Pokaż pełną wersje : Znak jakosci T
Wypowiedz się na temat znaku, który właśnie zaczęliśmy przyznawać.
Znak ten postanowiliśmy przyznawać programom, oraz produktom, które w jakiś sposób powiązane są z Tibią. Ponieważ nam ufacie, postanowiliśmy przedstawić wam produkty, które są przez nas sprawdzone i spełniają wysokie wymagania naszej ekipy. Produkty te będą co jakiś czas dodawane, jednak pamiętajcie, że pojawią się tu wyłącznie najlepsze. Niestety znaku jakości T nie będziemy mogli przyznawać stronom internetowym, ponieważ ich zawartość za szybko się zmienia.
http://images.tibia.pl/znak/t.png
Wiecej info tutaj - http://tibia.pl/strona/znak-t
Mozecie tutaj proponowac produkty, ktore chcielibyscie wyroznic.
Coś mi poprawiło humor dzisiaj. :)
Wyjątkowe twierdzenie elytarności Tibia.pl co nawet własny znak jakości przyznaje.
Lmfao.
>Raymort
Mi humor przed chwilą poprawiło co innego, ale to pozostanie między mną a Zagładą ;)
Co do znaczka, to moje propozycje: UO, Adobe Photoshop, KPF
>down
Mozecie tutaj proponowac produkty, ktore chcielibyscie wyroznic.
Trochę przeczysz sam sobie ; ]
Miedzy nami nic nie bylo. Wybij to sobie z glowy.
A czy ja napisałem, że między nami coś było? Zachowaj te kwiaty dla siebie. Admin to też człowiek, więc pomyłki to rzecz naturalna.
Kiedy tutaj nie chodzi o nas tylko o Was, podajemy Wam zaufane produkty. Abyscie sie np. na Norton System Works nie przejechali :)
Proponuję dodać:
Imageshack: Quickshot - świetny program do robienia screenów, za pomocą 1 kombinacji klawiszy możemy od razu, bez potrzeby otwierania przeglądarki wysłac fotke na imageshack po czym linkaa otrzymamy w oknie programu.
Sony Vegas. To w nim robiona jest wiekszosc filmikow
Internet Explorer 5.0 \o/
Gadu-gadu!
Sluzy jako narzedzie rozmow poza gra wielu tibijczykow.
<joke> :P
Tak na powaznie to mozna oczywiscie dodac UO, albo last.fm, bo wiekszosc Tibijczykow grajac w Tibie jednoczesnie slucha muzyki, a dlaczego by sie nie pochwalic czego sluchamy? W pewnym sensie umacnia to spolecznosc graczy.
Gacek Knight
20-04-2007, 08:49
Avast dobry i darmowy wielu tibijczyków go uzywa p; i warty jest polecenia
Avast dobry i darmowy wielu tibijczyków go uzywa p; i warty jest polecenia
:D :D :D :D ROTFL!
Avast Free nic nie jest warty ;)
A jeśli już coś to znak powinien dostać Kaspersky.
Kwadratowe Koło
20-04-2007, 09:42
Teamspeak!!!
µTorrent
super program do torrentow !
Hunter3104
20-04-2007, 10:11
-=Antywirusy=-
NOD32 jest dobry..
Kaspersky jest dobry..
Avast ch****y.. ;p (odradzam)
-=Przeglądarki=-
FireFox ;)
-=Komunikatory=-
Gadu-Gadu
Tlen
-=Inne=-
BearShare xD
TibiCam
Paint <lol2> :P
To all chyba ;P
Komunikator Konnekt, Opera, Alkohol 120%, Notepad2, obowiązkowo Total Commander, Nero, XnView
Tom The Tanner
20-04-2007, 11:24
Adobe Flash 8.0 -> Najlepszy program do robienia animacji.
Adobe Photoshop + Adobe ImageReady -> Najlepszy program graficzny (świata?), grafika wektorowa + najlepszy program do robienia gifów w świetnej jakości.
Paint.net -> Program graficzny godny uwagi, dobrze robi się pixelarty.
AVerTV GO 007 Plus -> Program pozwalający słuchać radia i oglądać telewizję, bardzo prosta instalacja i obsługa.
Nero -> Hehe...
Programy z niższej półki, ale zasługujące na znak Ty:
Alkohol 120% - > To co up.
NoxSprite -> Najlepszy program do przeglądania spritów, zmienia tło na białe, łączy pojedyncze kawałki itemków, łatwy interfejs.
Pivot -> Najlepszy program do robienia animacji w stylu Stick.
Gimp 2 -> Znajduje się w czołówce dobrych programów graficznych.
Belt Generator -> tworzenie profesjonalnych grafik w nieprofesjonalny sposób, czasem potrafi zastąpić nawet Photoshopa...
InDesign - Do robienia komxów, gazet i innych tego typu pirdółek.
Vial
Mati Crusher
20-04-2007, 11:35
kalkulator na tibia.pl :)
maffiozzo
20-04-2007, 12:39
I System operacyjny:
1. Mandriva (dla zaczynających przygode z linuxem)
2. Feroda Core (dla średnio zaawansowanych)
3. Gentoo (dla expertów)
4. Windows? eeeee.... żaden..... wszystkie są tak samo do d..... duszy
II. Atywirusy:
1. Na linuxa antywira? nie bądźcie śmieszni
2. Avira AntiVir PersonalEdition Classic - najlepszy darmowy antywir na wingroze moim zdaniem
III. Komunikatory
1. Gadu-gadu
2. TeamSpeak
3. Ventrillo
@edit
Ktoś tu wpisał BearShare.... radze tego programu unikać... chyba, że ktoś lubi spyware ^^
SkateElement
20-04-2007, 13:39
:D :D :D :D ROTFL!
Avast Free nic nie jest warty ;)
A jeśli już coś to znak powinien dostać Kaspersky.
Ja również polecam Kaspersky'ego.
"T" dla:
•Ventrilo,
•TeamSpeak,
•Uosu,
•komunikatory Gadu-gadu oraz Konnekt.
Już to widzę, jak ktoś, kto ma zamiar kupić Photoshopa, będzie sprawdzał na tibia.pl, czy warto... Według mnie w spisie tym powinny się znajdować programy albo darmowe, albo przeciętnie tanie(do 100zł).
SkateElement
20-04-2007, 14:14
Już to widzę, jak ktoś, kto ma zamiar kupić Photoshopa, będzie sprawdzał na tibia.pl, czy warto... Według mnie w spisie tym powinny się znajdować programy albo darmowe, albo przeciętnie tanie(do 100zł).
Albo, które mają bardzo duże znaczenie. W photoshopie nawet połowa (ba nawet 1/4) osób, które robią screena, nie używa go. Wg mnie musi to być program, który jest bardzo dużo razy używany przez Tibijczyków (bez botów xD).
Voldemort
20-04-2007, 14:29
Na znak "T" najbardziej zasługuje Tibia GG:D .
TIBICAM - Najczęściej używany przez tibijczyków program który nie jest makrem xD
Descartes
20-04-2007, 15:52
Teamspeak
Opera
Kaspersky Internet Security
Kerio Personal Firewall
Virusmaxi
20-04-2007, 16:13
Norton Antivirus 2007 -Ale tylko dla dobrych komputerów. Ten Antywirus nic jeszcze mi nie puścił xD
na pewno Kaspersky jako antywirus bezkonkurencyjny... ale niestety tylko dla lepszych komputerów :)
przeglądarka to firefox/opera.
imageshack quickshot
Ad-Aware - do usuwania wszelkiego rodzaju spyware
Skype - do rozmów głosowych
SnagIt - do kręcenia filmów
Neaniver
20-04-2007, 16:48
Ventrilo
Tibicam
UO
Ale w żadnym razie nie przyznałbym T rodzimemu komunikatorowi - gadu-gadu, ponieważ uważam, że jego liczne "pady", częste problemy ze stabilnością i pare denerwujących bajerów sprawia, że aplikacja na takowe wyróżnienie nie zasługuje.
sir Tifejo
20-04-2007, 16:55
Jak dla Ciebie przeciętnie tani kolo 100 PLN to powodzenia. Nie oszukujmy się, większość woli mieć te pieniądze w kieszeni i darmowy program z netu.
@odnośnie Avasta!
Mam go już długo, długo, syfu żadnego nigdy nie złapałem, zawsze mnie ostrzega przed przychodzącymi połączeniami, także myślę, że wszystko jest kwestią konfiguracji.
"T" dla:
UOSU
TeamSpeak
Moim skromnym zdaniem:
Ventrilo
Tibicam
Mozilla Firefox
Ashampoo Firewall
Torent
Kaspersky Internet Security
AQQ
Winamp
Foobar2000
Nero
Hamachi
ALLplayer
Z mojej strony tyle.
Tlen, Alcohol 120%, UO, WoW, Norton Antywirus i chyba wsio co mi teraz do głowy przychodzi. A, jeszcze AP tuner. Dobry stroik. ; ) (no co? może podczas skillowania ktoś na gitarze lubi pograć? ; )
OnlyShadow
20-04-2007, 17:19
Linux.
Adobe Photoshop + Adobe ImageReady -> Najlepszy program graficzny (świata?), grafika wektorowa + najlepszy program do robienia gifów w świetnej jakości.
Sranie w banie, kosztuje parę tysięcy. Nikogo z forum stać nie będzie, a tibia.pl nie popiera piractwa. Po za tym GIMP ma te same możliwości (jeśli nie większe) a jest darmowy.
Opera.
Polecam, że ho ho!
Linux.
Sranie w banie, kosztuje parę tysięcy. Nikogo z forum stać nie będzie, a tibia.pl nie popiera piractwa. Po za tym GIMP ma te same możliwości (jeśli nie większe) a jest darmowy.
masz racje, ale przeciez zawsze za darmowe 30 dniowe wersje :)
**StEnCiU**
20-04-2007, 18:00
Photoshop,imageshack,UO,Ad-Aware ;)
Opera, AQQ, Thunderbird ; )
Ghard Lage
20-04-2007, 18:47
Powinniście zrobić jeszcze antyznak jakości T by można by dać go programowi Giertycha a co :P
No ba, a po 30 dniach czyścimy rejestr ;)
Kamil1000
20-04-2007, 19:32
moim zdaniem:
Winamp - bez niego trochę nudziło by mi się przy graniu w tibię (no przecież mogę w nim słuchać np. moją ulubioną RMFkę)
Skype - można go używać zamiast np. TeamSpeaka lub Ventrilo, ale mi się wydaje jest od nich lepszy bo nawiązuje połączenia bezpośrednio a nie przez serwer i dodatkowo połączenia są szyfrowane
DJ Necro
20-04-2007, 19:41
Opera
Avast
Torent
Po pierwsze Torrent a nie Torent. Po drugie Torrent to nie program. Po trzecie nie jest to legalne z tego co wiem.
Po pierwsze Torrent a nie Torent. Po drugie Torrent to nie program. Po trzecie nie jest to legalne z tego co wiem.
Dobrze wiesz.
Ja bym nie dawał na pewno GG, Skype.
Możecie dodać Neostradę. :D
AVG
Nero
IncrediMail
Mozilla
ACDSee
jak se co jeszcze przypomne to napisze . :baby:
PitiMaur
20-04-2007, 21:31
Opera/Firefox
Imm0rtal
20-04-2007, 21:33
gadu-gadu - wiadomo
nod32 - najlepszy antywirus, chroni przed gejlogerami.
tibiaauto :]
No więc:
Teamspeak
TibiCam
UOSU
gadu-gadu - wiadomo
nod32 - najlepszy antywirus, chroni przed gejlogerami.
tibiaauto :]
Tak, odrazu czit list 2000, co nie?
;[ Och, ach!
|\_;[ Spyerdalay?
)) \\
Misterio
21-04-2007, 00:46
Winamp
Mozilla
GG
IrfanView
@up
20lat, ale za ile będziesz je mial/a? Za 6lat? Widze u Ciebie długą edukacje ;]
pawel The Magician
21-04-2007, 09:38
Jak daliście FireFox to i Maxthon powinien sie tu znaleźć :-P Jak dla mnie jedna z lepszych przeglądarek. Dużo funkcji wbudowanych, dużo pluginow, intuicyjne sterowanie, szybkie działanie.
Dobrze wiesz.
Taa... jak masz zamiar sciągać same nielegalne pliki to oczywiście... będzie to nielegalne, tak jak eMule, Kazaa, a nawet zasysanie plików z FTP albo HTTP... Nie raz można się spotkać z możliwością pobrania pliku(często instalatora jakiego MMORPG) przez Torrent... będzie to bardziej nielegalne od sciągniecia go w "tradycyjny" sposób?
@topic
Hmmm... programy były wymieniane, ale powtórze, by dać dowód, że mają wiecej użytkowników. B)
Opera-przyjemna przeglądareczka, troche waży, ale ma wiele bajerów. Przydatnych bajerów. (Obsługa sieci Torrent, klient pocztowy IRC)
Konnekt-komunikator oparty o wtyczki. Każde może go zmodyfikować wg. własnych upodobań.
IrfanView-dobry do robienia screenów, nie mówiąc już o jego możliwościach przeglądania i retuszu fotek... bardzo dobry, jak na darmowy program.
Tibia-świetny klient Tibii, darmowy, ale zawiera wszytkie najważniejsze opcje potrzebne dla gracza. (takie jak LightHack i AimBot)
Hmm, zedytuję jak coś jeszcze wpadnie do głowy.
OnlyShadow
21-04-2007, 12:20
gadu-gadu - wiadomo
GG jest dość niebezpieczne. Można bez problemu przechwycić adres IP.
nod32 - najlepszy antywirus, chroni przed gejlogerami. Już jest, po co do cholery ciągle piszecie? To samo się tyczy firefoxa.
tibiaauto :] Śmieszny chciałeś być?
No w sumie można by dodać, ale w takim razie powinien znaleźć się tu też GIMP. Jest w pełnie darmowy, ma możliwości porównywalne z PS a dzięki licencji GNU (taką również ma Linux) dość szybko się rozwija. Działa o wiele szybciej niż PS który może być masakrą dla starych komputerów. Jest wersja GIMPshop przeznaczona dla użytkowników PS. To spore zalety w porównaniu z PS, który jest bardzo komercyjny.
Opera, GIMP, Photoshop, Gadu-Gady - oto moje propozycje
A ja bym dał znak "T" jakiemuś połączeniu internetowemu.
Pomimo, że to nie jest program, ale myśle, że to pomoże w wyborze profesji bo co tu kryć paladynem na słabym łąćzu być nie można.
Dodatkowo chętnie sam się dowiem jakie łącze jest najlepsze do tibi:P
Jestem za dodaniem do listy "T" klienta pocztowego Thunderbird
swego czasu byl taki programik jak Tomes of Knowlage. Nie wiem czy jest jeszcze updatowany, ale jest to doskonaly zbior na temat wielu informacji zwiazanych z Tibia dla nowych graczy i jednoczesnie masy przeroznych ciekawostek, ktore moga sie przydac starszym "wyjadaczom".
Skoro znalazl sie FF, to nie zapominajmy o TB, swietnym kliencie pocztowym ktory w porownaniu do M$ Outlook jest poprostu spelnionym snem :) Od siebie jeszcze moge dodac 123 Free Soiltaire (kto trenuje/robi runy wie o co chodzi ;p)
@Sea
Laczu? Chyba ISP :) Bo jesli idzie o lacze do gry, to wystarczy lekko zaawansowana siec lokalna (posiadajaca wiecej niz 1 public dla routera). No, chyba ze dla Ciebie ping ~70 ms jest zdecydowanie za duzy, to spraw sobie DSL 10/10 mbit :)
@Avo
Tego typu komunikatory wg. mnie nie powinny dostac zadnego znaku jakosci ;) Istnieje wiele exploitow ktore korzystaja z ich bram, i to bez aplikacji typu "serwer-klient".
Onionhawk
21-04-2007, 23:33
Firefox
Foobar
kalkulator (xD wiele razy z niego kozystalem zeby policzyc capa, i ile kasy dostane za loot ;P)
Paint
Tibicam
Teamspeak
MSN Messenger (bez niego nie bylo by kontaktow miedzynarodowych poza gra [wg mnie])
Uninstalator Tibii (kto go jeszcze nie probowal :rolleyes: )
The All-Seeing Eye - wyszukiwarka serwerow do wiekszosci gier Multiplayer.. na odwyk od Tibii :P
Total Commander
Hamachi
All-Player
Daemon Tools
C-O-M-D-O Firewall - dla wszystkich ktorzy maja problem z neo/net24 z Host generic process for win32
I to chyab tyle, jak co to zedytuje
Pszemek LP
22-04-2007, 00:54
Znak jakości 'T' przyznałbym takim programom jak:
Opera
aQQ
TibiCam
UOSU
jetAudio
PowerDVD
DoubleDesktop (serio przydatny)
Paint
Word
Virusmaxi
22-04-2007, 08:24
Hmm.. jest program o którym chyba nikt nie wspomniał...
Mianowicie
CCleaner -Program do oczyszczania systemu ze zbędnych śmieci oraz wyczyszczania rejestrów. Za pierwszym uruchomieniem usunął mi 300 mb śmiecia... Naprawdę godny znaku T według mnie.
No, i to co kiedyś pisałem- Norton Antivirus 2007.
Excalibug
22-04-2007, 18:24
Tibia.com :)
Ludzie! Nie róbcie wioski wpisując różnego rodzaju komunikatory. Przecież to są jedne z lepszych sposobów na przechwycenie danych. O Boże, żal mi niektórych ludzi.
Dodam jeszcze :
Midway
P2kman
Daemon tools
Ultra ISO
Maxthon
:cup: B)
Moje propozycje:
-Ventrilo
-Mozilla Firefox (wiem że sie powtarza, ale skoro sie powtarza tzn że program jest sprawdzony i prawdopodobnie dobry)
-TibiCAM
-Ad-Aware
-CounterSpy
@up czytałbyś to byś wiedział że nie zgłaszamy stron ...
KubaGuzikkk
01-05-2007, 23:25
Nvm lol <10 znakow>
Tomaszewski
29-05-2007, 16:39
zapomnieliście o najważniejszym ZNACZKU NIE MA SAMA TIBIA ^^
a tak serio to dorzucilbym bym kaspersky noi moze bearshare ;p
owntibia.exe
29-05-2007, 20:15
Owntibia VIP, XVI32.
Odtwarzacz mplayer dla Linuksa - odtwarza dosłownie wszystko. Jeszcze nie spotkałem się z plikiem którego by nie otworzyl od razu. No chyba ze wlozylbym do napędu płyte chodnikową.
no i Ubuntu.
ewentualnie K3b.
Znak jakosci T otrzymuje Gmail (http://gmail.com), jako najbezpieczniejsza poczta i zarazem najszybsza w internecie. Aby zakladac maile w Polskim Gmailu nie trzeba juz zaproszen.
Na www.mtibia.pl (http://www.mtibia.pl) moze sie uporamy i beda dostepne takie konta w tej domenie.
Ja bym chciał żeby znak jakości T został wręczony antywirusowi ArcaVir 2007
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.