Pokaż pełną wersje : Port Tibi
Sir Dzidek
27-10-2003, 17:39
Potrzebny mi jest port tibi, jeżeli ktoś zna to niech mi poda. Potrzebny mi jest poto bo mój admin zablokował porty i tibia mi szwankuje. Czekam na szybką i konkretną odpowiedź.
hmmmm.... zdaje mi się że klient sie łączy przez 7171... ale nie jestem pewien...
Tak to jest raczej 7171 tak jak kolega powiedział, ale dla pewności jeszcze sobie gdzieś sprawdż :))
Moim zdaniem cipowie mogli by bardzo łatwo rozwiązać ten problem w sposób następujący : wszystkie te programy chetujace sa po klienta 7.11 a wprowadzenie nowej wersji tibi spowodowało by to ze programy by nie działały przez jakiś okres dokupi nie powstaną nowe progrmiki chetujace :D
a co ty myslisz ze na dlugo by to wystarczylo????? jak ludzie by zobaczyli to pelno osob by zrobilo nowe programy z 20 by powstalo:)
Oryginalnie dodany przez Rafiki
a co ty myslisz ze na dlugo by to wystarczylo????? jak ludzie by zobaczyli to pelno osob by zrobilo nowe programy z 20 by powstalo:)
Przy duzym update klijenta ostatnio zablokowali MC i GG, z tego co wiem to juz po kilku godzinach byla nowa wersja GG ktora znowu dzialala.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.