Pokaż pełną wersje : Nagrody z Annihilatora
Jak wiedomo Annihilator to naj niebezpieczniejszy quest w tibii. Wszyscy pewnie wiedzą co jet nagrodą wiec nie bede pisal... ale martwi mnie jedno.
Co jest w srodku tego pudelka?? Nigdy nikt go nie bierze bo wszyscy wolą MS(wiadomo:P)
Plz.. dajcie mi posta:P:D
$corcerer
24-09-2004, 19:16
Nie wiadomo. Podobno Diego Del'Toro wziął prezenta, ale nigdy nie powiedział co w nim jest :>
Poszukaj na tibia.de, tam znajdziesz odpowiedź ;)
pozdrawiam
Ildefons
24-09-2004, 21:59
ja wiem co tam jest,ale na tym forum nie mozna mowic o questach (nie wiem czemu...bardzo glupia zasada).
Och straszne! Quest Spoiling! Powinniescie mu dac bana bo on uzyl nazwy questa. Wlasciwie mnie tez dajcie bo powiedzialem "quest". Przeciez Annihilator jest chyba najbardziej znanym questem w Tibii i wszelkie dane o nim sa powszechnie znane. Ponoc rozmawia sie o nim na forum tibia.com Nie przesadzajcie. Jak ktos wie co jest w tym pudeleczku to mysle ze spokojnie moze powiedziec... Tylko czy nie jest tak ze tam sa rozne przedmioty losowo....?? Bo byloby dosc sensowne rozwiazanie....
"Quest spoling..." ?! Już od X czasu jest ustalone że ten quest jest WYJĄTKIEM... a co do prezentu ... sam się zastanawiam - ale nawet gdybym wiedział to bym nie powiedział - niewielu wie co tam jest - I TAK WINNO ZOSTAĆ aby dodać nutke pikanterii do tibii :D
Bongozzpl
25-09-2004, 02:42
W tym puduelku jest fajna rzeczi nie jest ona losowo zrobilem anhilatora i wszyscy z ekipy wzeli co innego w pudeleczku byl : Anhilator bear - taka zabaweczka , lalka=== to nie jest Quest spoiling all wie co to jest anhilaotor itp
jest pełno filmów o anhilatorze i są tam pokazane nawet żeczy tylko niestety niewielu wie co w nim jest jedni mówią że teddy bear drudzy mówią że jest tam losowa żecz z tibi (podobno jeden wziął prezent i dostał soft boots) a po drugie to nie jest quest spoling że koleś sie pyta jakie żeczy są w annihilator quest...quest spoling był by w tedy gdyby powiedział gdzie on jest:)
jesli dobrze pamietam to na forum tibia.de ujrzalem cos takiego:
You see a Teddy Bear. I do an Annihilator and all i got is that stupid bear.
It weights ... zapomnialem
$corcerer
25-09-2004, 11:52
Jak dobrze pamiętam, to Diego powiedział że to fake (i nie tylko on, Jakis Tutor i GM tez)
Bijerepu
25-09-2004, 12:10
Tylko Diego wie co jest w prezencie bo wziął
a są plotki ze to soft bootsy sa w prezencie.
W tym puduelku jest fajna rzeczi nie jest ona losowo zrobilem anhilatora i wszyscy z ekipy wzeli co innego w pudeleczku byl : Anhilator bear - taka zabaweczka , lalka=== to nie jest Quest spoiling all wie co to jest anhilaotor itp
Tak, napewno go zrobiles. Pewnie wszystkie 6 demonow zsolowales, co nie?
You see a Teddy Bear. I do an Annihilator and all i got is that stupid bear.
It weights ...
You see an Annihilator Bear. A nie teddy.
a ja wam cos powim... moj kolega z realu ma brata tez z realu ktory ma level 123... i on zrobil annihatora... i wziol to pudelko... lecz on jest bardzo tajemniczy i nie powiedzial co w nim jest... lecz zdradzil nam jedno... ze w tym pudelku jest rzecz ktora jest warta wicej niz temte inne rzeczy... razem...
hmm... To może tam jest Magic Longsword?
A jak ja pujde na anhilatora(to za jakieś1,5 roku)to se tez wezne prezencik:P
bo wszyscy wolą pewniaki a ja lubie ryzyko :D
Jakbym ja tam szedl :P to bym wzial pudelko. Jestem pallkeim po co mi SoV, Stonecutter Axe czy cos tam innego
Real_MTK
25-09-2004, 21:13
Teddy bear jest z innego questu.. w ktorym nie trzeba nic zabijac ale jest duzo roboty, cos w stylu postmana tylko ze trudniej, a co do prezentu to chyba tesh mozna go dostac ale nie jestem pewien :P i tak bym wzial stonecuttera :P
Kurczaczek
25-09-2004, 21:14
Podobno w Anhilatorze jest teddy bear(czesto)
demon legs(rzadko), golden boots(niebywale rzadko), i jakis helm...
no i stonecutter!
Dziki Joe
27-09-2004, 20:51
A jak Wam powiem, że jest tam 6 (czyt. "sześć" ) losowych przedmiotów to mi uwieżycie? Odpowiedż brzmi: "Nie". A więc po co tu mówić co tam jest?
W tym pudełeczku jest tyle przedmiotów ile ludzi grających w tibie.
Moim zdaniem:
Nie zrobiłem JESZCZE tego qesta. Niewątpliwie, jak dostane się do tego pokoju, wezmę prezent :). Ja sądzę, jak już przeczytałem na tibia.de, jest tam 6 losowych przedmiotów, posegregowanych w pewnej randze.
Podobno gościowi na Antice wypadł z prezentu Thunder Hammer i Shield of Mastermind, ale nie jestem przekonany czy nie jest to mit. Najgorzej może Wam wypaść 6 rybek, a najlepiej... . To jest moje zdanie, moja legenda, moje słowa, w które chciałbym wierzyć :P
A wiec:
Waga przedmiotu jest znana i jest to dosyc mala wartosc, nie pamietam dokladnie ale ponizej 20 oz.
Kolesie z DT raz twierdza ze soft boots o raz znowu cos innego, jednak nigdy nie widzialem screenu z tym czyms pokazanym w domku.
Na wymienianke jak to ktos tu zrobil (zadko, bardzo zadko, czesto itp) za malo ludzi wzielo prezent.
Na Secura Werher II ma Anihilator Bear, podobno mu zaplacili zeby wybral prezent, oznacza to ze na pewno jest dostepny Anihilator Bear w prezencie, czy cos innego sie losuje ciezko powiedziec (niewiadomo co by tam bylo, ale ryzykowac nawet 1/2 szansy to za duzo, chyba ze nie potrzebny nam sov/stoncutter).
Patryczeqq
11-01-2006, 18:52
korde, no chcialbym wiedziec co tam jest w tym prezencie. wiem ze nie wykonal anhilatora ale poprostu CIEKAWOSC!!! chyba kazdy jest ciekawy co tam jest ale jednak ryzyko ze bedzie tam badziew powoduje ze ludzie biora SSA, SOV albo DA ;)
-//Dekalis\\-
11-01-2006, 19:02
@up:
to prawda że jest misiek i że tak pisało + jeszcze mi kolega opowiadał że można wygrać też MS ale hyba niezwykle żadko wtedy net mi się zepsuł :(
Na tym forum ... Kiedys bardzo dawno temu sciagalem filmik jak koles bierze prezent (chyba nawet ten o ktorym wspominal Gremlin) i w tym prezencie ktory wziol koels z tego filmu by Ani~ bear. Jesli komus sie chce bardzo to niech poszuka tego filmu napewno nie przepadl bez sladu i jeszcze gdzies da sie go znalesc.
Po cholere odswiezacie topic sprzed półtora roku ? Obecnie wszyscy wiedzą ze w prezencie jest annihilator bear i ze zadne itemy sie tam nie losują..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.