zaloguj się

Pokaż pełną wersje : notation ( w criminal records)

malyjanek
19-04-2007, 16:56
chcialem sie dowiedziec czy jakas liczba notation powoduje bana czy jest to tylko niegrozna notatka i mozna miec ich sporo?

..::QRAS::..
19-04-2007, 17:39
po kilku miesiacach znika.

Arcymag
19-04-2007, 18:16
up: czy on się pytał o znikanie? :|

sir Tifejo
19-04-2007, 18:30
up: czy on się pytał o znikanie? :|

No Ty też mu pomogłeś jak cholera.

@Autor: notation = criminal record? Bo nie widzę czegoś takiego jak notation, przynajmniej u siebie na koncie.

Sozemego
19-04-2007, 18:46
Notatka wpisuje sie do criminal record, ale jedna nie zalicza sie do banow, prawdopodobnie gdybys mial ich wiecej to wtedy bardzo mozliwe, ze otrzymalbys banana.

Malkowicz
19-04-2007, 18:53
banana.
cool
dostał by banana fajnie :)
a tak serio od 6 do 12 notek zależy od przestępstwa możliwy jest ban

Thero
19-04-2007, 19:28
cool
dostał by banana fajnie :)
a tak serio od 6 do 12 notek zależy od przestępstwa możliwy jest ban

Uważaj, bo pękniesz ze złości ;).

Fiszbin
19-04-2007, 19:50
Wpis w "criminal records" dostajesz, gdy otrzymujesz bana (tyczy się również namelock'ów). Wpis pozostaje przez bodajże pół roku, jeżeli w tym czasie pojawi się kolejny to oba widnieją do zniknięcia tego drugiego. Gdy w jednym czasie w "criminal records" uzbierają się 3 wpisy, konto zostaje skasowane. Tak było przynajmniej jakiś czas temu, nie wiem może w ostatnich update'ach coś pozmieniali, ale wątpię.

malyjanek
19-04-2007, 20:01
Wpis w "criminal records" dostajesz, gdy otrzymujesz bana (tyczy się również namelock'ów). Wpis pozostaje przez bodajże pół roku, jeżeli w tym czasie pojawi się kolejny to oba widnieją do zniknięcia tego drugiego. Gdy w jednym czasie w "criminal records" uzbierają się 3 wpisy, konto zostaje skasowane. Tak było przynajmniej jakiś czas temu, nie wiem może w ostatnich update'ach coś pozmieniali, ale wątpię.

sa rozne ostrzezenia,warningi i kary.Chodzi mi o ostrzezenie typu "notation" bo sa jeszcze "accBan" pierwszy na 7 dni drugi na miesiac a trzeci to chyba juz kasacja konta.

Ale chyba juz ktos wyzej napisal ze od 6 do 12 w zaleznosci o dwykroczenia...to moglaby byc prawda

przyklad "notation"-a

http://i164.photobucket.com/albums/u38/lipens/notation.jpg

Heallyy
28-05-2010, 14:16
Criminal Record znika przy kolejnym update czy dopiero po 6 miesiącach?
np. dostałem bana w lutym a w marcu mi się skończył