zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojan przeciw lurerom i blokerom(tych ktorzy nas blokują)!!XD

Rurewonu
24-09-2004, 15:54
zginełem na pacerze przez same wyzej wymienione osoby wielokrotnie(5-6) zblokowany lub zabity przez tajemniczego gs krecacego sie kolo mojego gh!!

jezeli wy zgineliscie w podobny sposob wpiszcie sie tutaj!!( mozna zrobic z tego petycje do gm aby kazda informacja zostala sprawdzona...) a nie elfy arcisty krecą sie beztrosko po ab smoki i gs chodzą kolo venore a po powierchni kolo miast krecą sie inne dziwactwa!! a wiec prosze was dąłączcie do mojej wojny przeciw nOObom!!

Arrasekt
24-09-2004, 17:05
no to moja historia:
na Pacerze Kilka dni temu zginołem przez PIER*******o zerka na wieży w orc fortress. był zlurowany przez jakiegoś debila który miał 49 lev. No i przy okazji zaje**ł mi plate legs.Zerka wciągną tam na 100 % z jakimś kumplem dzięki linie.
Mam kumpla, który jest kumplem GMa i tylko bym zapamiętał jego nick by miał bana DOŻYWOTNIEGO. ( ten co mnie zabił był PACCem )

Dwimenor
24-09-2004, 17:18
Harmonia
Rycek lv 20 zloorował mase d-soldków pod wejście do kopalni....Nawet nie było jak się ropnąć.(byłem na lv 15, pall)

Shin Chan
24-09-2004, 17:35
1. Nie macie dowodow zeby ukarac lurerow hyba ze na gorącym uczynku
2. Czy to jest nielegalne??!!
3. Nie na orc fortress tylko zamek kolo Ab
4. Taki juz Zywot Nieuwaznego Gracza"!
5. Pacera to niebezpieczny server szczegolnie Ab i okolice, Pada tam wiecej ludzi niz na PvP .
6. Osobiscie kolega nie umial lurowac archana i obaj bysmy dedli !!

Tomix6
24-09-2004, 23:40
@up ekhm..., archera jak już

PacMan
24-09-2004, 23:48
Od kiedy "lurowanie" jest zabronione...bo albo ja się z księzyca urwałem albo ktoś zgubił wątek...

Deaf Scream
25-09-2004, 08:24
Lurowanie jest jako tako zabrnonione... ale to tez czesc gry.. kazdy sie wkurza ze dednol prze zlurowanego potworka.... pomyslcie innaczej... ile ktos zarobil na waszym dedzie :P j/k :P
a tak powaznie to u mnnie na hibernio gm sie sraly ze trapowanie ludzi jest nielegalne....a ze jest wojna najwyzszych lvv to sie trapowali zeby zabic szybciej ...3 gm sie znalazlo i zonk :]ale na pvp nie powino byc to nielegalne moim zdaniem...w koncu pocos te stolki stoja a gracz moze oddac (teoretycznie) przeciwnikowi .OIstatnio cioy robia z tejh gry taka "cudna" giere ze coraz czesciej odechciewa mi sie wq nia grac..robi sie nudna i monotonna...prawie tak jakbym byl na non pvp :] bo zeby kogos obronic trzeba liczyc skule....a dobra nvm...jak cos przeczytajcie temat system skuli :P

Dariusz
25-09-2004, 08:58
raz szedlem do venore przy moscie byl gs i z 10 trupow ja ucieklem i nic nie stracilem.
raz na 1 poziomie w pierwszej kopalni dwarfow ktos zlurowal 3 dwarfy guardy i 5 dwarfow soldierow no nic dedlem.
raz poszedlem do amazon camp tam w podziemiach byla waska droga valkirie witch amazonki to jakis debil z paccem od razu mowie polak! blokowal mnie a witch mnie zabijal. naszczescie mialem uh.
gram na harmonii
a ten polak co mnie probowal zabic to nie pamietam. lecz pierwsza czesc jego nicka to Piastus..... i cos dalej. X(

PiXik
25-09-2004, 11:44
Lurerstwo jest nielegalne a ban brzmi stupid behaviors omg;/

Dark Vilej
25-09-2004, 17:39
Ja wam cos powiem (czyt. napisze). Lurelow lurowanie naprawde kreci ja wam to mowie. Ja na tescie sobie lurowalem gsy pod wejscie do venore i tak mi sie to podobalo ze, niewazne... Ale chcialem powiedziec ze nawet jakbyscie probowali przekonac lurela zeby nie lurowal to i tak wam sie to nie uda. Sprobujcie sobie sami przy najblizszym tescie polurowac cos, z pewnoscia wam sie to spodoba ^^

Aha i jeszcze jedno ja mowie tylko o test servie, zeby sie ktos nie czepial ze jestem lurelem ^^

Abdul
25-09-2004, 17:42
no to moja historia:
na Pacerze Kilka dni temu zginołem przez PIER*******o zerka na wieży w orc fortress. był zlurowany przez jakiegoś debila który miał 49 lev. No i przy okazji zaje**ł mi plate legs.Zerka wciągną tam na 100 % z jakimś kumplem dzięki linie.
Mam kumpla, który jest kumplem GMa i tylko bym zapamiętał jego nick by miał bana DOŻYWOTNIEGO. ( ten co mnie zabił był PACCem )

ta? i co jeszcze? moze powiesz mi ze znasz guido'a z RL'a i zostaniesz czlonkiem CipSoftu?

p.l
25-09-2004, 17:45
zgodzę się że nie jest przyjemnym uczuciem zginąć od zlurowanego stwora, ja sam zginąłem od dragona idąc do veno. Ale patrząc na to z drugiej strony, gracze wprowadzają troche realizmu (pomijając że uhają zlurowane potwory).

Czy w świecie fantasy jest czymś dziwnym że silne potwory nie siedzą w swoich norach tylko czychają czasem przy szlakach, albo podchodzą pod miasta?