Pokaż pełną wersje : Szukam ekipy
Szukam ekipy (chętnych) do stworzenia filmu o Tibi. Coś w rodzaju reklamy. Najlepiej żeby osoba miła komunikator gadu gadu. Bardzo proszę także chętnych do przysyłania filmów ze swoich wielkich polowań i zdobywania questów na
[email protected]
Potrzebuję także pomocy w fotomontarzu. Mimo że jestem nastolatkiem to chętnie stworzę taki projekt.:D Ale sam nie dam rady. Może pomoże mi moderator
masz jakieś problemy ze sobą?
to co tam napisałeś to nie jest ani polski, ani mongolski ani nawet chinski. Twój apel sugeruje ze chcesz zrobic film ale nie wiem czy to bedzie reklama czy polowanie czy quest. Fotomontarz czy jak ty tam to nazywasz to czyste montowanie filmu, a fotomontarz znaczy przekręcania/przeinaczania czegoś na zdjęciu/filmie
Prosze, prosze. Krytyk się znalazł. Mi chodzi o to że te elementy chcę zamieścić w filmie. Niech piszą tylko te osoby które chcą pomóc, nie krytycy
morthifer
17-04-2007, 23:13
Etoric~ przestaniesz ty kiedys tyrać ludzi na dzien dobry ? (;
chlopak dopiero co konto zalozyl
matekk fst bolt
17-04-2007, 23:16
masz jakieś problemy ze sobą?
to co tam napisałeś to nie jest ani polski, ani mongolski ani nawet chinski. Twój apel sugeruje ze chcesz zrobic film ale nie wiem czy to bedzie reklama czy polowanie czy quest. Fotomontarz czy jak ty tam to nazywasz to czyste montowanie filmu, a fotomontarz znaczy przekręcania/przeinaczania czegoś na zdjęciu/filmie
to chyba ty miales jakeis problemy do kazdego cos masz pajac.
Dobra chłopaki, dzięki za pomoc. Tylko nie odbiegajmy od tematu. Czy jest ktoś chętny do pomocy??
hahah ten chłop jest normalnym trollem który nie wie jak zrobić film, a wy go bronicie ganiąc mnie. I co do tego eloziomala up-sam jesteś pajac.
Mimo, że nick Etoric'a czytany od tyłu to Cirote, to muszę się z nim zgodzić. Fotomontaż, hah.
To to montaż filmu. To powiedzcie jak to zrobić, ja nie jetsem trollem tylko sie was pytam bo na googlach nie pisze o filmach do Tibi
To to montaż filmu. To powiedzcie jak to zrobić, ja nie jetsem trollem tylko sie was pytam bo na googlach nie pisze o filmach do Tibi
hahah po co na googlach szukać jak można na tym forum znaleść?
Mandawiers
19-04-2007, 17:45
HAUSHDUASDHASDUASDHUDASUHASUH.
idz do wajdy napewno ci pomoze z rezyserka, a cipsoft ci zaplaci za reklame..
btw. bylbym zapomnial zobacz w slowniku terminow co to zanczy reklama, od tego powinienes zaczac moim zdaniem ;]
The Shodow
19-04-2007, 17:57
hahah po co na googlach szukać jak można na tym forum znaleść?[b]
Znaleźć.
~
[b]Mimo, że nick Etoric'a czytany od tyłu to Cirote, to muszę się z nim zgodzić. Fotomontaż, hah.
Mmmm?
~
Ale i tak sie z wami zgadzam:D
A, i jak nie masz materiałów, poszukaj na www.tibicams.nu
:( :(
nightwish_88
19-04-2007, 18:03
Chętnie bym CI pomógł ale nie mogę się przestać śmiać... :D
LOL
GL ! :]
Chętnie bym CI pomógł ale nie mogę się przestać śmiać... :D
LOL
GL ! :]
Jak się aż tak śmiejesz to dziwne że jesteś w stanie coś napisać... Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to się po prostu nie odzywaj...
@__Pik__
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies <== Bardzo dużo filmów z tibii.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=49389&highligh <== Poradnik o robieniu filmów w wmv.
Mmmm?
~
W moim przekonaniu moja wypowiedź była tak oczywista, iż nie ma sensu jej tłumaczyć.
Pieczka-Saphira
19-04-2007, 23:01
Ludzie dajcie spokoj bo nudne sie zaczyna robic , etoric jedziesz po kazdym jak chcesz niedlugo za Ciebie sie wezna i zobaczymy komu bedzie lyso xD
jak nie macie nic do powiedzenia na temat to sie nie odzywac i tyle
Ludzie dajcie spokoj bo nudne sie zaczyna robic , etoric jedziesz po kazdym jak chcesz niedlugo za Ciebie sie wezna i zobaczymy komu bedzie lyso xD
jak nie macie nic do powiedzenia na temat to sie nie odzywac i tyle
na forum przeżyłem już setki takich idiotów,
co w podpisach mają TaKIePiSemkOiOCzyWisCieBArdzOm0NtrePoFieconko
nie umieją szukac, a na zwrocenie uwagi reagują's*******aj nobie!1111'
spamerów którzy myślą, że to oni odkryli youtube.com
niedzielnych forumowiczów, wejdzie taki raz na forum i to on się wozi
debili którzy nie rozumieją swojego błedu
i ciebie też przeżyje; )
A, i jak nie masz materiałów, poszukaj na www.tibicams.nu
To akurat nie jest za dobry host :>
Nie ma na nim za duzo filmow, a transfer to juz wogole porazka :>
Pisalem z adminem tej strony czemu taki transfer slaby, a on mi napisal, ze ma w domu neta 4mb/s i postawil server na domowym laczu. Oprocz tego to jego dostawca nie ma za dobrych laczy miedzynarodowych i dlatego takie transfery do polski. Zapytalem sie czy nie moze przeniesc strony na jakis server za 2-3 euro miesiac i mialbyl lacze 100mb/s, a on napisal, ze mu kasy szkoda :)
@topic
Jak chcesz jakiejs pomocy z filmem (montaz) to napisz do mnie na GG (2558115).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.