zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Knightem tu i tam...

Duracell16
19-04-2007, 13:12
No więc chciałbym się dowiedzieć gdzie można expić rycerzem na lvlu 20 skille 60,60 później 70,70. Następnie lvl 30 70,70 później 80,80 no i 40 lvl 80,80. Wiem wiem już dużo osób sobie pomyślało jaki n00b wystarczy poszukać! No właśnie nie jeszcze chcę rozwinąć swoją wypowiedź ;) Nie grałem kilka miesięcy (dobre kilka miesięcy jakieś pół roku) i wiele się przez ten czas! Znam takie expowiska jak lodowe wyspy, dwarfy(kazo), Dark Cathedral(fuck u gs;(), darashia(roty) no i larvy w ank o ile sie nie mylę, bo już dawno nie grałem. Widziałem wiele nowych potworków jakieś piraty, te jakieś tam silniejsze rotwormy itp :D możecie mi coś polecić na dane lvle i skille? Może jakieś mało uczęszczane miejscówy? No i jeszcze byłbym wdzięczny za powiedzenie mi gdzie są dobre miejsca do trenowania ze slimem oprócz ab,dc i venore ? Co myślicie o expie na tombach na piętrze z beho, skelety, scaraby, larvy i inne śmieci? Może jeszcze jakaś uwaga na temat expienia na dwarf guardach ze skillami 70,70 ? Eq: b sword, c legi, demon shield, bohy, c helmet? Dzięki za wypowiedź i nie mówcie, że wystarczyło poszukać, bo na wszystko nie znajdę dobrej i wystarczającej mi odpowiedzi :]

Guthav
19-04-2007, 13:28
Mozesz expic na tym lvlu i skilach na scarabach, larvach i roty.
Skile na 40 lvl moga byc 70/70 na 50-60 lvlu moga juz byc 80/80

Walrock
19-04-2007, 13:31
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=59864
Ciężko jest poszukać ??