Pokaż pełną wersje : Kiedy polski Serwer??
mam pytanie może ktoś wie kiedy powstanie nowy serwer POLSKI, było by dobrze. Może coś moderki wiecie na ten temat proszę o odpowiedz.. ;)
Chyba jest niepotrzebny polski serw. przeciez mamy serwery niemieckie a Niemcy sa sasiadami :) Ale bym sie cieszyl jakby powstal.
Dan the Automator
24-09-2004, 19:13
Pewnie nigdy. Dlaczego? Ze strategicznego punktu widzenia: graczy europejskich zadowala serwer niemiecki (no bo od Polski do Niemiec ile jest km?), graczy z ameryki południowej - Br Serv, z Ameryki Północnej - USA serv. Logicznie rzecz biorąc, przydałby się jakiś w Azji ;-)
$corcerer
24-09-2004, 19:28
Iiiitam dobo, nie znasz się...
Ja wam powiem, że polski serwer ruszy już za 1337666 minut i 777 sekund :>
A co z 997 setnych? $cor im dokładniej podasz datę tym bardziej będziemy zadowoleni.
Pozatym nie ma potrzeby tworzenia serva polskiego - w 75% gierek na serverach niemieckich / francuskich / szwajcarskim mam MNIEJSZE lagi, niz na POLSKICH!! Jedynym wyjatkiem od tej regoly sa servery z wrocka.Ale jednak. Niedlugo bedzie serverek w ameryce polnocnej bodajze, moze niedlugo azja, a potem...afryka, australia? :p
Afryka- dolina kongo będzie bardzo dobrym miejscem
Azja- hmm Mont Everest?
Gonzo von Krenzel
24-09-2004, 22:34
Jeśli już tak kontempujemy na temat geograficznego położenia serwera to ja bym polecał usadowić jeszcze jaden na kole podbiegunowym ^.-
ciemne dropsy
26-09-2004, 20:38
Ja bym proponowal zalozyc serw u mnie w chacie:D
Ja bym posadził serw w Japonii , może przyokazji jakaś profesja mmmm..?Samurai?ninja?
A jednak polski serwer by sie przydal, w ramach odn00biania Tibii of coz. Moze wreszcie ta kompromitujaca sie, krzyczaca "fri itan plx", wiecznie blokujaca depo polska holota by znikla z normalnych serwerow :).
Jeśli już tak kontempujemy na temat geograficznego położenia serwera to ja bym polecał usadowić jeszcze jaden na kole podbiegunowym ^.-
I nigdy nie ma too many frajers, bo kazdy ma lagi? ;)
Powinny byc serverki :
a) niemieckie, zeby kazdy z europy mogl grac
b) z USA, zeby kazdy stamtad mogl grac
c) z Ameryki Polnocnej
d)Z Brazylii
e)z Polski (zeby Polacy czuli sie dowartosciowani i nie bylo gorsi od brazukow :P)
f)Afryka (moze ktos tam gra ;))
g)Azja - najlepiej z Tybetu
h)Rosja
i)Australia
Blind Guardian
28-09-2004, 11:59
(no bo od Polski do Niemiec ile jest km?)
0 (slownie: zero) bo Polska graniczy z Niemcami ;)
bla bla bla 72 znaki
Polski serwer ?? Fajnie by było ale to jest niemożliwy ponieważ są już niemieckie serwery(a to wystarczy na całą europe).
Dr.Unknown
28-09-2004, 18:21
A ja powtórze, nie tylko polacy grają w europe w tibie, i jakby polska miała, to każdy kraj by chciał, serv hiszpański, francuski(francuZki??), a pozatym TAMTE kraje raczej by były pierwsze...
A co z 997 setnych? $cor im dokładniej podasz datę tym bardziej będziemy zadowoleni.
error chyba tysiecznych ;P
zeby nie bylo off topic... fajnie by bylo... w polsce badz co badz siec szkieletowa mamy taka dosyc dosyc... ale z wyjsciem na swiat... niektorzy providerzy maja problemy i w ten sposob powstaje najczestrzy zabojca -> LAG
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.