tomexx
24-09-2004, 19:28
siemka no wiec tak film mojego autorstaw (sorc 22 lvl 34 mlvl) odrazu oszczegam ze hmm nie jest on dla osob ktore szybko sie denerwoją film trwa 49 min ... idiotyzm ale hmm narpiew zapomnialem maczeta zeby przejsc potem blokowlem sobie respa przez przypadek .. no nic ... przewincie sobie do 46 min i mozna ogladac ... sory ze taki dlugi ale moj pierwszy gs solo i jeszcze pierwszy film na tibi ;) no nic juz nie smedze wazne ze pajeczaka ubilem i sie dobrze bawiolem :]
www.tomexx.piwko.pl/Jackas.rec (sorki ze na piwko .. ale na republice mi nie wchodzi :|)
a i nazywa sie jackas bo to narpiew miala byc moja piekna smierc :D ale sie udalo wiec jednak nie ma smierci :D a tak wogule to myslalem czyby nie zaczac krecic sei odcinkow tibia jackas :D np jak podchodze do dragona hmm nice draggy ;) .... WHOT IS FUCKING GOING ON :D (to z sout parku ;) )
www.tomexx.piwko.pl/Jackas.rec (sorki ze na piwko .. ale na republice mi nie wchodzi :|)
a i nazywa sie jackas bo to narpiew miala byc moja piekna smierc :D ale sie udalo wiec jednak nie ma smierci :D a tak wogule to myslalem czyby nie zaczac krecic sei odcinkow tibia jackas :D np jak podchodze do dragona hmm nice draggy ;) .... WHOT IS FUCKING GOING ON :D (to z sout parku ;) )