Pokaż pełną wersje : Raport
Czemu mogę wysłać tylko jeden raport na łamanie regulaminu w tibi w tym samym czasie?
Nie, mozesz wyslac ile chesz.
Raporty wysylasz uzywajac skrotu crtl + r, badz piszesz na forum tibia com w dziale gamemasters (pamietaj zeby po ang)
problem w tym, że kiedy chce nacisnąć drugi raz ctrl + r nie nie otwiera się nowe okienko a w tym 1. otwartym nie moge nic pisać.
@up: całkiem dobrym pomysłem byłoby je w takim razie zamknąć.
Tak jak powiedzial pan wyzej. Zeby zlozyc nastepny report musisz zamknac okienko i ponownie nacisnac crtl + r
Pzy pomocy ctrl+r mozesz wyslac tylko 1 wiadomosc, na ktora gm ci odpowie (jak bedzie online). Nie mozesz wyslac drugiej, majac otwarte juz okno raportu.
Czy tam czasmi nie jest napisane, ze prosze nie zamykac okna raportu do czasu odpowiedzi GM? Czy jesli zamkne to okienko to moj raport nadal bedzie wazny i czy ew. gm na niego zareaguje?
TaifunIII
18-04-2007, 21:37
Czy tam czasmi nie jest napisane, ze prosze nie zamykac okna raportu do czasu odpowiedzi GM? Czy jesli zamkne to okienko to moj raport nadal bedzie wazny i czy ew. gm na niego zareaguje?
Nie będzie już ważny jak zamkniesz okienko. A po co piszesz 2 raport naraz..?? nie lepiej 2 jednym raporcie napisać 2...??
Nie będzie już ważny jak zamkniesz okienko. A po co piszesz 2 raport naraz..?? nie lepiej 2 jednym raporcie napisać 2...??
Gratuluje wiedzy o Tibii. Nie mozesz wyslac kolejnej wiadomosci w jednym raporcie do momentu az GM ci nie odpowie.
może troszke więcej napisze, bo nie wszyscy tu wiedza o co chodzi.
Sytuacja: widze kolesia który spamuje w depo tekstem tp plax > wysyłam raport
5 minut później, kiedy gm nie zareagował na raport nt spamującego:
widzę playera który pisze na defalut: sprzedam pacc na 90 dni, 100k, to jest mój noobchar itp itd. i w tym momencie musze wybierac, czy zamknac tamto okno [i anulowac raport?] czy też olać tego drugiego [i pozwolić oszukać jakiegoś naiwniaka]
raportowac do tutora na help channel
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.