc do tych podziemi?

Fingerout
29-10-2003, 16:25
Na senji nic niema, mocnego....
Są dam dwa miejsca do zejscia:
- jedna mala jaskinia z trolami
- drugie miejsce to Senja Castle (zeby tam zejść do podziemii musisz mieć klucz). Tam sa jakies minosy, orki bugi i tego typu gowna :P

---------------------------------------------------
Fingerout 49lv master sorc (Danubia)

MaRs.Pl
29-10-2003, 19:19
są trolle i jakieś tam ghoule itd. itp.
a po co ci to |)

Gimlos
30-10-2003, 18:29
hehe a wie ktos gdzie kupic ten klucz:P?

Elvian
30-10-2003, 19:38
Najlepiej chyba wyciągnąć go z jakiegoś martwego gracza. :p
Ale jeśli Cię tak ciągnie to po prostu rzuć na trade'a ogłoszenie, że kupisz copper key 45 03 (czy jakoś tak
4305) nie pamiętam za dokładnie

vade
30-10-2003, 20:39
Ale dodajcie że aby tam dojść to trzeba przejsc przez pare fire/gaz/elektro fieldow :/

Gimlos
02-11-2003, 15:17
ale te fire fieldy da sie chyba jakos wylaczyc ?(

Miscoo
03-11-2003, 22:21
Oryginalnie dodany przez vade
Ale dodajcie że aby tam dojść to trzeba przejsc przez pare fire/gaz/elektro fieldow :/

LoL, a od czego jest czar niszczenie pola? :D:D:D Więc lepiej sie zabezpieczyć w pare Destruction Fieldów :D:D

Gimlos
01-01-2004, 14:55
Oryginalnie dodany przez Miscoo
Oryginalnie dodany przez vade

LoL, a od czego jest czar niszczenie pola? :D:D:D Więc lepiej sie zabezpieczyć w pare Destruction Fieldów :D:D
knight sie raczej nie zabiezpieczy:( jeli by ktos wiedzial jak inaczej wylaczyc te fieldy to bardzo prosze o pomoc:)

Gremlin
01-01-2004, 19:22
Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
wiedzial jak inaczej wylaczyc te fieldy to bardzo prosze o pomoc:)

Robisz to tak:
Idziesz na hama przez fieldy a pozniej exena pox i UH.

Owoc
04-01-2004, 22:02
Runy destroy field są już na mlvl 3 wiec możesz się w nie spoko zaopatrzyć kupując od jakiegoś palla/maga/druida :) możesz też kupić se protection amulet za 150gp (widziałem i takie oferty) i przejść na chama potem exana pox :)

Rince
08-01-2004, 07:57
A wiec na Senji w zamku znajduje sie pare minosow, mino mag i kilka mino na wejsciu, pozniej 2 guardy, a pozniej mozna spotkac mino, mino archery i beholdery i jeszcze 1 mino maga ktory pilnuje klucza do zamku.

Jak tam wejsc? Jedno wejscie jest przez Folde, drugie, jak sie ma klucz przez zamek. Likwiduje sie ktoregos tam :P fielda pod ktorym jest dzwignia, ktora niszczy magic walla broniacego dostep do drzwi, ktore trzeba otworzyc kluczem :)

Linek
08-01-2004, 08:04
Heh to już powoli zaczyna brzmieć jak jakiś quest :P A tak w ogóle też trzeba mieć szczęście w Senja Castle bo zdarza się że siedzi tam np. 20 kolesi 25+ lvl i mówią że to ich.Już kilka razy mi się tak zdarzyło. Nawet kiedyś na Securze spotkałem taką grupkę która chciała sobie przywłaszczyć ten castle więc pobawiłem się z nimi w berka po całym zamku :P

miras
27-01-2004, 15:34
ja powiedzialem cos gdzie znajduje sie rzecz do questa {powiedzialem budynek a nie gdzie } i dostalem upomnienie a tu muwia dokladnie jak zniszczyc magic wall itp a niedosatja upomnienia .....przeciez tam ejst quest :/

Gimlos
27-01-2004, 15:46
@up
a co, mamy nie mowic jak dojsc do carlin, bo tam tez sa przeciez questy? a poza tym w tym temacie nikt nie wspomnial ze jest tam quest :P, ja pytalem sie tu tylko o expowisko ;)

Brzoza
27-01-2004, 17:24
Oryginalnie dodany przez Fingerout
Na senji nic niema, mocnego....
Są dam dwa miejsca do zejscia:
- jedna mala jaskinia z trolami
- drugie miejsce to Senja Castle (zeby tam zejść do podziemii musisz mieć klucz). Tam sa jakies minosy, orki bugi i tego typu gowna :P

---------------------------------------------------
Fingerout 49lv master sorc (Danubia)

jesli dla ciebie scorpy beholdery i mino(wszystkie) to masz fajnie

Branja
27-01-2004, 22:57
jest jeszcze inny sposob na dostanie sie tam.. na moim weselu ktore odbylo sie wlasnie na zamku.. zeszlismy cala banda do piwnicy a tam wszystko pieknie wyczyszczone otworzona sciana i jazda :D wszystko co bylo do zabicia zabite skarby zgarniete i powrot do zabawy :)

dzis jako ze jeden kolega posiadal klucz do zamku postanowilismy zrobic powtorke z rozrywki.. jednak nie tak to sobie wyobrazalam :D zaczelismy od niszczenia pol i myslam ze na tym skonczymy :P zuzylam ok.800 many na glupie destroye kolega mniej bo pal, a dzwigni jak nie bylo tak nie ma nie mowiac o tym ze latal do carlin po blanki :D a ja lowilam dla nas ryby na mane :P szok byl jak zorientowalismy sie ze za 10 min sejw gry O.o :D 8 min przed, destroy "ostatniej szansy" i jest!! wpadamy za sciane do portalu i ZONK nastepne drzwi a klucz nie pasuje ?( popatrzylismy sobie na mino maga i log out :P ale i tak bylo milo bo sobie mlvl podnioslam :P

Beny
29-01-2004, 02:02
Branja... mialas mnie zabrac na "poprawiny" jestes niedobra :P Zapamiętam to soobie zobaczysz ... PS kiedy na pk idziemy ??? . A co do tematu nie wiem czy ktos wspomnial o bh ale tez 1 tam jest, i w miare szybki respown byl jak bylem tam na wspomnianej przez Branje imprezce..tylko ze sie zgubilem :P bo do mino archera sie wrocilem a onoi sobie poszli :/ i nie wiedzialem gdzie isc ...b mino mag na gorze mogl byc a ja po archerze mialem jakies 300 hp .. i 1 uh (tyle mialem odd poczatku :P ) ale naszczescie 25 osobowa grupke latwiej znalezc :P bo sie krecili i zabijali co nizej (mino guardy) a byli przy mino magu :P

Lord Skellen
04-02-2004, 18:18
Zapomnieliście jeszcze że pomiedzy wspomnianym zejściem do Family Frostow a zamkiem biegają zawsze dwa króliki :D:D

Owoc
25-02-2004, 06:10
A teraz - jak się tam (zamek) dostać z Foldy? Wiem że trzeba kilofem gdieś kopać, ale na tym się kończy :P może ktoś powie? może jakaś mapka? i czy trzeba schodzić tam gdzie FE?

Sephiroth
25-02-2004, 19:14
@Owoc
Nie potrzeba kilofa, wystarczy destroy field i łopata. Jeśli chodzi o to gdzie jest zejście to za drzwiami z tabliczką "security zone" czy jakoś podobnie.

Edit: zejście jest powyżej poziomu z fe.

@Raynold
Raynold
Bez kilofa się nie da

Wiem że kiedyś tam zszedłem bez, ale skoro się upierasz to sprawdzę... schodziłem raczej dawno i mogli to zmienić.

Kael'Thas
25-02-2004, 22:04
O boże a ja tam byłem sam na 15 pozimie i było pusto miałem droge przez fildy i dzwi były otwarte weszłem do teleporta a tam mino mag mnie z explozi ja szybko spowrotem do teleporta i znalazłem sie na szczycie zamku :P

Zigi
26-02-2004, 22:08
Klucz mozna zlesc (cut)

------
Edit by Gremlin
Upomnienie za quest spoiling.

Quest spoling lol ! Nie zeby wczesniej napsiali jak zlikwidowac magic wale ..

Raynold
27-02-2004, 21:51
Oryginalnie dodany przez Sephiroth
Nie potrzeba kilofa, wystarczy destroy field i łopata. Jeśli chodzi o to gdzie jest zejście to za drzwiami z tabliczką "security zone" czy jakoś podobnie.

Kurczę, no nie zgodzę się z Tobą ;) Kilof jest potrzebny. Łopatą się nie da. Byłem, próbowałem i mówię, że trzeba kilofa.

Cumulus
28-04-2004, 21:07
Czyli Knight może przejść przez magick wall tylko jeśli ktoś otworzy ją za niego?

Bibuvet
28-04-2004, 21:56
widzialem fotki z senja field :D :] na pewnej stroce musi byc tam fajnie :P :]

Bibuvet
02-05-2004, 17:30
jak dla mnie niewarto tracic czasu na senje jush lepiej isc na dwarfy :P

$AmA$
11-02-2007, 10:31
Aby tam dojsc musicie isc albo przez folde z keyem 4503 albo przez zamek na senji 4502 a jak przez folde wezcie ze soba kilof :D

--Cienius--
11-02-2007, 10:43
Archeolog TROL!!!!!!!!!!

Kajzer
11-02-2007, 11:10
opowieści "odswiezyc jak najstarszy temat" ciag dalszy :D