PDA

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny.

zeus1985
18-04-2007, 21:25
Wojna dawno się skończyła, więc nie ma co się rozpisywać w starym temacie. Macie nowy temat, i nowe pole do popisu ;p

Baczak
18-04-2007, 22:50
Ale żeś się rozpisał. Chociaż dobrze że już wojny nie ma. Jest spokój na jakiś czas.

RL_Tegax
18-04-2007, 22:50
Dostałem dzisiaj 5 z gery ! MASTA matura moja ahah lol !

Fatespinner
19-04-2007, 17:49
No to gratuluje Banitq. :) co slychac u ciebie ? ;>

P.S

Dalader: Apr 18 2007, 20:31:42 CEST Killed at Level 84 by Ecrusher

Reloop
19-04-2007, 18:08

Trochę spadnie cena na allegro ;)

Marihuans
19-04-2007, 19:37
To byl miss dead xD
Bo ecrusher se hity testowal i niechcacy przedobrzyl xD oddal mu loota.

Btw. Tak slyszalem od jego kolegi wiec nie mowie ze to 100% sure ;]

RL_Tegax
20-04-2007, 00:55
To byl miss dead xD

albo zadużo przyćpał białego skoro 24/7 siedzi i juz mu sie jebie w glacy.

Tosik Tepek
21-04-2007, 00:25
No to gratuluje Banitq. :) co slychac u ciebie ? ;>

P.S

Ważne że nic nie spadło takiego :) A po 2, od 3 dni char już był sellnięty i padł new owner ^^ Już mogę się przyznać że to ja nim grałem, bo jak są takie dziwki na Azurze jak Jasmin Irlawa albo Kitiara~ grająca Aya Mao którym nie można zaufać, bo dla lizania dupy i tibijskiej waluty zrobią wszystko to wiesz ;) Anyway, gratz fraga Adam ^^

Citek
21-04-2007, 10:01
To byl miss dead xD

zle slyszales

Fatespinner
21-04-2007, 12:43
Tosiq no i po co klamiesz ze char byl selniety? jesli leciales po mnie z 2 typkami od ciebie z rl ? ;o Rosorem i Therrionem ? ;> Watpie zeby to byl new owner .. Nie badz smieszny. Aha i new Rosor ma jeszcze 3 tygodnie na oddanie itemkow old rosorowi pamietaj slonce =*

Gammbler
21-04-2007, 13:39
Ważne że nic nie spadło takiego :) A po 2, od 3 dni char już był sellnięty i padł new owner ^^ Już mogę się przyznać że to ja nim grałem, bo jak są takie dziwki na Azurze jak Jasmin Irlawa albo Kitiara~ grająca Aya Mao którym nie można zaufać, bo dla lizania dupy i tibijskiej waluty zrobią wszystko to wiesz ;) Anyway, gratz fraga Adam ^^

hahahaha to ci sie zrymowalo , musisz krotko 3mac swoje dziewuszki

RL_Tegax
21-04-2007, 17:29
hahahaha to ci sie zrymowalo , musisz krotko 3mac swoje dziewuszki

"dziewuszki" hhahehe =P xD

Marihuans
21-04-2007, 23:06
ventar to sprostoj moja wypowiedz bo dokladnie nie wiem a widze ze to temat ktory wielu interesuje :D to mozesz powiedziec o co dokladne chodzilo :D :evul:

Tosik Tepek
21-04-2007, 23:25
Tosiq no i po co klamiesz ze char byl selniety? jesli leciales po mnie z 2 typkami od ciebie z rl ? ;o Rosorem i Therrionem ? ;> Watpie zeby to byl new owner .. Nie badz smieszny. Aha i new Rosor ma jeszcze 3 tygodnie na oddanie itemkow old rosorowi pamietaj slonce =*

Na Daladerze grało 2 ownerów ;) Jednym byłem ja, drugim kumpel z rl ;) jakoś tydzień przed deadem sellneliśmy eq Rosorowi i Therrionowi, po czym Rosor chciał kupić Dale :) Więc ja dostałem pieniążki a drugi owner Rosora ;) Troche skomplikowane ;] A itemów nikt z nas nie zabrał, bo Tomek jest kumplem z rl ;]

Telibris
22-04-2007, 00:51
Azura.. są chętni na nieograniczoną niemal ilośc bp uhów za 3k sztuka? :)

Cors Ent
22-04-2007, 01:10
Tosik kup jeszcze z 5 charow - bo wlasnego jak widze przez 2 lata zrobic nie umiesz :O:O

ale swoja droga jak czytam tibia.com i widze posty yavimavy ktory sie rozpisuje co dof robi/ w co gra/ czego nie robi i dlaczego to tak sie usmiac z tego idzie ze naprawde az chetnie sprawdzam co yav pisze.
"znawca"

azura bez draza to juz nie ta sama azura

Tosik Tepek
22-04-2007, 01:28
Tosik kup jeszcze z 5 charow - bo wlasnego jak widze przez 2 lata zrobic nie umiesz :O:O

ale swoja droga jak czytam tibia.com i widze posty yavimavy ktory sie rozpisuje co dof robi/ w co gra/ czego nie robi i dlaczego to tak sie usmiac z tego idzie ze naprawde az chetnie sprawdzam co yav pisze.
"znawca"

Eh, po co robić chara na tak, ekhm, chujowym serwerze? A jeśli go kupiłem, to ty pewnie Tegaxa na urodziny dostałeś :) Jesteś śmieszny tak samo jak twoje dupowłazy :) Pozdrawiam, i do zobaczenia na przyjaźni :) Wreszcie się spotkamy...

Crazy_Frog
22-04-2007, 04:10

Signed^^..

Cors Ent
22-04-2007, 15:43
Tegax nie jest moim charem, ja tylko na nim gram

no fakt - zamiast zrobic 1 chara swojego na tak "h***" serwie lepiej wydac kase i kupic 5 charow - vivat logika
dupowlazy? hmm a to ciekawe - niby kogo masz na mysli?

Tosik Tepek
22-04-2007, 19:10
Tegax nie jest moim charem, ja tylko na nim gram

no fakt - zamiast zrobic 1 chara swojego na tak "h***" serwie lepiej wydac kase i kupic 5 charow - vivat logika
dupowlazy? hmm a to ciekawe - niby kogo masz na mysli?

Powiem ci ze jeśli mam kase to robię z nią co chce ;] A co do dupowłazów to nie mów że nie wiesz :S Gruba aka Jasmin i Kitiara :]

RL_Tegax
23-04-2007, 00:47
Powiem ci ze jeśli mam kase to robię z nią co chce ;] A co do dupowłazów to nie mów że nie wiesz :S Gruba aka Jasmin i Kitiara :]

sam im spocone kapy lizałes ile wlezie a teraz ublizasz porzadnym ludzia szczylu z glutem w uchu :) Cors dostal Tegaxa odemnie w darowiznie cos nie tak?Do zobaczenia w Fox River ,.,/./.,

Gammbler
23-04-2007, 00:48

obrotne suczki sa wiedza komu dac zeby grac

jasminka_
23-04-2007, 09:57
mmm Emilq tak weszłam na chwilke bo Julita mówiła ze jest coś ciekawego, no więc po pierwsze: Czekam na ten wpierdol na rl ;) Bo wiesz taka szkoda Ci się stała że musisz mnie chyba zabić:P Po drugie Julita czeka na wybite okna w domu bo jakoś nie mogła sie doczekać:) A po trzecie Ty wiesz za co to zrobiłyśmy i nie musisz sie tak wyżalać na forum. Bo prawda jest taka że nigdy żadnym charem nie wbiłeś 40 :) To ja wole wbijać rok 50 lev i mieć frajde że zrobiłam coś sama, a nie jak Ty kupować postacie, tracić siano i nie mieć żadnej satysfakcji.. no może z wyjątkiem pozytywa na allegro :) Takie jest moje zdanie

A maturzystom życze zdanej matury :D:D

Jasmin~

Kitiara
23-04-2007, 10:12
obrotne suczki sa wiedza komu dac zeby grac

Prawie jak giełda co nie?B) 8o 8o 8o

@Emil

Co się z Tobą człowieu stało? Piszesz takie smuty że aż żal dupe ściska.Czekałam wtedy na te okna, ale coś widze się nie doczekałam ;( ;( ;( :baby:

@Jasmin
co się tak moich okien uczepiłaś? Ty go podpuszczasz żeby je wybił! 8o :D

RL_Tegax
23-04-2007, 12:46
Tej no na tym forum jest banda dzieci! " wybije ci okno na rl bo mi nie dalas 10gp ;/ " " masz wpier***l na rl bo mi guardy wybijasz..." lol zenada jakich malo to nawet yavimava tak nie narzeka jak wy :/

Gammbler
23-04-2007, 16:46
[QUOTE=Kitiara;1383665]Prawie jak giełda co nie?B) 8o 8o 8o

HMM Tylko tutaj czyms innym obracaja mm:)

Tosik Tepek
23-04-2007, 16:51
@Tegax
Ona mi lizały a nie ja im :) I nie chodzi mi o tibie :P

@Gruba aka Jasmin
Po 1. Pamiętam jak się chwaliłaś kto twoim charem nie stał na hydrach
Po 2. Ja gadałem o oknach ? Sama Julita mi to wkleiła :SS
Po 3. Wczoraj byłem na Boninie grać w piłkę, ale tam jak zwykle cisza, a Norbert czekał aż znowu ktoś wpadnie :)
Po 4. Mi starcza żeby sobie kupić firmowe ciuchy, buty, papierosy, picie, jedzenie a jak zostanie to sobie chara kupuję, problem ?

PS. Dalader poszedł na allegro :) Pozdro dla kupca który jest noobem !!!

Marihuans
23-04-2007, 16:51
Nowy temat , nowe klotnie :D

Kitiara
23-04-2007, 17:14
[QUOTE=Kitiara;1383665]Prawie jak giełda co nie?B) 8o 8o 8o

HMM Tylko tutaj czyms innym obracaja mm:)

Btw. Jak Ci tam Dj'ka idzie?8o ;) Ostatnim razem,czyli dość dawno coś wspominałeś ze się zaczołeś w to zabawiać.

Qba =]
23-04-2007, 18:09
Chyba jak na wieży +volume- przykręca ;)

:evul:

Cors Ent
23-04-2007, 18:33
Najlepsze ze ja ta cala ekipe Tosików Tepków pamietam jak w cafe pracowalem jak podbijali do mnie i Kana i per "panie Zordanie, panie Corsie- 1 komputer na godzine" i siedzieli w 4 przy kompie i euforia bo nowy monster - dwarf guard, potem sobie po 10 min przekazywali zeby itemy jakies przehandlowac.

a teraz kurcze świecenie kasa w rl, i 10000 sposobów jak to mozna mi / innym wpierdzielic. - ps. Tosik jak sie do mnie zwracasz na forum to trzymaj nadal forme "per pan Cors" jakos tak mi sie spodobala

Marihuans
23-04-2007, 19:02
Najlepsze ze ja ta cala ekipe Tosików Tepków pamietam jak w cafe pracowalem jak podbijali do mnie i Kana i per "panie Zordanie, panie Corsie- 1 komputer na godzine" i siedzieli w 4 przy kompie i euforia bo nowy monster - dwarf guard, potem sobie po 10 min przekazywali zeby itemy jakies przehandlowac.

a teraz kurcze świecenie kasa w rl, i 10000 sposobów jak to mozna mi / innym wpierdzielic. - ps. Tosik jak sie do mnie zwracasz na forum to trzymaj nadal forme "per pan Cors" jakos tak mi sie spodobala

BUAHAHAHA. PER CORSIK , PER TETE ;]

Kullka
23-04-2007, 19:11
@Jasmin-To ja wole wbijać rok 50 lev i mieć frajde że zrobiłam coś sama, a nie jak Ty kupować postacie, tracić siano i nie mieć żadnej satysfakcji.. no może z wyjątkiem pozytywa na allegro :)

Ps.No Grubasq ja to mialbym jeszcze jakąś satysfakcje z 50 jakbym ją wbił za swój cash,a nie żerował non-stop na Sirmaćku wydajac 100k na 1lvl up^^

btw. Sir~ mam jeszcze rozmowy na gg jak to Jas~ mi sie chwalila ze zajebala Ci z Kiti z domq k-seta i boh,pozniej jakies explo i cieszyly sie z tego jaki Ty to naiwny jestes-.-...Dziewczyny wiedza komu i jak dupe lizać..

mebiasty
23-04-2007, 20:53

he
zawsze sie zaliles ze w cafe do kana bylo "panie zordanie" a do ciebie "ty, cors"
zdecyduj sie wkoncu :P

Tosik Tepek
23-04-2007, 21:23

To ja do nich nie należałem ;] Chodzi Ci chyba o niskiego blondyna? To nie ja :) Spotkajmy się na rl i z chęcią pogadam z Tobą, tylko nie wiem kto do kogo pan wtedy będzie mówił ^^

Tosik Tepek
23-04-2007, 21:24
he
zawsze sie zaliles ze w cafe do kana bylo "panie zordanie" a do ciebie "ty, cors"
zdecyduj sie wkoncu :P

OWNED !!! HAHAHAHAHA

Fatespinner
23-04-2007, 21:43
TOsiq porazka do mnie tez miales wleciec na piatkowo kiedys jak czekalem w domu to niby mowiles ze byles .. ;o a jakos nikogo nie spotkalem na dole w klatce -.-

P.s
COrs ja moge do ciebie mowic jak chcesz ;]

Marihuans
23-04-2007, 22:18
Tosik. z iloma ty osobami sie umawiales to ja komentowal nie bede....
raz tegax , potem ktos tam znowu , teraz corsik ehhh ehhh ;]

Gammbler
24-04-2007, 01:05
;1384230']Chyba jak na wieży +volume- przykręca ;)

:evul:

ale mamcia mi ciagle przycisza
kullka "Ps.No Grubasq ja to mialbym jeszcze jakąś satysfakcje z 50 jakbym ją wbił za swój cash,a nie żerował non-stop na Sirmaćku wydajac 100k na 1lvl up^^" anorektyk sie odezwal:P

Qual
24-04-2007, 03:38
OMG co to za temat wogole... boz... zamknijcie to bo az zal sciska jak cie czyta te wypociny gowniarzy ... ;p

Pozdro old Tegaxizinho ;)))

RL_Tegax
24-04-2007, 08:38
OMG co to za temat wogole... boz... zamknijcie to bo az zal sciska jak cie czyta te wypociny gowniarzy ... ;p

Pozdro old Tegaxizinho ;)))

Pozdro Mexonothcie Straszny ! Jak tam leci?

Marihuans
24-04-2007, 13:24
Mexe:
To po co przychodzisz i piszesz skoro dla gowniarzy :D

Reloop
24-04-2007, 13:51
Pozdro z Tychów Bartek of demon(Kuba of Rat) i dla ludzi z Bełchatowa. @ Gamm~ Dj fajna sprawa :p życzę powodzenia w graniu.

Najlepsza Azura była wtedy gdy grali Szwedzi.

Tosik Tepek
24-04-2007, 14:08
Tosik. z iloma ty osobami sie umawiales to ja komentowal nie bede....
raz tegax , potem ktos tam znowu , teraz corsik ehhh ehhh ;]

To Tegax miał do mnie wpaść ;] I nadal pamiętam. Co do Corsa, to cały czas bywam na przyjaźni, grając w piłkę czy to siedząc z kumplami, a on grzeje dupe w chacie bo na osiedlu nikt go nie lubi z tego co wiem. A co do Ciebie Fate~ już pisałem, spotkamy się kiedyś napewno, nie musze jeździć ;]

Gammbler
24-04-2007, 14:48
Pozdro z Tychów Bartek of demon(Kuba of Rat) i dla ludzi z Bełchatowa. @ Gamm~ Dj fajna sprawa :p życzę powodzenia w graniu.

mi granie to chyba na nerwach najlepiej wychodzi:D

Reloop
24-04-2007, 14:59
Od czegoś trzeba zacząć :p

Drox
24-04-2007, 15:31

Dzięki dzięki i również pozdrawiam :)

Qba =]
24-04-2007, 15:41
Who the hell is Bartek of Demon ? 0.o Pozdro również Tychy ;)

W ostatni weekend, przy okazji meczu wpadł do nas 'pan Zordan' i 'pan Poll', a jak opowiadali o tych kawiarenkowych przygodach, to mało co zębów nie połknąłem ze śmiechu ^^. Ale o sikach Tępaka nie wspominał nikt...

Peace.

Kullka
24-04-2007, 16:36
Ekhm Pozdro dla Bełchatowa... Qba:*"Świnka skarbonka _/" Oki 4ever :* i Krystian:* 3mcie sie tam,mam cichą nadzieję kiedyś sie "styknąć" ;)Pzdr^^

Ps.Gammbler nie mam zamiaru sie tu kłócić ani Ci ubliżać więc daruj już sobie ;] Mr. "DJ" :baby:

Ise~
24-04-2007, 18:24

A o mnie jak zwykle wszyscy zapominają. ;(

Gammbler ...
Hej Hej DJ ! Łapiesz z nami fazę !
Hej Hej DJ ! Za chwilę głośno wszyscy razem !
Hej Hej DJ ! Czego chcieć dziś więcej ?
Nie ma na co czekać w górę wszystkie ręce !
Na na na na, dobry DJ tutaj gra !
(tutaj gra DJ Gammbler!)

chr chr chr :D

Pozdrawiam ...

Gammbler
24-04-2007, 19:18
@kullus ja Ci nie ublizam ale czy nie wyszlo na moje?

Kullka
24-04-2007, 21:59
Tzn w jakim sensie :>?

Tosik Tepek
25-04-2007, 09:21

Tak wogle to ja nigdy nie powiedzialem do ciebie przez Pan :P lol jesli juz to moze chudy szczawiu zrobiony w.... !! i nie pier*** glupot,bo naprawde zbiera ci sie grrr, jestem ciekaw co powiesz jak juz sie spotkamy ku**, juz nie bedzie "Mamo,prosze ratuj....." do kana nigdy nie powiedzialem przez pan tylko Kanik a z reszta huj cie to obchodzi !!! :)
aha i jeszcze jedno ty pracowales w kaffe? hahahahah chyba ja zrobiles raz kompa to dali ci posiedziec z 2h i taki byl tego final lol hahahahh :)
Zawsze byles gnebiony tam, jak widziales polla to bylo " ja tam nie wejde ja sie boje, robie w majtki"
wiec co masz do powiedzenia ?
Pozdro Dla Pana cORSA <- ops chyba z malej :/

Marihuans
25-04-2007, 11:56
KEY LOGER GUYS :D
myslales up ze scan zly zadziala ?? lol

rozszerzenie ***** ;]

Dandrag
25-04-2007, 16:10
Kurcze dawno mnie tu nie było ale widze że nic nie straciłem. Nadal ten sam żałosny poziom wypowiedzi, banda rozpieszczonych dzieciaków których nie kontolują rodzice, wypowiada sie o Tibii łącząc ją z życiem prywatnym. Połowa z was jest tak mocna w gębie że mogłaby góry przenosić B) Zobaczymy kto się będzie śmiał po maturze albo testach gimnazjalnych, tam możecie pokazać jakie to z was "kozaki", bo że tak powiem każdy ma równe szanse, wszystko sie odbywa na tych samych zasadach. Poza tym poprzez Tibie nie zarobicie na "chleb". Swojego czasu też w nią grałem ale nie odbiła sie tak negatywnie na moim zachowaniu jak u niektórych z was. Zreszta ktoś musi tu napisać coś konstruktywnego :p Można by tu cały esej napisać ale nie chce mi sie, mam ciekawsze rzeczy do roboty. Tak więc wszystkim piszącym jakieś egzaminy życze powodzenia a później sie przekonamy komu ta gra zaszkodziła a komu nie.

Pozdrawiam,
Dan~ ;)

Pavvulonik
25-04-2007, 16:55
Domyślny Uwaznie posluchac!!!!!!Niedac sie hakerom!!!
Jestem Z Forum Tibi Org Prosze Uwazac Na Virusy Typu Owntibia!!!!!!!
Niedajcie Sie Z Czasem Probojemy To Zwalczyci Ale Okazuje Ze To Powazny Problem Wiec Sluchajcie Probowalem Dzisiaj Sciagnac Filmik Sciagam I Co AntiVir Mi Oszalał Patrze a Tu Trojan Wiec Jak Narazie Jedyna Metada jest AntiVirus
Kaspersky Anti-Virus Jak Narazie To On Wykrywa Te Paskudne Zarazki.
Opis Programu:Wielokrotnie nagradzany program antywirusowy, należący do czołówki najlepszych produktów w swojej grupie. Narzędzie umożliwia identyfikację oraz usuwanie wirusów z plików, baz poczty elektronicznej (formaty MS Outlook, MS Outlook Express, MS Exchange, Eudora, MS Mail, Pegasus Mail, Netscape Mail, JSMail, elementy MIME i SMTP/POP3, obiekty OLE i treść wiadomości), programów, boot-sektorów i z pamięci głównej.plikacja znakomicie współpracuje z klientami poczty elektronicznej sprawdzając pocztę przychodzącą i wychodzącą w czasie rzeczywistym (współpracuje z dowolnym klientem pocztowym wykorzystującym protokoły POP3 i SMTP). Wykrywa i eliminuje znane i większość nowych (algorytm heurystyczny) wirusów komputerowych, włącznie z wirusami polimorficznymi i samoczynnie szyfrującymi się, wirusami skryptowymi, wirusami stealth i phantom, trojanami, wirusami HTML, makrowirusami (takimi jak te infekujące pliki Word'a, Excel'a i Access'a). Program wykrywa także wirusy w plikach skompresowanych (ZIP, ARJ, LHA, RAR, itp.) i usuwa zarażone pliki (ARJ, CAB i RAR).
licencja/cena Trial (30 DNIOWA ZA DARMO)
producent / dystrybutor Kaspersky Lab
rozmiar pliku 11.93 MB
Mozna Go Sciagnac Nizej Podalem Link

Download:http://www.speedyshare.com/125881578.html

Pamietajcie Niedajcie Sie Nabraci Ani Niedajcie Odebrac Tego Co Naprocowaliscie!!!!!!!!!!!!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~Pozdorwienia Od Tibi.org.pl~~~~~~~~~~~~~

AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA A TY CO NIBY DALES W TYM LINKU 8o

Pavvulonik
25-04-2007, 16:59
Tak wogle to ja nigdy nie powiedzialem do ciebie przez Pan :P lol jesli juz to moze chudy szczawiu zrobiony w.... !! i nie pier*** glupot,bo naprawde zbiera ci sie grrr, jestem ciekaw co powiesz jak juz sie spotkamy ku**, juz nie bedzie "Mamo,prosze ratuj....." do kana nigdy nie powiedzialem przez pan tylko Kanik a z reszta huj cie to obchodzi !!! :)
aha i jeszcze jedno ty pracowales w kaffe? hahahahah chyba ja zrobiles raz kompa to dali ci posiedziec z 2h i taki byl tego final lol hahahahh :)
Zawsze byles gnebiony tam, jak widziales polla to bylo " ja tam nie wejde ja sie boje, robie w majtki"
wiec co masz do powiedzenia ?
Pozdro Dla Pana cORSA <- ops chyba z malej :/

Troszke mi ciebie zal poco straszysz ich na rl da ci to cos ?

Ise~
25-04-2007, 22:38
Troszke mi ciebie zal poco straszysz ich na rl da ci to cos ?

TAK ! Da mu satysfakcje, bo będzie myślał, że ktoś się go boi. 8o

Qba =]
27-04-2007, 11:33
Nie matura, lecz chęć szczera, Dan ;)
Jak nie teraz... To za rok B]

Saxe
27-04-2007, 17:46
@Tegax
;*

@Napletek
Wow, co za kozak! Taki z ciebie szczur że aż żal trutkę wystawiać, raz z miotły pizgnąć w pysk i nima :D Ja byłem w caffe te kilka razy i za każdym razem Cors siedział i kompa grzał za free więc nie rozumiem dlaczego miał by się bać Polla. Czasem nawet był sam i kafeji pilnował więc te bajki o złym smoku Corsem zwanym to ci chyba mamunia na dobranoc opowiada.

@Danrag
Thx, za tydzień maturka :D Ledwo niemca na 2 wyciagnąłem :p

@Cors
Gratulacje zostania absolwentem ZSK ^^

Cors Ent
27-04-2007, 21:26
Hehe ja nawet swoje klucze do cafe mialem - wiec paru rzeczy napisanych przez tosika co najmniej nie rozumiem

@Saxe - dziekuje i gratuluje wzajemnie :)
wreszcie koniec :D - teraz czas to oblac :D:D:D

Drox
28-04-2007, 09:51
Powodzonka Maturzyści !!!!!!!!
Pamiętajcie !! Wykształcenie nie piwo ... Nie musi być pełne ;d;d;d

Franco
29-04-2007, 22:14
Hehe ja nawet swoje klucze do cafe mialem - wiec paru rzeczy napisanych przez tosika co najmniej nie rozumiem

@Saxe - dziekuje i gratuluje wzajemnie :)
wreszcie koniec :D - teraz czas to oblac :D:D:D

No no Panowie jak widze egzaminy za pasem.Szczerze gratuluje a tym co dopiero beda pisac to 3mam za nich kciuki.

Co do tego forum.

Kiedys moze i bylo tu warto zagladac ale teraz zenada jakich malo.Jak nie wyzwiska to przepychanki -zobaczysz zrobie ci to i to w rlu.

Poprostu plakac ze smiechu moge.Lepiej pilnujcie szkoly lub pracy.

Pozdrawiam Ekipe z Belchatowa,Poznania i caly Dof oraz ludzi ktorych moge nazwac "kolegami"

Pozdrawiam Adam-Old Franco:)

Gammbler
01-05-2007, 11:06
zamiast kciukow idz sie pomodl:D

Eldyn
01-05-2007, 13:37
Niektorzy nigdy nie dorosna, emil sieje postrach na forum, ze cala Polska sie boji :(

Zolwik
01-05-2007, 22:45
Dzien dobry czesc i czolem pytacie skad sie wzialem? Jestem wesoly alek mam na przedmiesciu domek a w domku prad swiatlo gaz... moge napisac jeszcze raz

Pozdro,
Drazharm z wanted

Tosik Tepek
01-05-2007, 23:27
Niektorzy nigdy nie dorosna, emil sieje postrach na forum, ze cala Polska sie boji :(

Boją się czy nie, wisi mi to :) A dorostać nie chce, dobrze mi teraz :) A to co obiecałem JA a nie ktoś z moich kumpli rl zrobię prędzej czy później, zawsze dotrzymuje słowa :)

PS. Golona i Julita
Czemu tak szybko z GORa wyleciałyście jak Małpe zobaczyłyście? Albo prosiłyście boro żeby nie mówiła że jesteście na TKKF?? Szkoda że na Przyjaźni w piłkę wtedy grałem :(

Gammbler
02-05-2007, 00:06
PS. Golona i Julita
Czemu tak szybko z GORa wyleciałyście jak Małpe zobaczyłyście? Albo prosiłyście boro żeby nie mówiła że jesteście na TKKF?? Szkoda że na Przyjaźni w piłkę wtedy grałem :([/QUOTE]

hahaha "golona" wezz nie ublizaj psiapsiulce

Cors Ent
02-05-2007, 02:59
Uciekam do Irlandi, w kraju nie mam juz zycia

15 letni tosik i jego crew 12-15latkow ganiaja mnie po wszystkich najczarniejszych rynsztokach poznania :(
czas uciekac poki jeszcze zyje i mam wszystkie konczyny :o

Marihuans
02-05-2007, 10:42
Boją się czy nie, wisi mi to :) A dorostać nie chce, dobrze mi teraz :) A to co obiecałem JA a nie ktoś z moich kumpli rl zrobię prędzej czy później, zawsze dotrzymuje słowa :)

PS. Golona i Julita
Czemu tak szybko z GORa wyleciałyście jak Małpe zobaczyłyście? Albo prosiłyście boro żeby nie mówiła że jesteście na TKKF?? Szkoda że na Przyjaźni w piłkę wtedy grałem :(

Forum To WYDARZENIA ZE SWIATA AZURA, a nie PIERDOLY O ZYCIU TOSIKA

Tosik Tepek
02-05-2007, 16:56
@Cors
Mam 13 lat ^^ Bądź dzisiaj na os. Przyjaźni przy boisku koło twojego bloku ok. 19 to pogadamy :)

@Mari~
A są jakieś wydarzenia

@Gamm~
Ja nie opowiadałem jak to mi Golona laske przy expie robiła ^^

RL_Tegax
02-05-2007, 19:07
@Cors
Mam 13 lat ^^ Bądź dzisiaj na os. Przyjaźni przy boisku koło twojego bloku ok. 19 to pogadamy :)

Tosiczku to chyba Ty mu chcesz "nastukać" wiec przejdz sie sam po niego wraz ze swoim haremem 12sto latków, no chyba ze mamusia zabrania sie oddalac od wychodku : ) Zaniedługo odwiedze Farula tzn Saxeboze wiec wpadne pogadac :* a miejsce ustale sam. ^^ ^^ ^^

Pozdro dla ludzi z DOF : ) and ofc Farula :*

Cors Ent
02-05-2007, 21:04
Daj znac jak bys byl w Poznaniu :)

Gammbler
02-05-2007, 22:22
@Gamm~
Ja nie opowiadałem jak to mi Golona laske przy expie robiła ^^[/QUOTE]

bzduuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa

Tosik Tepek
02-05-2007, 23:50
Tosiczku to chyba Ty mu chcesz "nastukać" wiec przejdz sie sam po niego wraz ze swoim haremem 12sto latków, no chyba ze mamusia zabrania sie oddalac od wychodku : ) Zaniedługo odwiedze Farula tzn Saxeboze wiec wpadne pogadac :* a miejsce ustale sam. ^^ ^^ ^^

Pozdro dla ludzi z DOF : ) and ofc Farula :*

ul. Owsiana, zapraszam ^^

@Cors
czemu Cię nie było ? ponad 2h graliśmy :(

Crazy_Frog
03-05-2007, 00:00
Temat umarł >...<

A teksty ja ci wpier*ole wpadne na chate rozpier*dole staja sie nudne i przykre :s . I pomyslec ze taka zryta gra jak Tibia moze dac ludziom powód do pieprzenia takich bzdur.

Pozdro :)

Gammbler
03-05-2007, 00:28

@Cors
czemu Cię nie było ? ponad 2h graliśmy :(

nie chcial ci siary narobic przy kolegach jescze byz kolezanki swoje naslal

RL_Tegax
03-05-2007, 02:21

oszz..... Nie lubuje sie w płatkach owsianych chockapicu :* Ale wiesz jakby co to zachowaj sie na faceta za jakiego sie masz i nie sprowadz mi połowy Poznania rozwydrzonych brzdąców bo nie chce odganiac much od siebie ....

@ off

z tymi laskami przy expie to niezly motyw, taka rekreacja podczas expa :D ktora to taka miła ?:D

Gammbler
03-05-2007, 12:49
@ off

z tymi laskami przy expie to niezly motyw, taka rekreacja podczas expa :D ktora to taka miła ?:D[/QUOTE]

wlasnie ktora , ja to bym sie skupic na uhaniu nie mogl:P

RL_Tegax
03-05-2007, 13:44
@ off

z tymi laskami przy expie to niezly motyw, taka rekreacja podczas expa :D ktora to taka miła ?:D

wlasnie ktora , ja to bym sie skupic na uhaniu nie mogl:P[/QUOTE]

hiehihiihe dokładnie ....

Tosik Tepek
03-05-2007, 21:23
nie chcial ci siary narobic przy kolegach jescze byz kolezanki swoje naslal

Marze o tym żeby mi siary narobił !

@Tegax

Wpadnij, ktoś Cię napewno zaprowadzi na to zadupie moje :)

zeus1985
03-05-2007, 21:59

"znawca"

Ty swojego zrobić przez 3 lata nie umiałeś ;]
Widzę, że ciągle żywisz jakieś urazy, to pewnie jeszcze te z dzieciństwa wyłażą... btw, weź czasem słownik języka polskiego bo coś z ortografią u Ciebie słabo "dzieciaku neostrady".

Ja jak chcesz mogę do Ciebie mówić "Per Ty pedale"
Śmiejesz się z Tosika? Zobacz na jego wiek a na swój, widzisz jakąś różnice? Nie? To kup sobie okulary... Najlepiej takie jakie ma Stępień z 13 posterunku, będą Ci pasować ;]
Ty od początku grania w Tibie byłeś wielkim znawcą i wiedziałeś wszystko co i jak... Prawda? Guarda to klepałeś już pewnie na 10 levelu z fista ;) Zejdź z ludzi, bo wkrótce oni wejdą na Ciebie i może być trochę ciężko... I znowu taka mała prośba ode mnie: Zajrzyj czasem do słownika, to nie boli...

Dobra, koniec Corsowych Offtopów...
Falzer ma hunta u Draza, ale pewnie nie na długo. Za kilka dni wszystko wróci do normy i będzie cacy, przecież Drazharm nie chce zostać wygnany z Azury...

@Cors
I jeszcze jedna prośba, udaj że tego posta nie widziałeś, przecież nie chcemy kolejnej kłótni na forum... Stać Cię chyba na to, jesteś chyba wystarczająco dorosły, nieprawdaż?

Marihuans
03-05-2007, 22:41
zeus1985
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent Pokaż post

"znawca"

Ty swojego zrobić przez 3 lata nie umiałeś ;]
Widzę, że ciągle żywisz jakieś urazy, to pewnie jeszcze te z dzieciństwa wyłażą... btw, weź czasem słownik języka polskiego bo coś z ortografią u Ciebie słabo "dzieciaku neostrady".

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent Pokaż post

Ja jak chcesz mogę do Ciebie mówić "Per Ty pedale"
Śmiejesz się z Tosika? Zobacz na jego wiek a na swój, widzisz jakąś różnice? Nie? To kup sobie okulary... Najlepiej takie jakie ma Stępień z 13 posterunku, będą Ci pasować ;]
Ty od początku grania w Tibie byłeś wielkim znawcą i wiedziałeś wszystko co i jak... Prawda? Guarda to klepałeś już pewnie na 10 levelu z fista Zejdź z ludzi, bo wkrótce oni wejdą na Ciebie i może być trochę ciężko... I znowu taka mała prośba ode mnie: Zajrzyj czasem do słownika, to nie boli...

Dobra, koniec Corsowych Offtopów...
Falzer ma hunta u Draza, ale pewnie nie na długo. Za kilka dni wszystko wróci do normy i będzie cacy, przecież Drazharm nie chce zostać wygnany z Azury...

@Cors
I jeszcze jedna prośba, udaj że tego posta nie widziałeś, przecież nie chcemy kolejnej kłótni na forum... Stać Cię chyba na to, jesteś chyba wystarczająco dorosły, nieprawdaż?

__________________________________________________ _______________________

Sam ta klotnie zaczynasz....
Po co piszesz skoro nie chcesz klotni. Cors ci napewno odpisze.
No fakt pewnie wroci do normy ale po tych wyzwiskach ktore byly na vencie to watpie ;]
Napewno Prinzz~ wolferine i jeszcze paru zostana w tamtej gildi.
Moze to bedzie tak jak z belchatowem a moze poprostu zaplaca i wroci all do normy ;)

zeus1985
03-05-2007, 23:02
@up
Coś Ci cytowanie nie wyszło ale nvm...
Sądzę, iż wkrótce się pogodzą. Przecież nikt nie chce opuszczać tak wspaniałego serwera jakim jest Azura ;]

Marihuans
03-05-2007, 23:27
@up
Coś Ci cytowanie nie wyszło ale nvm...
Sądzę, iż wkrótce się pogodzą. Przecież nikt nie chce opuszczać tak wspaniałego serwera jakim jest Azura ;]
Nie mialem problemow tylko dalem odpowiedz a nie cytuj

RL_Tegax
03-05-2007, 23:47
Z tego co pamiętam to Yavi jest największym znawcą tibi ^.- .

zeus1985
03-05-2007, 23:49
Z tego co pamiętam to Yavi jest największym znawcą tibi ^.- .

To coś źle pamiętasz...

EDIT
Kruchy Mag coś sie nam kruszy...
May 03 2007, 22:52:44 CEST Died at Level 95 by a blue djinn

mebiasty
04-05-2007, 09:49
To coś źle pamiętasz...

najwiekszym znawca Tibii jest emas aka paczkozerca!!!11

Marihuans
04-05-2007, 10:35
May 03 2007, 11:49:39 CEST Killed at Level 92 by Ecrusher

Pierwszy frag po konflikcie :D

Tosik Tepek
04-05-2007, 19:38
najwiekszym znawca Tibii jest emas aka paczkozerca!!!11

haha, taaa, Emas to najlepiej wie o co lata :P

Fatespinner
04-05-2007, 21:51
na pewno lepiej od Ciebie ;)

Tosik Tepek
04-05-2007, 22:29
na pewno lepiej od Ciebie ;)

A czy ja mówię że nie?

beznick
04-05-2007, 23:33
tosik pocisnij mi na starych bo mnie wkurzyli :)

Tosik Tepek
04-05-2007, 23:36
tosik pocisnij mi na starych bo mnie wkurzyli :)

Pokaż posta gdzie jade na rodziców kogololwiek :)

kruchy
05-05-2007, 01:21
To coś źle pamiętasz...

EDIT
Kruchy Mag coś sie nam kruszy...
May 03 2007, 22:52:44 CEST Died at Level 95 by a blue djinn

23:45 You advanced from Level 94 to Level 95. I wyjebka na ciebie, widze ze tobie strasznie sie nudzi.

zeus1985
05-05-2007, 09:36
23:45 You advanced from Level 94 to Level 95. I wyjebka na ciebie, widze ze tobie strasznie sie nudzi.
Do 100 jeszcze długa droga ;p

btw, Urbexx myśli że jest fajny i napisał do Sandry na MSN, że DoF może zapłacić i wrócić na Azure lol

Fatespinner
05-05-2007, 11:17
Do 100 jeszcze długa droga ;p

btw, Urbexx myśli że jest fajny i napisał do Sandry na MSN, że DoF może zapłacić i wrócić na Azure lol

no na bank.maja placic zeby pozniej padac.hahahahahahha

Legiionista
05-05-2007, 11:48
@ off

wlasnie ktora , ja to bym sie skupic na uhaniu nie mogl:P[/QUOTE]

Huh Powiedz mi Lukasz czy Ty wogole kiedys byles w stanie sie uhac ?? - Te twoje deady Na gsach hahaha . Najlepsza polew byla z Frankiem jak mowiles "Jestem W Ank Szukam Sqli"
"exiva Gammbler - he is on east . a ja w venore .... "
Dla mnie byles zawsze smiesznym czlowiekiem ;D:D:D:D:D dalej z Ciebie polewamy to by bylo na tyle .....

Yours , Bakus ^^

Aha Pozdro Dla Saxe , Kruchego i Citqa Od Bakusia :*:*:* Pamietacie mnie jeszcze ;>

Gammbler
05-05-2007, 13:59
yyyyyyyyyyyy

Gammbler
05-05-2007, 14:03
widocznie skuli juz nie bylo w ank albo mi uciekly a jesli chodzi o uhanie to ja przynajmniej mialem co uhac nie to co ty 50 rycka na serwie non pvp a jesli o twoja znajomosc to znales mnie tylko jako ludzika z gierki a nie jako czlowieka
zdrowka życzę twoj gambi:))

Legiionista
05-05-2007, 14:08
btw. zauwaz ze czas leci do przodu , czasy sie zmieniaja nie gram jednym charem... ;] a moj skromy 116 ms na celescie robi wrazenie o.O . Pozdrawiam ;]

Tosik Tepek
05-05-2007, 15:24
btw. zauwaz ze czas leci do przodu , czasy sie zmieniaja nie gram jednym charem... ;] a moj skromy 116 ms na celescie robi wrazenie o.O . Pozdrawiam ;]

116 MS na non pvp :o Zrobiłeś na mnie wrażenie!!! A dla tych co napiszą że mam zrobić takiego to od razu odpowiadam: Po co mam robić takiego chara jak tibia jest nudna.

Legiionista
05-05-2007, 15:44
1. Ktos Cie Pytal o Wypowiedz ?? Nie !
2. Skoro Tibia jest nudna to po co wypowiadasz sie na forum o jej tematyce??
3. Smieszny jestes ;]

Gammbler
05-05-2007, 15:59
3. Smieszny jestes ;]

SKORO ON WYPOWIADA SIE ZE TIBIA JEST NUDNA TO CZEMU TY MOWISZ O SWOJEJ POSTACI NA CELESCIE A TO EJST FORUM PT AZURA

Fatespinner
05-05-2007, 17:23
no tak...robi wrazenie...non pvp-najs.a tam i tak nic nie znaczysz.zreszta tu tez:)

Rev'ico
05-05-2007, 18:18

MS NA NON PVP SZCEGÓLNIE ROBIA WRAZENIE BAUAHHAHAHAHA !!!!!!!!8o 8o

Tosik Tepek
05-05-2007, 21:40
3. Smieszny jestes ;]

Hmmm, granie w tibie jest nudne :) A to forum poprostu kocham :] I tak tu ch*ja o tibi gadają xDD

@Fate~
Ty też nic nie znaczysz tutaj, ja też i jak 3/4 forum wypowiadające się w tym temacie i to nas łączy ^^

Fatespinner
05-05-2007, 22:24
no tak,nikt nic nie znaczy TUTAJ;( ale moze gdzie indziej?ale na bank nie 116ms na swiecie non-pvp ktory sie chwali, hahahahaha

a do tibi wracajac na azurze ladny burdel.

Najpierw Minavand powiedział ze hunci faurona, pozniej Draz ze Fauron nie bedzie hunted bo juz zaplacil za swoje, a Mina powiedzial ze on bedzie go huncil.I co zrobil wielki draz?Pozegnal faurona z wanted bo sie boi.

I tak powinno byc;)

Tosik Tepek
05-05-2007, 23:34
no tak,nikt nic nie znaczy TUTAJ;( ale moze gdzie indziej?ale na bank nie 116ms na swiecie non-pvp ktory sie chwali, hahahahaha

a do tibi wracajac na azurze ladny burdel.

Najpierw Minavand powiedział ze hunci faurona, pozniej Draz ze Fauron nie bedzie hunted bo juz zaplacil za swoje, a Mina powiedzial ze on bedzie go huncil.I co zrobil wielki draz?Pozegnal faurona z wanted bo sie boi.

I tak powinno byc;)

Pisałeś że masz sprawe to się odezwij na tym gg -.- ja siedze na niewidocznym prawie cały czas.

A co do Azury - niech się powybijają :)

Fatespinner
06-05-2007, 00:19
"A co do Azury - niech się powybijają :)"

ta-DIE BICZE'S!

RL_Tegax
06-05-2007, 12:06
Pięknie by było gdyby DOF sie wyplacił :D wreszcie spokój ,szybki spawn etc etd :D ale tak czy siak by smierdziało gnidami wokoło.Mowa o wantedos al paczinos.

Malarzg
06-05-2007, 12:17
Azura stała się światem pvp-enfo. TYlko by się zabijali :P

zeus1985
06-05-2007, 12:45
Pięknie by było gdyby DOF sie wyplacił :D wreszcie spokój ,szybki spawn etc etd :D ale tak czy siak by smierdziało gnidami wokoło.Mowa o wantedos al paczinos.

No ba ;) Ja proponuje, aby Wanted Nam się wypłaciło jak chcą abyśmy grali i chcą mieć szybszy resp hahahaha
Pewnie dla szybszego respu każdy z nich na MC siedzi noobem w depo ;d

Van ent
06-05-2007, 14:05
I co zrobil wielki draz?Pozegnal faurona z wanted bo sie boi.

I znowu fauron jest w wanted. 8o :D
A powiedz mi według Ciebie to czego miał sie bać drazharm???

Fatespinner
06-05-2007, 15:38
I znowu fauron jest w wanted. 8o :D
A powiedz mi według Ciebie to czego miał sie bać drazharm???

nie czego tylko kogo.
Minavanda.

ale z tego co wiem juz jakos sie dogadali i fauron znow w wanted ;)

Gammbler
06-05-2007, 22:41
No ba ;) Ja proponuje, aby Wanted Nam się wypłaciło jak chcą abyśmy grali i chcą mieć szybszy resp hahahaha
Pewnie dla szybszego respu każdy z nich na MC siedzi noobem w depo ;d

Ty to nie doff o ile mi wiadomo;)

tajemniczy111
06-05-2007, 22:47
eh...
Przeczytalem ten temat od poczatku do konca i stwierdzam, ze mi was zal ;/
O zyciu tosika i corsa moglbym juz napisac ksiazke, jawi ktory nudzi sie w domu i pisze bzdury na kazdym z forum(zarowno tutaj jak i na tibia.com), gamm... ktorego nie chce mi sie komentowac( do tej pory nawet nie nauczyl sie edytowac postow :( _/ DJ), tegax dla ktorego skonczenie podstawowki bylo wyczynem ;/ etc...
Powinniscie sobie jakis blog zalozyc aby wypisywac te wasze "historyjki", a nie zasmiecac tym forum ;s.
Nalegam o zamkniecie tego "tematu", bo wiekszosc osob wypowiadajacych sie tutaj osob, poprostu nie gra, a wydarzenia z seerva dochodza do nich od 3osob.
Btw.
Powodzenia jutro maturce z inglisz
@up
oj az sie zdziwilem ;p <r3sp3kt>

Marihuans
06-05-2007, 23:04
Ty to nie doff o ile mi wiadomo;)

ty tez nie jestes :D

Fatespinner
07-05-2007, 01:03
eh...
O zyciu tosika i corsa moglbym juz napisac ksiazke, jawi ktory nudzi sie w domu i pisze bzdury na kazdym z forum(zarowno tutaj jak i na tibia.com), gamm... ktorego nie chce mi sie komentowac( do tej pory nawet nie nauczyl sie edytowac postow :( _/ DJ), tegax dla ktorego skonczenie podstawowki bylo wyczynem ;/ etc...
Powinniscie sobie jakis blog zalozyc aby wypisywac te wasze "historyjki", a nie zasmiecac tym forum ;s.
Nalegam o zamkniecie tego "tematu", bo wiekszosc osob wypowiadajacych sie tutaj osob, poprostu nie gra, a wydarzenia z seerva dochodza do nich od 3osob.
Btw.
@up

nikt Cie nie prosil zebys to czytal. widocznie to Tobie sie nudzi.
jezeli jestes taki madry co do tegaxa to zostan filozofem albo profesorem,pierwsze wypracowanie juz masz-mozesz pomoc nauczyc gammbowi w edytowaniu postow.

a i nie zapomnij napisac ksiazki o tosiku i corsie.

pozdro

Tosik Tepek
07-05-2007, 01:05
nikt Cie nie prosil zebys to czytal. widocznie to Tobie sie nudzi.
jezeli jestes taki madry co do tegaxa to zostan filozofem albo profesorem,pierwsze wypracowanie juz masz-mozesz pomoc nauczyc gammbowi w edytowaniu postow.

a i nie zapomnij napisac ksiazki o tosiku i corsie.

pozdro

Co do książki jak będzie premiera ustawimy się może w jakimś centrum handlowym i będe autografy rozdawał z Corsem? :)

Gammbler
07-05-2007, 12:45
ty tez nie jestes :D

czy ja cos takiego powiedzialem? nigdy nie bylem :)

RL_Tegax
07-05-2007, 14:23
eh...
Btw.
@up

głópji łobós ....... : /

Animeagx
07-05-2007, 15:36
Wszyscy jesteście noobami :D :D :D :D :D :D

zeus1985
07-05-2007, 16:02
Wszyscy jesteście noobami :D :D :D :D :D :D
Przyganiał kocioł garnkowi...

@down
Jakby Cię nie ruszało to byś tego nie pisał.

Cors Ent
08-05-2007, 18:17
@Nie wiem ktos tam - heh yavi wzruszyles mnie tamta prowokacja - byla slodzutka.
Nie bede zaczynal debat i wyzywanek bo jest to bezcelowe. yaviego mam gdzies i nie rusza mnie to.

tymczasem cos wazniejszego\

OGLOSZENIE:

w zwiazku z zblizajacym sie zlotem na poczatku czerwca jak i z juz powoli planowanymi zlotami wakacyjnymi - wszystkich co byli by zainteresowani prosze o kontakt :) emigrantów zagranicznych jak i tych co odeszli od dof a nadal utrzymuja kontakt mimo ze nie bywaja na Vencie
narazie o organizacji bardzo malo wiadomo - w zasadzie to czerwcowy zlot organizuje sie sam - ale jak ktos chcialby cos widziec to moje gg niezmiennie 2525795 i msn [email protected]

bedzie naprawde sporo osob: ekipy z sulechowa, belchatowa, warszawy, poznania i pojedynczy klikacze z calej polski praktycznie + Hegu wpadnie z irlandi specjalnie na zlot - wiec bedzie sie dzialo - zapraszamy :)

Saxe
09-05-2007, 12:58
@Cors
Kurde Cors, a tak dokładnie to kiedy by był zlot? Ja gdzieś w czerwcu wyjeżdżam z Eve do Irlandii i już chyba nie wracamy, chociaż ChW, może się jeszcze wszystko usrać... Może bym ją namówił żeby wpadła na zlot ;p A i sory za Styczeń ale jej się odechciało spotkać wiarę z Tibii, nie wiem czemu :D

@Animeagx
1 Anim, czy Gith?

@Bakuś
Jasne że pamiętam, ja nie zapominam ;]

@Banit
Nic nie mówiłeś dydolu że wpadasz do Poznania O.o Niby kiedy?

Cors Ent
09-05-2007, 14:34
Saxe 1-3 czerwca w sulechowie.
pogadaj z Eve, Czapierem, Abu i ta ekipa tam od Ciebie i wpadajcie :)

zeus1985
09-05-2007, 15:02
Dla tych co nie wiedzą: Morson Mayon jest kolejną osoba która gryzie glebę... Ze 136 na 64. Trochę mi go szkoda, kiedyś był fajny, ale lv mu do głowy uderzył tak jak to, że jest w Wanted.
Przynajmniej nie będzie już teraz stał pod moim domkiem i rzucał tekstami abym wyszedł :)

GL in rl...

Animeagx
09-05-2007, 15:17
@Animeagx
1 Anim, czy Gith?
Gith :p :p :p :p :p

Eldyn
09-05-2007, 16:04
@Cors Ent
1-3 czerwca to trzeba zaliczac szkole :( najlepiej byloby w wakacje juz :P

Siggurdius
09-05-2007, 16:21
Dla tych co nie wiedzą: Morson Mayon jest kolejną osoba która gryzie glebę... Ze 136 na 64. Trochę mi go szkoda, kiedyś był fajny, ale lv mu do głowy uderzył tak jak to, że jest w Wanted.
Przynajmniej nie będzie już teraz stał pod moim domkiem i rzucał tekstami abym wyszedł :)

GL in rl...
bez urazy yavi ale to co ostatnio prezentujesz jest ZALOSNE. znamy sie nieco, nie spodziewalem sie ze bedziesz pisal takie glupoty na forum. ja bym raczej wspolczul hacka, a nie jeszcze cieszyl gebe. ja rozumiem - przeciwnik w wojnie, power abuser czy coś takiego, ale swoim zachowaniem nie czynisz przykrości shackowanemu graczowi, ale robisz z siebie, lekko mowiac, pajaca.

miter -> przemysl to co robisz, bo sie na tobie zawiodlem (choc i tak zapewne masz to w dupie)

zeus1985
09-05-2007, 16:36
bez urazy yavi ale to co ostatnio prezentujesz jest ZALOSNE. znamy sie nieco, nie spodziewalem sie ze bedziesz pisal takie glupoty na forum. ja bym raczej wspolczul hacka, a nie jeszcze cieszyl gebe. ja rozumiem - przeciwnik w wojnie, power abuser czy coś takiego, ale swoim zachowaniem nie czynisz przykrości shackowanemu graczowi, ale robisz z siebie, lekko mowiac, pajaca.

miter -> przemysl to co robisz, bo sie na tobie zawiodlem (choc i tak zapewne masz to w dupie)

Wybacz, ale czy oni myśleli o graczach których zabijali bez przyczyny? Którym kradli Armory (PA) itp? Chyba nie... Więc mam prawo się cieszyć że dostali na to na co zasłużyli.

Nie nie mam tego w dupie. Mam hunta za to, że nie chciałem dopuścić do uwalenia Łukasz na larwach, i myślisz że to jest fair?

@Down
Czy ja mówię, że jest najlepszym? NIE
Jedynie mówię, że należało im sie, i teraz to oni są wkurzeni bo dużo stracili, a Ci którym zabrali się cieszą ;)

Sprawiedliwość?

Siggurdius
09-05-2007, 16:55
mimo ze dlugo siedzialem cicho, wiem co robil deaa~. o morsonie tez slyszalem troche niemilych rzeczy, ale ja poznalem go jako spoko goscia, ktory nigdy nie odmawial pomocy gdy byla potrzebna. szkoda mi go :(

zeus, jaki kto by nie byl, jednak hack nie jest rozwiazaniem najlepszym, choc dla wielu ostatecznym

pozdrawiam

Alleran
09-05-2007, 17:03
Spoko koleś który "wyszczekał" draz11towi że expie sobie z eq Zeusa po tym jak nie udał mi się anihilator :) bardzo spoko koleś. Lepsze było jak się z dwoma trzeba było na anni umawiać bo ani jeden ani drugi nie wiedzieli kiedy idziemy B)

Miterek
09-05-2007, 17:03
uwzaj na siebie a nie martwisz sie o innych i idz do wanted

RL_Tegax
09-05-2007, 21:00
Miter pojedz go jak dogsa a nie... bo innej opcji w tej szarej rzeczywistosci dzieci neo nie widze.

zeus1985
09-05-2007, 21:14
Spoko koleś który "wyszczekał" draz11towi że expie sobie z eq Zeusa po tym jak nie udał mi się anihilator :) bardzo spoko koleś. Lepsze było jak się z dwoma trzeba było na anni umawiać bo ani jeden ani drugi nie wiedzieli kiedy idziemy B)

Trzeba było jakoś się podlizać...
Przynajmniej wiem jedno: Można Ci ufać w 100% :* Greyowi też i paru innym osobom :)

Btw, jak maturka? Mam nadzieje że będą same 5 i 4, bo inaczej skopie Ci dupę >.<

Miterek
09-05-2007, 23:44
Yavi, a mi tez mozna ufac czy nie?:)

Kraks
09-05-2007, 23:49
Wazne,ze ja Ci ufam Miterku!B)
Siggurdius@
Hey Zioom widze ze,ch*ja wiesz a sie udzielasz.O ile pamietam to Miter czy Yavi brali udzial w wojnie,a Ty siedziales cicho i placiles Drazowi za prt

zeus1985
09-05-2007, 23:55
Yavi, a mi tez mozna ufac czy nie?:)

Hmm... Ufam Ci jak bratu, ale że nie mam brata, to nie ufam Ci na tyle abyś w moim Eq paradował. Łukasza znałem z RL, Allerana i Greya od 2 lat, i nie jedno razem przeszliśmy ;)
Nie obraź się ;(
Jakoś na B-roba z tego Paladina Cię nie porobiłem, ba jeszcze na dodatek powiedziałem Ci prawdę, że to ja go mam ; ]

@Up
Może i masz racje, ale mimo to lubię Siggurdiusa. Nie chciał się angażować w wojnę? Jego sprawa, wolał robić test na tutora i spokojnie lv trzaskać.

tajemniczy111
10-05-2007, 01:18
bla bla bla bla bla

zeus1985
10-05-2007, 01:52
@paczek furax

miter okrada innych aby miec na paczki, bo sam by do niczego nie doszedl.

GL na Xerenie i obyscie dostali wpierdole od swe

P.S. pzdr Dazo warchief(old owner-13%)

hm.. i kto to mowi, ten co nigdy nikogo nie abusowal, ten co nigdy nikogo nie zabil, ale na tym polega swiatp pvp-e ? Jezeli Ci to przeszkadza trzebabylo isc na taka harmonie i sobie grac do woli.
Masz bardzo ciekawe poruwnania: jezeli rownowazysz sciagniecie armora, z hackiem i straceniem 138 pala na 64. Tak to jest odpowiednia kara dla nich ! TAK !! TAK !!!
miszczu paczku kto teraz ?

Azura to PvP a nie PvP-e buraku...
I wracaj do szkoły, btw kup sobie klawiaturę z polskimi znakami, albo zacznij ich używać. Żyjemy w Polsce a co niektórzy chyba o tym zapominają.

Na Twoje pytanie odpowiadam "TAK"
Mam małą prośbę: Podaj nam w końcu swój nick...

Siggurdius
10-05-2007, 08:18
swoje wiem, mam prawo wyrazic swoje zdanie, w koncu od tego jest forum ;) nie chcialem nikogo urazic w moim poscie.

co do siedzenia cicho, chcialem po prostu grac w spokoju, a nie martwic sie, czy padne na masslogu. a o placeniu za protekcje nic nie wiem ;)

Miterek
10-05-2007, 09:22
dazo Ty bedziesz next i Twoji koledzy...

RL_Tegax
10-05-2007, 09:53
swoje wiem, mam prawo wyrazic swoje zdanie, w koncu od tego jest forum ;) nie chcialem nikogo urazic w moim poscie.

co do siedzenia cicho, chcialem po prostu grac w spokoju, a nie martwic sie, czy padne na masslogu. a o placeniu za protekcje nic nie wiem ;)

sharowany sprzedawczyk grrrrrrrrrr !

tajemniczy111
10-05-2007, 10:09
bla bla bla bla bla

zeus1985
10-05-2007, 11:34
bla bla bla bla bla

Myślisz, że myślisz? Edytowałeś posta i sądzisz że jest wszystko OK?

Saxe
10-05-2007, 12:35
@Yavi
Wiesz, nic nigdy do Ciebie nie miałem, ale czy nie uważasz że przy*******anie się o polskie znaki jest trochę... dziwne? Fakt że tajemniczy i tak robi orty :D ale co to za różnica czy "a" ma ogonek czy nie?

@Cors
Ano pogadam, pogadam. Wiara jak Cez, Abu, Connan itp by mogła wpaść, chociaż cholera wie bo każdy lachę ma a z babami to różnie bywa. Co do Eve to nie wiem czy ma w planach w ogóle do Polski wpadać ale się spytam. Tylko że i tak jakby wszyscy na*******ali po polsku to by się na śmierć dziewczyna zanudziła i bym ją musiał gdzieś "pocieszać" :/ xD

Edit:
Tu zawsze była cenzura? O.o

Marihuans
10-05-2007, 13:42
@Cors. A moge z punim wpasc :D ??
czy to tylko zlot dofoludkow :D ?

zeus1985
10-05-2007, 14:19
@Yavi
Wiesz, nic nigdy do Ciebie nie miałem, ale czy nie uważasz że przy*******anie się o polskie znaki jest trochę... dziwne? Fakt że tajemniczy i tak robi orty :D ale co to za różnica czy "a" ma ogonek czy nie?

@Cors
Ano pogadam, pogadam. Wiara jak Cez, Abu, Connan itp by mogła wpaść, chociaż cholera wie bo każdy lachę ma a z babami to różnie bywa. Co do Eve to nie wiem czy ma w planach w ogóle do Polski wpadać ale się spytam. Tylko że i tak jakby wszyscy na*******ali po polsku to by się na śmierć dziewczyna zanudziła i bym ją musiał gdzieś "pocieszać" :/ xD

Edit:

Dlaczego? Bo dzięki internetowi dzieci i młodzież zapomina jak się pisze. Czytanie książek zanika, a na Forach internetowych jak sam widzisz, ortografii oraz poprawnej polszczyzny raczej się nie nauczysz. Takie bajeczki jak "Włatcy Móch" też nie pomagają.
Chcesz aby Polska stała się krajem dyslektyków?

mebiasty
10-05-2007, 15:32
@Cors. A moge z punim wpasc :D ??
czy to tylko zlot dofoludkow :D ?

pussi jest zawsze mile widziany ^^

Nazgool
10-05-2007, 17:05
Pussi tylko przywieź ze sobą głęboki talerz i zupe w termosie : D
/ Ci co byli na zlocie w P-ń- Strzeszynku będą wiedzieć ocb /

Pozdro!

Pavvulonik
10-05-2007, 21:43
Dlaczego? Bo dzięki internetowi dzieci i młodzież zapomina jak się pisze. Czytanie książek zanika, a na Forach internetowych jak sam widzisz, ortografii oraz poprawnej polszczyzny raczej się nie nauczysz. Takie bajeczki jak "Włatcy Móch" też nie pomagają.
Chcesz aby Polska stała się krajem dyslektyków?

DRAGON BALL ROX :D :D :D :D

Cors Ent
10-05-2007, 22:16
@Saxe to pogadaj z all i napisz mi jak stoicie :)
zwlaszcza ze domki stoja naprawde tanio + do sulechowo jest z 100km wiec tez lajcik

@Hoffi jak chcesz tez wpadaj :)

narazie szykuje sie ze to bedzie najwiekszy zlot z dotychczasowych - wiekszy nawet od Somianek :P:P

RL_Tegax
10-05-2007, 22:36
@Cors

Edit:

Zawsze masz tadku od tego banitqa by laską sie nie nudzilo : D : D : D

RL_Tegax
10-05-2007, 22:39
@Saxe to pogadaj z all i napisz mi jak stoicie :)
zwlaszcza ze domki stoja naprawde tanio + do sulechowo jest z 100km wiec tez lajcik

@Hoffi jak chcesz tez wpadaj :)

narazie szykuje sie ze to bedzie najwiekszy zlot z dotychczasowych - wiekszy nawet od Somianek :P:P

Ja tyż będa! no chyba ze mnie nie chceta ale ciul i tak wpadne :D :P ^^

Marihuans
10-05-2007, 23:19
mebiasty. A czemu tylko puni :D ??

@cors
teraz macie ladna droge bo zbudowali obwodnice odrazu z poznania do sulechowa :D:D

Wpadl bym ale musze jeszcze pomyslec bo mnei tak pozrecie :D

Marihuans
10-05-2007, 23:21
ahh. btw. Forum wrocilo do normy :D

Qba =]
10-05-2007, 23:46
Jeśli wszystko wypali chociaż w połowie tak piknie jak w sferze planów, to będzie gitarra B)

Alleran
11-05-2007, 00:28
@Zeus
Jak narazie polski i angielski był. W poniedziałek mam matme rozszerzoną a w piątek fizykę ten sam poziom :D damy rade, jak nie to będzie trzeba spierniczać z kraju :D

Co do zlotu to też postaram się być, maślak też ma być B)

Raul de Azura
11-05-2007, 01:40
W razie czego gdyby ktos poznac szczeguly zlotu to moj nr gy gy 4131703
Zaproszeni sa wszyscy :P no prawie wiadomo :P

Qual
11-05-2007, 03:25
Jak mi Hegu zafunduje bilet to tez wpadne hehe :D

RL_Tegax
11-05-2007, 07:00

Straszny masz jechac! ^^

mebiasty
11-05-2007, 09:01

tym razem wez wlasne piwa ^^

zeus1985
11-05-2007, 09:55
tym razem wez wlasne piwa ^^
Na sępa taniej ;]

tajemniczy111
11-05-2007, 10:09
Myślisz, że myślisz? Edytowałeś posta i sądzisz że jest wszystko OK?

no paczek furax mnie przestraszyl :(
Stwierdzilem, ze i tak nie ma sensu sie tutaj wypowiadac bo nie umiecie prowadzic zadnego dialogu, jestescie przekonani o swojej "doskonalosci" ;s

Powodzenia w poniedzialek i piatek.

RL_Tegax
11-05-2007, 14:11
no paczek furax mnie przestraszyl :(
Stwierdzilem, ze i tak nie ma sensu sie tutaj wypowiadac bo nie umiecie prowadzic zadnego dialogu, jestescie przekonani o swojej "doskonalosci" ;s

Powodzenia w poniedzialek i piatek.

Wkońcu dotarło do Ciebie ,że jesteś tu niemile widziany.

Qual
12-05-2007, 05:05
Tak czy siak wolnego z roboty na ten termin nie dostane :(

Wiec Have fun :D

Fatespinner
13-05-2007, 03:27
No i ruszyli...

w składzie Punishers:
Fatespinner,
Slodka Dziewica,
Saurax Gerardon,
Phalaos,
Diana Liumberq.

Padali:
Rosor Ar'so 37 Master Sorcerer,
Bronek Mortal 39 Sorcerer,
Argetlam Eragon 36 Sorcerer.

May 13 2007, 01:13:34 CEST Killed at Level 38 by Fatespinner

May 13 2007, 01:17:13 CEST Killed at Level 39 by Fatespinner

May 13 2007, 01:10:33 CEST Killed at Level 36 by Fatespinner and by Slodka Dziewica.

Niestety w akcji padła Diana Liumberq.Majac pz przyleciał do niej Marjola(125ek) razem z Cris Don Doggy(40ed).

pozdro

Marihuans
13-05-2007, 11:59
Chcesz zobaczyc fragi naszymi nooob charami ? ;]

Zawsze bierzemy na kombo - Ventrilo Power - 1 , 2 , 3 i jeb i 40 sorce sie skladaja ;]
a jestesmy tylko w 3 osoby. niestety filmikow nie chcemy publikowac. na koncu zrobie jedno wielkie wmv ;]

Tosik Tepek
13-05-2007, 15:30
No i ruszyli...

w składzie Punishers:
Fatespinner,
Slodka Dziewica,
Saurax Gerardon,
Phalaos,
Diana Liumberq.

Padali:
Rosor Ar'so 37 Master Sorcerer,
Bronek Mortal 39 Sorcerer,
Argetlam Eragon 36 Sorcerer.

May 13 2007, 01:13:34 CEST Killed at Level 38 by Fatespinner

May 13 2007, 01:17:13 CEST Killed at Level 39 by Fatespinner

May 13 2007, 01:10:33 CEST Killed at Level 36 by Fatespinner and by Slodka Dziewica.

Niestety w akcji padła Diana Liumberq.Majac pz przyleciał do niej Marjola(125ek) razem z Cris Don Doggy(40ed).

pozdro

Super ! Jesteście cudowni ;) Może open battle jakieś? ;> Panda Team vs. wy

Saxe
13-05-2007, 16:08
Btw. kto gra Rosorem?

Te fragi to i tak jest chuj przy tym co my kiedyś zrobiliśmy w Venore. 2 fragi 80+ zlapalem druidem mojej lachy. 20 osób stanęło na jednej kratce i w Ane Darkwood na redskullu poszedł czarny kurwa sznur sd, czegoś takiego w życiu nie widziałem. Taka czarna glista :D

@Corsik
Gadałem już z ludźmi, Czapir się wcześniej z roboty zwolni. Abu tak na 80% może jechać, Connan na 10% bo jest zdominowany przez laskę swoją :D Bracholowi się jeszcze spytam i sie pomyśli kto jeszcze może jechać.

@Yavi
Regulamin forum
3.7
"Sprawdź pisownię zanim wyślesz posta. Wielu użytkowników ma z tym problem. W czasie przeglądania forum, wklej treść posta do Twojego ulubionego edytora tekstowego, by uniknąć żenujących czasem błędów w pisowni. Wyjątkowo niepolskie posty będą odpowiednio traktowane."

Zwracam honor ;p

Cors Ent
13-05-2007, 20:17
@Saxe ano gadalem z Czapirem na gg juz. A Connan wrrr taki pantofel? :/
jutro na Czajczej sie pewnie gdzies tam bedziemy widziec to pogadamy

zeus1985
14-05-2007, 03:57
@Yavi
Regulamin forum
3.7
"Sprawdź pisownię zanim wyślesz posta. Wielu użytkowników ma z tym problem. W czasie przeglądania forum, wklej treść posta do Twojego ulubionego edytora tekstowego, by uniknąć żenujących czasem błędów w pisowni. Wyjątkowo niepolskie posty będą odpowiednio traktowane."

Zwracam honor ;p

Co masz nie tak do mojego posta "Na sępa taniej"

Aaa zwracasz honor ;) No dzięki ;* Przed chwilą do domu wróciłem i ledwo na oczy widzę ;)

BTW
Jest może ktoś z Wrocka kto jedzie autem na zlot? Jak tak to czy jest miejsce...

@Down
Ile jest z Sulka do Wrocka?

Raul de Azura
14-05-2007, 12:07
Dawać Dawać bo do Niedzieli musze miec liste osób.

~Damian

Raul de Azura
14-05-2007, 12:10
Chcesz zobaczyc fragi naszymi nooob charami ? ;]

Zawsze bierzemy na kombo - Ventrilo Power - 1 , 2 , 3 i jeb i 40 sorce sie skladaja ;]
a jestesmy tylko w 3 osoby. niestety filmikow nie chcemy publikowac. na koncu zrobie jedno wielkie wmv ;]

Te wasze fragi to jedna wielka kupa ;o Zobacz co my z Maslakiem i Xalfikiem wyczyniamy ;)

~Damian

beznick
14-05-2007, 14:38
Btw. kto gra Rosorem?

Te fragi to i tak jest chuj przy tym co my kiedyś zrobiliśmy w Venore. 2 fragi 80+ zlapalem druidem mojej lachy. 20 osób stanęło na jednej kratce i w Ane Darkwood na redskullu poszedł czarny kurwa sznur sd, czegoś takiego w życiu nie widziałem. Taka czarna glista :D

druid mojej lachy = jina ar'sol ?
fajnie sie ja zabija jak afkuje na mc knightem + druid z ghoulem przy of ;o

tibia zone
14-05-2007, 16:07
Co to za fragi na 30lvlach? Ja z kolegami ujebalismy manura(131 ek), klos lord(80knight), kreatur(85pal) i mase 50lvli. Od kilku tygodni jesteśmy nieaktywni, chociaż przedwczoraj padl Ziggy mad'khorn(58ms).

RL_Tegax
14-05-2007, 20:18
druid mojej lachy = jina ar'sol ?
fajnie sie ja zabija jak afkuje na mc knightem + druid z ghoulem przy of ;o

Fajnie to Cie tata łata w dupsko jak śpisz.

Cors Ent
14-05-2007, 22:15
@MEXO QFFA !!
kombinuj ty maly zgredzie! masz jechac kuffa!
co to bedzie za zlot bez Pana Strasznego? Kto nam bedzie opowiadał co Ziemia mówi? kto bedzie historie czarnych milosci opowiadac? o kogo bede sie co chwila potykać? :evul:
Mexo no kuffa - byle bys na bilet mial - wczoraj w moim magazynku odkrylem skrzetnie skrywane 0.7 Finlandi zurawinowej - normalnie flaszka Twoja byle bys tu sie zbujal ty maly kmiotku :)

@Saxe - ano gadalem z Czapirem - jedzie i gitarka :D
szkoda kurna ze Adriela ni jak sciagnac, Kan tez anglia i 0 opcji - ech kuffa emigranci a w Polsce jeszcze troche to polewac nie bedzie komu :(

Saxe
14-05-2007, 22:39
@beznick
No i jesteś głupi bo niepotrzebnie wyprzedzasz fakty. Jak sie pytasz czy Jina to moja lacha to po cholerę później twierdzisz że to ona, gamoniu? Jak ja nie lubię takiego prostactwa u ludzi, ech...
A przy okazji cię zaskoczę, bo to nie jest druid mojej lachy (nawet nie ma Ar'Sol w nicku). Jina nie jest nawet z Poznania, a poza tym to nawet nie wiem kto nią gra, chyba char komuś opchnięty został za jakieś marne grosze. A i uwierz mi że jakbym ja nim grał to byś mógł pożyć z 30 sekund. Przy okazji dobrze wiedzieć że ktoś zabił Ar'Solka, i nawet ded lista jest :D Ale już mi się nie chce wpadać na tibie żeby kogoś ubić (a to dziwne O.o)

@Cors
Łe no szkoda że forum nie czytałem to bym zagadał. Matma jak z chuja xD niezdane. Trzeba amnestie oblać :P Adriel czasami do Polski wpada, i chyba chciał jeszcze w wakacje niedługo przyjechać jakoś. Może mu dam msga jakiegoś ;p
Btw. jak przyjadę i się podam za Mexa to flacha moja? xDDD

@BaniteQ
Wbij na GG dydolu!!!11!11one1!1one!!

beznick
14-05-2007, 23:53
Fajnie to Cie tata łata w dupsko jak śpisz.

ta... Ty o łataniu w dupsko z ojcem wiesz najlepiej. idz lepiej spac bo tata wola, moze dzis spotka Cie to szczescie i zamienicie sie rolami. jakby jednak tak sie nie stalo, to zycze ci duzo "luzu" hf

@sexem
no zobacz chcialem byc fajny i mi nie wyszlo. jak ja nienawidze tego prostactwa u siebie ech...

pozdrawiam was pozdrowieniem by jina ar'sol:

"yo all.hail too family Ar'Sol.

Best Solo:Dragon

Nie nawidze noobuw i jebanych zlodzieji.

Pozdro dla all kturzy to czytaja.
cya in tibia ;p"

Saxe
15-05-2007, 10:15
@Up
Znowu ci nie wyszło... prostaku ;]

Ciri the Witcher
15-05-2007, 16:13
Ello, po snie zimowym budze sie xP.
Ja postaram sie byc na zlocie, ale dopiero w sobote z rana dolacze do was.

Pozdro,
Eler.

Qual
15-05-2007, 17:06
Mexo no kuffa - byle bys na bilet mial - wczoraj w moim magazynku odkrylem skrzetnie skrywane 0.7 Finlandi zurawinowej - normalnie flaszka Twoja byle bys tu sie zbujal ty maly kmiotku :)

Ja tutaj probuje walczyc z nalogiem, a Ty noobku mi z zurawinowa finlandia wyskakujesz? Cicho tam siedz bo jeszcze z roboty sie zwolnie, zeby wpasc XD

beznick
15-05-2007, 18:29
@Up
Znowu ci nie wyszło... prostaku ;]

juz nie chcialem zeby mi wyszlo. przeciez jestem prostakiem to nie moge byc fajny :(.
za to ty jestes bardzo fajny moj ty inteligenciku :*

Cors Ent
15-05-2007, 19:24
@He no nie widzialem cie w tym tlumie - ale przegieta matma byla fakt :confused: a Adriel w Dublinie siedzi czy gdzie tam? :P

MEXO JESTES MAŁA PIERDOŁĄ !!!