Pokaż pełną wersje : Zkładam Rodzinke :)
A Wiec Tak. Rodzina Poswatała Na Servie Saphira. Jesli jest ktos zainteresowany to pisac na gg : 5699798 . Pasuje to właź, nie pasuje to Cya :)
1. Baran
2. Xardian
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Pozdro
Ja chętnie.Może ta rodzinka na Aurea :)
JA proponuje
FORTERA
LUMINERA
ASKARA
Rodzinka to moze
HUNCWOCI
np; .......'Huncwota,lub nicki dowolne :D
ALe chcialbym wybrac np
FOrtere bo jest to fajny serv
[BeW]Azberito
24-04-2007, 09:34
Ja moge nawet wrócić do tibi. Możemy grac na jakimś średnim servie!.
Rodzinka moze byc z kozackiego Anime naruto przykaldy?
Nick Uchiha
Nick Kaguya
Subaku no Nick
Fuuga Nick
Moj nick
Tsumi
prof
Sorc ofc
Swiat
Już pisalem
Tez wracam do tibii wiec jak cos moge sie dolaczyc 10 jak dostane wyplate kupuje pacca xD swiat musi byc PvP oczywiscie.
Ja bardzo chętnię się dołącze ;]
Świat to fortera albo Valoria ;]
Moge być knight albo drut/sorc ;]
Nicki mogą być ze wspólnymi końcówkami np De'~~ czy coś w tym stylu ;]
Mój nick jeszcze nie wiem ale mozesz mni juz dopisac jako Xadrian narazie xD
A jak by nicki były z tego Anima co mówił [BeW] to ja chce być Subaku
Mnie mozesz dopisac jako
Huncwot
Profesje mysle za jak pvp to sorc lub pall a jak non pvp to knight ;p
To bierzy któryś świat i zaczynajmy już reszta się później najwyżej dołączy
ALe chcialbym wybrac np
FOrtere bo jest to fajny serv
goraco polecam fortere, poczadkujaca rodzinke moge wspomóc...
Moja propozycja tyo rodziinka xxx Kirius : ]
Propozycja to serwer honera na ktorym juz troche czasu gram i nie jestem nubem :)
Wiec zapraszam na honere na nickach ...Kirius :)
mysle ze czas juz ustalic jakies konkretniejsze info gdzie jakie nicki itp
Rodzinka sola, np Dzejsola. Na harmoni. Mam tam postać, 42 druta więc moge coś dorzucić. Oprocz kolejek, fajny swiat.
Nie niech to będzie swiat pvp
Nie niech to będzie swiat pvp
Zapraszam na Dolerę.. miałem tam 58 MS ( niestety hacknięty ) Ale zacząłem niedawno od nowa .. z qmplem 14 lvl .. Mam jeszcze starych znajomych .. 50lvl + .. Chętnie pomogę w rozwoju Naszej rodzince.. w razie jakichkolwiek pytań GG ( zawsze niewidoczny ) Pozdrawiam :cup:
Runesten
24-04-2007, 22:07
Ja się przyłącze do rodzinki jeśli ona będzie na dolerze mam tam 14 levelowego sorka
Ludzie ! Tam Maja Grac Wszyscy Od Nowa ! A Nie Ze Jeden Ma Tam 58 Ms'a I Chce Zeby Ktos Sie Do Niego Przylaczyl ! Zaczynamy Od 1 Lvla Kazdy !
ja moge na celescie mam tam 11 sorca:mag:
Zgadzam się z Baranem weżmy na Valori albo na foterze zagrajmy bo tam chyba nikt nie ma postaci P: i Ustalmy juz all bo ludzi troche jest już ;] A miałoby z 5 osób pacc żeby gildie zrobic??
Heh:] my z kumplami dopiero co zrobilismy rodzinke na Pandorii... Moglibyscie do nas dolaczyc... najwiekszy lvl 19(moj) ale narazie wzialem sie za skille wiec mnie dogonicie :) Planuje kupic pacc wiec gildie by sie zrobilo
Pozdrawiam.
Ej kurde jest 8 osób to Baran podaj gg niech ci każdy kto gra wyśle wiadomość z nickiem / vocation itd. Czas zaczynać grać xP A co do fuzji z inną rodziną to jakioś takoś nie :p A świat to obojętny byle by PvP B)
Szkoda... chetnie bym pogral z NIE-noobami bo niestety kilku moich kumpli to sa nooby :(
MOje gg to 5699798 jak ktos chetny to pisac -_-
baran zakłada nowy temat gdzie mają się wpisać osoby jaki będą mieli nick / profesję
Zaczynamy grać:
Świat - Saphira
NIcki -~<własne> Vass
np. Xadrian Vass ;]
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=126446 odnoścnik do tematu ze zdjęciami ;]
Ja raczej do Was nie dolacze... Za dobra jest moja postac zeby zmieniac serwa... Te eq... :(
@up
a jakie masz niby eq?
ja rzucam Guardie z eq : b robe , boh , rh , dem shield , aol, tempest, c legi i mnie to pierdoli. to tylko gra -_-
Moze nie za dobre te eq ale: g arm, bohy, bs (gs), vampirka, crus helmet, k legi...
Ale ja dopiero tam zaczelem i nie chce sie rozstawac... Moze kiedys...
[BeW]Azberito
26-04-2007, 19:48
Xardian twój nick to ignorancja wiesz Subaku Vass Subaku to z japońskiego pustynia ignorancie intelektualny Subaku no Nick to by znaczyło "Nick" z pustyni
np. Subaku no Tsumi - Tsumi z Pustyni
Tsumi Vass mi nie pasi więc niestety nie stworzymy zespołu.
Azberito;1390351']Xardian twój nick to ignorancja wiesz Subaku Vass Subaku to z japońskiego pustynia ignorancie intelektualny Subaku no Nick to by znaczyło "Nick" z pustyni
np. Subaku no Tsumi - Tsumi z Pustyni
Tsumi Vass mi nie pasi więc niestety nie stworzymy zespołu.
Było chyba gdzieś napisane, że oni nie szukają noobów.
[BeW]Azberito
26-04-2007, 21:40
Nom Rajmundzie to ty się nie dostaniesz...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.