Pokaż pełną wersje : PK movie collection by Hansiu
Siemanko, jako że ostatnio nastała moda na kolekcje filmików pk - daje tutaj swoją :) enjoy
FILMIKI POD TIBIE 9.2 - STARE, PRAWIE DOBRE CZASY, NAPEWNO TROCHE LEPSZE NIZ TERAZ xD
KOMENTS PLAX
52 sorc owned by 36 druid
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/20883
45 sorc owned by 36 druid
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22863
46 ms owned by 36 druid
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22862
45 druid owned by 35 druid
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22864
54 ELDER DRUID owned by 32 DRUID
nie moge teraz umiescic tego filmiku z paru powodów, moze kiedys :( (jeśli ktoś chciałby dowiedziec się wiecej na temat akcji z tym 54 ed, private message in tibia plz)
Filmiki umieszczone w kolejności, w jakiej fragowałem
Pozdro :)
PS wiadomośc do wszystkich ludzi, ktorych zfragowałem - chłopaki/dziewczyny, nie bierzcie tego do siebie :( to tylko gra, nie traktujcie tego jak osobistą porażkę, po prostu - chcialem zabić postac o zdecydowanie wyzszym lvlu (nie może więc być mowy o power abustingu), także proponuje wkładać troche mniej agresji po takich akcjach, jest to zupelnie niepotrzebne - TO TYLKO GRA
Pozdro for Hax/Adr - don't take it personal please
Maciek008
17-04-2007, 20:13
Fajne pk ale po c**j klikasz po 100 razy na siebie, zeby zobaczyc, ze jestes druidem?
Saragoss
17-04-2007, 21:03
Fajne pkowanko niezle ich zalatwiles
@Maciek008
Odruch, kiedys zdarzało się, ze okienka typu antyvir wyskakiwały w najbardziej hardkorowych momentach, więc teraz jest to forma odruchu - zabezpieczenia :)
A ogólnie jak filmiki? Comments plz :)
General_Caster
17-04-2007, 23:25
Fajne pk ale po c**j klikasz po 100 razy na siebie, zeby zobaczyc, ze jestes druidem?
Wizav robi to samo 100 x na siebie klika ;D
@edit:
fajne filmiki
a to co ? xD
"kurwa misiek co ty odpierdlasz
mial byc dzis pacc
(26.12.2006 Wtorek)
Vare ~""
Okej, ale jak filmiki? : D
General_Caster
17-04-2007, 23:52
Okej, ale jak filmiki? : D
tak jak mowilem milo mi sie je ogladalo
"kurwa misiek co ty odpierdlasz
mial byc dzis pacc
(26.12.2006 Wtorek)
Vare ~""
To był miss click, akurat na drabinke klikałem a tam był liscik, niezwiązany z tematem jakby co :)
Martinesz
18-04-2007, 16:51
Fajne pk, jednak musze Cie zmartwic xD ja robie lepsze filmy xD
Maxioris
18-04-2007, 19:14
najcowe te filmiki :D
no dalej, oceniajcie prace : )
Jucha Furora
18-04-2007, 21:02
Nejz Serialik;]
Filmik jest wywalony w kosmos jakby to powiedzieć xD Tylko denerwowało mnie to ze klikasz co chwile na siebie jakbyś nie wiedział że jesteś druidem :D Dobra ale to tylko mały szczegół :D.
Wszyscy dobrzy gracze klikają na siebie. Filmy nienajgorze.
co tak mało commentów : (
Sam Gralem Na Titani Ale Ani Razu Cie Niewidzialem Niezle Pekowanie Byscie Zobaczyli Gdybym Filmik Nagral :P
Robert Lublin
20-04-2007, 21:43
Fajne filmy :)
Troche błedów było ale fragi są ;)
Mmm...szkoda ze taki lot... ;s
Tak dalej ;>
Your Kox.
BialyAngel
20-04-2007, 22:12
Siema Hansiu moj ziomku!
Pewno po nicku juz wiesz kim jestem wkoncu dwa moje chary w jednym nicku :>. Gratz filmikow no ale odemnie prawie padles ale lagi no wiesz. Sorry ze nie mam dla ciebie zadnych filmikow jak kogos ubijam ale ludzie fast logaja i nie ma czasu na wlaczenie cam ale jak cos bede mial to dam i jak bedzie duzo sproboje zrobic wmv. I nie huntuje narazie zadnych wyzszych Leveli bo 76rp zapalcil ='(. I wlasnie daje jutro laptopa do naprawy i juz nie dlugo mozesz sprawdzac moj lvl wiesz co mam na mysli :>.
Pozdro,
~ AnGeL ~
Wszyscy dobrzy gracze klikają na siebie.
Sciemniasz ;p Ja tego nie robie
I jak jakis noob zechce napisac "bo nie jestes dobrym graczem" niech sie lepiej zastanowi czy sam jest w co watpie -.-
@ Filmiki
Filmasy dobre, niektórzy sie wogóle nie spodziewali mimo ze sie tam widocznie kreciles. ;]
Wszyscy dobrzy gracze klikają na siebie. Filmy nienajgorze.
Czyli, że co, żeby być pro eful mam klikać na siebie ciągle? wnioskuję to z twojego posta ._.8o
#tłopić
Filmiki fajne fakt parę błędów było ale to się wytnie ^^ pozdro źią.:]
BialyAngel
22-04-2007, 03:46
Hansiu wyslij mi ten filmik co miales wyslac! Znasz mojego maila chyba jak nie to napisz w tibi.
~ AnGeL ~
Szczerze mówiąc jestem fanem Hansiu ;]
ahh ,miło mi to słyszeć :)
Powiem wam, ze wczoraj do kolekcji doszedł 54 ELDER DRUID, zabiłem go Hansiem na lvlu 32, jednak nie moge go umiescic z paru powodów :(
Jesli byłby ktos zainteresowany - private message
@Angel
BialyAngel mowi wlasnie o tym 54 eldre druidzie :)
Pozdro
BialyAngel
22-04-2007, 15:34
Hansiu no kur** dalej nie mam tego filmiku napisz do mnie w tibi jak nie pamietasz maila bo publicznie napewno nie bede podawal.
A tu macie zdjecie jak bije 51 Kina i mial . . . sami zobaczcie ile hp.
http://img259.imageshack.us/my.php?image=kunavaderluckyja9.jpg
Te zdjecie szczegulnie dla Hansiu.
btw. Ten kina uciekl bo klawa padla HuashHAShA wiem ze smieszne :p
~ AnGeL ~
Good pk lecz widzialem pare bledow, szkoda ze loot lipny :P
Ale jak wspominales w moim temacie zabijasz lvle wieksze od swojego dlatego GZ xD
@52 sorc
to nie byl frag? lol-.-?
wogole gosciu budzi sie na koncowym sd i wg mnie nie umiesz grac bo zamiast tego fe powinienes zrobic berka, pomysl co by bylo jakby fe walnelo combo a ty bez utamo stoisz lol^.-
@46 sorc
zal.. zamiast meczyc tego nooba ktory expi na bugach mogles zrobic 2 fe i nie tracic pol bp sd tylko walnac sd w odpowiednim momencie, gdy 2 fe scomboja ..
@45 ms
tez mi wyczyn zabic 45msa bez run..
@45 druid
bozze... n/c
ogolnie slabo ;[
@Amek_PL
Jaki debil, nie warto w ogóle komentować
Nie pisz po 2 posty, zeby temat podbijac i nie czepiaj sie, ze ktos kto gra w Tibie dluzej niz Ty jezdzi sobie po tym jak grasz. Dodanie run pod hotkey to najgorszy update. Teraz byle noob trzyma guzik i fragi leca, wiec nie wiem jakimi umiejetnosciami chcesz sie chwalic :> Jak w dodatku tak nie dopasowane SD do ilosci HP i zle dobrane summony to juz wogole..
ojojoj panowie, widze, ze latwo wam oceniac, chociaz sami w zyciu nie ujebalisbyscie takich lvli :\ czemu? chociazby dlatego, ze nie odwazylibyscie sie zaatakowac kolesia z 10-15 lvlami wyzej. skoro tacy z was pk masters, to docencie chociaz to, ze mimo wszystko spróbowalem z kolesiami na 50~lvlu, samemu mając 32-36...
@Gesior
ten Amek_pl ma 14 lat... tak wiec sam widzisz, ze jego ocena nie moze byc subiektywna, poniewaz prawdopodobnie jest dzieckiem neo, ktore dopiero co poznalo tibie. A co do update, to najgorszy jest chyba ten, bo w poprzednim był jeszcze zachowany zajebisty system gry - druid i sorc rox, knight troche mniej rox (sam grałem knightem), ten update jest zdecydowanie najgorszy
@topic
jak sie podoba?? :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.